lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Dobro si me razumela u vezi redosleda.Pa nije Lamar rekla da su povezane, nego je to neka njena impresija i logika. Kao što za svakog pisca kažemo da treba početi s nekom njegovom dobrom knjigom, koja će nas navesti da čitamo i druge, a ne sa nekom lošom, pa da ga otpišemo za svagda.
Recimo ta prva Kći heroja Sovjetskog Saveza, ona je dobra kao i ostale, ali recimo da je jedna od onih njegovih koja će te najmanje iznenaditi.
Jer u svim (čini mi se svim) njegovim knjigama se u nekom trenutku (obično na kraju) iznenadiš.
I to baš iznenadiš

Muzika jednog života se jako brzo čita, jedna je od njegoih najboljih, i čini mi se da bi se tebi dopala.
Ja sam od nje čitala Zeleo bih da me neko negde ceka, i to su dobre pripovetke.Ja mislim da imam obe. Suzana mi je ovde, a ovog Čoveka mislim da sam dala kumi sa još 3 knjige (sve iz Glorije), od kojih sam pročitala samo Isabel Aljende (a ona nije jer joj se ne svidja). Ostalo kaže da je pročitala, ali mi NE VRAĆA iako smo se videle nekoliko puta.
Da li je i neka knjiga Ane Gavaldi izašla u Gloriji? To ime mi je tako poznato, (gledam ga danas kod Pahuljice), ali nisam ništa čitala. Pa mislim, možda je i to kod kume.
A roman Voleo sam je mi je bio nekako bledunjav.
- - - - - - - - - -
I dalje čitam Tišina u oktobru.