Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Естерито, слатка мала кито, како је она мени слаткиш прави, позитива да ебеоца ако није :))) Емисија једна +
Доље сам у ХН за 1. мај, еботе написао сам 1. март, ако се не зарати, има слоган нешто испали је Киме, славимо ти име, није тако нема везе.
Ниш не читам, несам школовала, последње сам прочитао неку археологију и Горана Марковића, али сам заборавио наслов књиге ; (
Углавном, ради се о његовој мејл преписци са Миком Оклопом.
Интересантно је да се њих двојица нису познавали, али су се дописивали као стари пријатељи. Ништа то није посебно, чита се за пар сати, али је топло, лепо и помало информативно јер су о много чему разговарали.

'ajd , ne sprdaj se...
ja 1 maja nisam tu, msm, nisam kući, odo' božezdravlja na Krf, ovo mi izlećelo skoro, još uvijek nije sigurno 1oo posto, al' mislim da odo'
a sad, 12 aprila idem u Istanbul, to je već najavljeno ovdje u biblioteci, čini mi se

mlatila sam po sudovima ovih dana, tako da NNČ, al' biće i toga :mrgreen:

'ajd , ne sprdaj se...
ja 1 maja nisam tu, msm, nisam kući, odo' božezdravlja na Krf, ovo mi izlećelo skoro, još uvijek nije sigurno 1oo posto, al' mislim da odo'
a sad, 12 aprila idem u Istanbul, to je već najavljeno ovdje u biblioteci, čini mi se

mlatila sam po sudovima ovih dana, tako da NNČ, al' biće i toga :mrgreen:

Па добро, питаћемо се, има каТ хехе (скинуо сам их 100%)
Савршено, и Крф, мени је он чак лепши ван сезоне (град је прелепотица), а и Стамбол, права естетска посластица :))
Лепо се проведи :кииссскисс:

Brljavim mnogo...vratila sam Peljevina u biblioteku...nije mi se čitao..a trebala mi je literatura za fax..

Pa sam pored nje uzela
Andre Žid - Uska vrata/ Imoralist
Vitold Gombrovič - Ferdidurke

možda će mi se nešto od toga čitati

E ljudi, sinoc sam počela da čitam jedan domaći triler i jedva ga ostavih. Stigla sam skoro do pola.
Da sam veći ljubitelj trilera ja bih bila hronično neispavana :trlja:

Elem, serijski ubica, relacija Beograd - Tivat, privatni detektiv, lepa đevojka, more...
Sve ću vam kazivati kad završim. :)

Danas mi je šesti dan u krevetu,neka gripa.Sutra moram da ustanem ili ću da umrem od gladi.
Uz sve ove nevolje čitam "Majka je samo jedna"i samo se nerviram.Dobro,lepo napisano,ali meni treba nešto veselije.Ne mogu da se družim sada sa njima.:evil:

Pre ovoga sam završila "Tanjir pun reči",pri kraju mi je bila sve teža i teža.Bilo je i morbidnih priča,a što je najgore,potpuno ljudske i prepoznatljive.
I sad vidim one piliće u bunaru.
Izbor priča je odličan,kao da su baš pisane na zadatu temu.

Pročitala i "Preljubnike",znate da ni tamo nije bilo veselo.
Željna malo opuštajućeg štiva počnem da čitam"Prohujalo sa ženom".Opet totalna pasivnost u knjizi,sve nešto flegmatično(da ne grešim dušu,tako je na prvih 40 strana),sada i ona odmara.
Prosto me strah da uzmem još nešto da čitam.:lol:

Pozdrav svima:heart:

P.S.Koji haos od posta :eek:,ali tako mi je trenutno i u glavi.

Poslednja izmena:
Draga, mani reputacije, i onako nam ih posle nesto smanje, oduzmu, sta li.
Bitno je da se mi zabavljamo. I da čitamo.

