moja milica
Iskusan
- Poruka
- 6.902
Odustala sam od knjige Svetlo izmedju okeana nekako mi je, pa ne znam sta bih rekla nije mi legla 
Jos uvek sam tuzna, dajte neki veseo predlog

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Odustala sam od knjige Svetlo izmedju okeana nekako mi je, pa ne znam sta bih rekla nije mi legla
Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari. (Aleksandra Poter)

)
)

Knjiga zbog koje sam se smejala ko dete na Jagodicu Bobicu je "Ovo je najgori dan u mom životu" Jasminke Petrović. Doduše knjiga je za tinejdžere i to one osnovnoškolske ali ja jedem plazmu i ne dam sebi da odrastem![]()

Ima li je u pdf-u, da trazim?
(treba mi nesto za smejanje,hocu Kevina da citam,pa da se oraspolozim prvo)
Mmm, ne znam. Možda. Ja je uzela u biblioteci.
i imam jendu knjigu....
Imas od mene pre par strana nekoliko predloga tog tipaOdustala sam od knjige Svetlo izmedju okeana nekako mi je, pa ne znam sta bih rekla nije mi legla
Knjiga zbog koje sam se smejala ko dete na Jagodicu Bobicu je "Ovo je najgori dan u mom životu" Jasminke Petrović. Doduše knjiga je za tinejdžere i to one osnovnoškolske ali ja jedem plazmu i ne dam sebi da odrastem![]()

da ima tople i prelijepe zelene oči, da su se skoro se vidjeli..da je on njeno čitalačko dijete...'ajd objasni, kako dijete...pa kod nje u knjižaru je prije rata kupovao stalno nova izdanja, mnogo je čitao...samo uđe sa vrata, bez dobardan
i pravo na policu gdje su nova izdanja...i da je sad u dal' u aprilu sajam knjiga, da će me rado upoznati sa njim..ja kažem neka fala, on je Lamarkin, ko ti je Lamarka, pa prijateljica jedna sa fb 
Sve je tako. Vid'la sad kad mi je potpisivao knjigu na sajmu.da poljubim prvo majku od Milice
i sve vas, naravno
i da pišem, rekla sam da imam svašta da vam pričam
prijatelji, kod kojih sam bila ...rade sa knjigama..ona, ta moja prijateljica, obožava knjige
i sa njom sam danima pričala kao ovdje sa vama
ali, najveće iznenadjenje je bilo prvi dan
ja stojim pored njene police za knjige i gledam naravno šta ima...ima MILJENKA ...sve, ali, sve..i kaže ona meni, vjerovatno nisi na njega naletjela, ali je odličan, uzmi čitaj Dvore...ja u nju izbečena, šta ti je, ja ga otkrila, kuma sam mu...kome si kuma?...'ajd sad objasni majčin sine...smrljah ja tu nešto...nije to prošlo, al' ajd...kaže ona da je mnogo fin, da je krasanda ima tople i prelijepe zelene oči, da su se skoro se vidjeli..da je on njeno čitalačko dijete...'ajd objasni, kako dijete...pa kod nje u knjižaru je prije rata kupovao stalno nova izdanja, mnogo je čitao...samo uđe sa vrata, bez dobardan
i pravo na policu gdje su nova izdanja...i da je sad u dal' u aprilu sajam knjiga, da će me rado upoznati sa njim..ja kažem neka fala, on je Lamarkin, ko ti je Lamarka, pa prijateljica jedna sa fb
i tu meni sine na koga je mene Miljenko podsjetio, zašto mi je bio blizak...pa ista im je priča, i njoj i njemu...fina priča sarajevska, nepristrasna, onako kako jeste

Kupila sam večeras Tri čoveka u čamcu, psa da i ne spominjem. Neka je čini mi se hvalila?![]()

Ta se knjiga cele moje mladosti vukla po sobi koju sam delila s bratom, po stolovima, policama, krevetima. I on je stalno nešto nju pominjao, citirao, ne znam ni ja šta. A da l je bila njegova ili je uzeo iz biblioteke (pa nikad nije vratio, sram ga bilo), ja sad ne znam.
I mislim da je nisam pročitala.
Baš ću da ga pitam za tu knjigu. Ako se setim. Za šta su male šanse.