BIBLIJSKO PONIŽAVANJE BOGA

Iako ovi saveti u vezi vršenja nužde danas izgledaju bizarni, to jeste bila na neki način osnova higijene. Muslimani su u tom smislu otišli još dalje. Tada nije bilo popularnih časopisa tipa "Zdrav život", a ljude je trebalo nekako naučiti da ne kake okolo kao kokoši.

Bog je imao dobru ideju. :)

Tako da mogu zaključiti da je ovo mnogo manji problem od nekih drugih problema, recimo svih ratova koji se i dan danas vode u ime raznih religija.

Dobro kažeš Sizif, po pitanju higijene, da su to bili dobri saveti od Enkaja-Jehove astronauta; ali od boga nikako.

Urota.jpg

A da li znaš KO zastupa učenje da je ENKI bog...Sotonisti dragi vajse...O tome pogledaj malo O V D E
373016-Felix_the_.gif

nije valjda moj post povredio Weisova osecanja??!!zato je izbrisan?ja sam moj komentar cak izneo bez ulazenja u to koliko njegovi komentari i teme vredjaju hriscanska osecanja...straassnno.....nisam ni pretpostavljao da je wajs tako nezan i krhak....a ovamo je neki macho..uzgred...Boga mi ne mozemo uvrediti(o gluposti da to Biblija radi necu ni pricati)....sumnjam da ga mozemo i razljutiti...suvise smo sitni.....ali nas Bog moze zaboraviti...a to je najstrasnije od svega!

U gradovima onih naroda koje ti Jahve, Bog tvoj, preda u baštinu ništa ne ostavljaj na životu nego ih udari 'heremom' - kletim uništenjem: Hetite i Amorejce, Kanaance i Perižane, Hivijce i Jebusejce, kako ti je Jahve, Bog tvoj, naredio, tako da vas ne nauče činiti sve one odvratnosti što ih čine svojim bogovima te da ne sagriješite protiv Jahve, Boga svoga. Kad navališ na kakav grad pa ga moradneš dugo opsjedati da ga osvojiš, nemoj uništavati njegovih stabala zasijecajući u njih sjekirom. Možeš im jesti plod, a nemoj ih sjeći. Jer poljska stabla nisu ljudi da bi ispred tebe mogla bježati u utvrdu. Jedino stabla za koja znaš da nisu voćke možeš ništiti; njih možeš sjeći i od njih praviti naprave za opsadu grada koji je u ratu protiv tebe dok ne padne.
Ponovljeni zakon 20,16

Da iz tebe istrijebim pravedna i bezbožna, trgnut ću evo mač iz korica na svako tijelo, od sjevera do juga. I svako će tijelo spoznati da sam ja, Jahve, isukao mač svoj iz korica i da ga više neću u njih vratiti! A ti, sine čovječji, kukaj kao da su ti sva rebra polomljena, kukaj gorko, njima na oči! I dođe mi riječ Jahvina: Za klanje naoštren, osvjetlan da sijeva. Osvjetlan da ga ruka prihvati, mač naoštren, osvjetlan da se stavi u ruke ubojici. Dođe kušnja, i odbačenoga žezla više biti neće - riječ je Jahve Gospoda.
A ti, sine čovječji, prorokuj i rukama plješći. Neka se udvostruči, neka se utrostruči taj mač pokolja, mač pokolja golema što ih odasvud okružuje. Da zadršću srca, da bude žrtava nebrojenih, na svaka sam vrata postavio mač, pripravljen da k'o munja sijeva, za pokolje naoštren. Natrag! Desno! Naprijed! Lijevo! I ja ću pljeskati rukama, iskaliti gnjev svoj na njima! Ja, Jahve, rekoh!" Ezekijel 21,9-22

Evo još malo kako je milostiv kršćanski bog.

No zakleh se u pustinji da ću ih raspršiti među narode i rasijati po zemljama, (24) jer nisu vršili mojih zakona i jer prezreše moje uredbe i jer subote moje oskvrnjivahu i oči upirahu u kumire svojih otaca. (25) I zato im dadoh uredbe koje ne bijahu dobre, zakone koji usmrćuju: (26) da se oskvrnjuju svojim prinosima, provodeći kroz oganj svoju prvorođenčad. Htjedoh tako da ih zastrašim, neka znaju da sam ja Jahve.
(Ezek. 20,25-26)

Што је тај мирољубиви Бог убио толике људе, што их није спасао од ђавола. А Христ је себе жтрвово да би спасао људе. Отац коље, а син добар - где је ту логика, како се они у опште "слажу", и какав је то мирољубиви Бог.

Sada se diskusija seli sa srca, znatno niže, pa govorimo o pranju anusa, polnih organa i ruku, kao i na pitanje šta činiti sa fiziološkim otpadom. Ovde sam zapazio jednu izuzetnu paralelu između mačaka i čoveka. Mačke, verovatno, i one imaju svog boga, kada vrše i malu i veliku nuždu obavezno kopaju rupu i u nju zatrpavaju i urin i izmet. A potom, nastaje pranje šapa i anusa, odnosno polnih organa. Doduše, one to svoje pranje obavljaju lizanjem. Eto, sada vidite da su mačke i ljudi veoma slični i da mačke znaju za pranje pre ljudi, jer je njihov JHWH stariji od ljudskog. A znamo i mi hrčki.

Kakav je ovo bog?
Ako je ovo bog onda i oni u hagu su nevini.