Samo nekima :cool: ni jedna knjiga po volji nije. Da li je kriv grip, sta li, vrag ce ga znati :mrgreen:
Al cenim biće bolje kad prodje grip :cmok:

Sad stvarno odoh, ona moj serijski ubica ko zna koliko ih je već smakao :lol:

Draga, mani reputacije, i onako nam ih posle nesto smanje, oduzmu, sta li.
Bitno je da se mi zabavljamo. I da čitamo.

Samo nekima :cool: ni jedna knjiga po volji nije. Da li je kriv grip, sta li, vrag ce ga znati :mrgreen:
Al cenim biće bolje kad prodje grip :cmok:

Sad stvarno odoh, ona moj serijski ubica ko zna koliko ih je već smakao :lol:

Misliš,možda uspeš koju i da spasiš? :lol:

Evo, evo sad ću sve da razjasnim.
U pitanju je ON, a Glavni baja je spasao nekoliko potencijalnih žrtava, i naravno NJU :lol:

Majče zavidim ti na Malom ostrvu. Ali ko zna kakva si :ljutka: možda se tebi i ne dopadne :think:

- - - - - - - - - -

Kraj sezone - Predrag Jovanović, Laguna 210 str. 9/10

Završila. Sto se mene tiče ovaj krimić mi je držao pažnju sve vreme i pročitala sam ga za dve večeri. Od krimića toliko i očekujem.
Nego... ne bih vam savetovala Tivat krajem sezone :lol:

Oni kojima recimo… Stiven King služi kao merilo dobrog trilera, ne znam da li bi bili zadovoljni ovom knjigom, ali ja jesam.
Baš sam zadovoljna :)

želim kompletan vodič kroz Istanbul :) :ceka:

mislim da čete vi meni davati vodič...a evo zbog čega
to putovanje je samo izlećelo u momentu...sad i odma'...bez pare i dinara

sjedjele smo u Pg i pile kafu, moja jedna rođaka što je zovu Lili Holivud (to sve govori) njena drugarica iz djetinjstva koju ja prvi put vidim i druga rođaka koju stvarno volim..i počinje priča imaju promotivne karte za Instambul, povratne, 99 e...a ja koja ču zbog jezika poginut' neđe..dodajem..a ja znam ove u agenciji daće nam u ratama..oće li? oće!!!! pa 'ajd da idemo, meni kćerka tamo studira (to kaže ova iz djetinjstva) ona če nas provodat'...AJMO..i sve zajedno u agenciju, kaparisasmo karte i valjda je ta mala tamo kaparisala smještaj..i eto, uglavnom ja odoh...a Lili Holivud je teška ka' crna zemlja , ja sa njom mogu jednom u 2 mjeseca po 2 sata, ako preživim Instambul , biče dobro,i, da,. ona tamo slavi rođendan...
tako vam je to

• Podržavam
Reactions: Em.
mislim da čete vi meni davati vodič...a evo zbog čega
to putovanje je samo izlećelo u momentu...sad i odma'...bez pare i dinara

sjedjele smo u Pg i pile kafu, moja jedna rođaka što je zovu Lili Holivud (to sve govori) njena drugarica iz djetinjstva koju ja prvi put vidim i druga rođaka koju stvarno volim..i počinje priča imaju promotivne karte za Instambul, povratne, 99 e...a ja koja ču zbog jezika poginut' neđe..dodajem..a ja znam ove u agenciji daće nam u ratama..oće li? oće!!!! pa 'ajd da idemo, meni kćerka tamo studira (to kaže ova iz djetinjstva) ona če nas provodat'...AJMO..i sve zajedno u agenciju, kaparisasmo karte i valjda je ta mala tamo kaparisala smještaj..i eto, uglavnom ja odoh...a Lili Holivud je teška ka' crna zemlja , ja sa njom mogu jednom u 2 mjeseca po 2 sata, ako preživim Instambul , biče dobro,i, da,. ona tamo slavi rođendan...
tako vam je to
:zcepanje:

- - - - - - - - - -

sve mi je poznato i ja ne smijem to da čitam
a jedan vodoinstalater što mi se sviđa :zper: je iz toga Seljanova, kod Tivta
Može i dalje da ti se sviđa, nisu ga spominjali :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back