Sveti rat protiv Amalečana
#15" Poslušaj, dakle, riječi Jahvine. OVAKO GOVORI Jahve nad vojskama:
Sada idi i udari na Amaleka, izvrši "herem", kleto uništenje, na njemu i na svemu što posjeduje; ne štedi ga, pobij muškarce i žene, djecu i dojenčad, goveda i ovce, deve i magarce!"Prva knjiga o Samuelu 15, 3

Па ти да знаш само историју и да знаш ЗАШТО је Бог тражио да се та говна побију,не би овде лупао глупости и богохулио.
Ти људи су живели на један најогавнији сатанистички начин.Горе него што се данас ради у Европи и Америци...сви облици најгнуснијег неморала.

А,ти своје духовно оболење и слепило немој да преносиш на пљување по Божјој Речи.

Poslednja izmena:
Па ти да знаш само историју и да знаш ЗАШТО је Бог тражио да се та говна побију,не би овде на лупао глупости и Богохулио.
Ти људи су живели на један најогавнији сатанистички начин.Горе него што се данас ради у Европи и Америци...сви облици најгнуснијег неморала.

А,ти своје духовно оболење немој да преносиш на пљување по Божјој Речи.

Hriscanski,nema sta...

Sada se diskusija seli sa srca, znatno niže, pa govorimo o pranju anusa, polnih organa i ruku, kao i na pitanje šta činiti sa fiziološkim otpadom. Ovde sam zapazio jednu izuzetnu paralelu između mačaka i čoveka. Mačke, verovatno, i one imaju svog boga, kada vrše i malu i veliku nuždu obavezno kopaju rupu i u nju zatrpavaju i urin i izmet. A potom, nastaje pranje šapa i anusa, odnosno polnih organa. Doduše, one to svoje pranje obavljaju lizanjem. Eto, sada vidite da su mačke i ljudi veoma slični i da mačke znaju za pranje pre ljudi, jer je njihov JHWH stariji od ljudskog. A znamo i mi hrčki.

E ovo je legenda!

Dzaba ti vrndanje i filosofija, nisi nista vise ponizio Boga i njegove reci nego Darvin:lol:

Па ти да знаш само историју и да знаш ЗАШТО је Бог тражио да се та говна побију,не би овде лупао глупости и богохулио.

А,ти своје духовно оболење и слепило немој да преносиш на пљување по Божјој Речи.

100% hrišćanski stav. Naravno da taj što je to tražio nije bio nikakav bog, već običan vanzemaljac astronaut.

Hriscanski,nema sta...

Тада су услови били другачији,то је било пре Христовог доласка.
То је пре свега законски-морално,да се искорени један од најгнуснијих народа који је живео и ширио ужасне гадости.

Бог њиву(обећану земљу) чува,гаји за свог првенца(јеврејски народ),сасеца коров(Амаличане) и предаје је на коришћење.

ПС
Прво ти покушај да схватиш какви су Божији Закони,па ћеш онда моћи да сагледаш значење Христовог доласка,а не овако к`о свака полуписмена евро-овца да на све што није толерантно према најгорој гнусоби и неморалу називаш "нехришћаснким".Погледај како се Бог(Христос) описује у време милости(пре другог доласка,дакле као јагње) и како се описује зе време повратка.Крваве хаљине...А,шта мислипш зашто?

Промешај мало ту жабокречину у глави,либерлано евро-папско схватање морала и Хришћанства ти замагљује (духовни)вид.

Vidi Mojsija na djelu velikog vernika i ženomrsca.

Sveti rat protiv Midjanaca
Knjiga o brojevima: 31
" Jahve reče Mojsiju: "Iskali osvetu Izraelaca na Midjancima, a poslije toga pridružit ćeš se svojim precima." A Mojsije reče narodu: "Opremite ljude između sebe za pohod na Midjance, da na Midjancima izvrše Jahvinu osvetu.
Oni zavojuju na Midjance, kako je Jahve naredio Mojsiju, i pobiju sve muškarce. Odvedu tada Izraelci u ropstvo midjanske žene s njihovom djecom i svu njihovu stoku, krupnu i sitnu, i zaplijene sve njihovo blago. Ognjem spale sve gradove njihove u kojima su živjeli i sva njihova naselja, a sve njihovo uzmu za plijen i pljačku, i ljude i životinje. "

" Mojsije se razljuti na zapovjednike vojske, tisućnike i satnike, koji se bijahu vratili s toga bojnog pohoda. Reče im: "Što! Na životu ste ostavili sve ženskinje! "
" A baš su žene, po nagovoru Bileamovu, zavele Izraelce da u Peorovu slučaju istupe protiv Jahve. "
" Stoga svu mušku djecu pobijte! A ubijte i svaku ženu koja je poznala muškarca! A sve mlade djevojke koje nisu poznale muškarca ostavite na životu za se. "

и шта је ту чудно?то се десило пре 2500 година,они нису спознали чари евроунијатства:per:

Mozhda je Jehova machka pa se bavio i donoshenjem takvih pravila .

Тада су услови били другачији,то је било пре Христовог доласка.
То је пре свега законски-морално,да се искорени један од најгнуснијих народа који је живео и ширио ужасне гадости.

Бог њиву(обећану земљу) чува,гаји за свог првенца(јеврејски народ),сасеца коров(Амаличане) и предаје је на коришћење.

ПС
Прво ти покушај да схватиш какви су Божији Закони,па ћеш онда моћи да сагледаш значење Христовог доласка,а не овако к`о свака полуписмена евро-овца да на све што није толерантно према најгорој гнусоби и неморалу називаш "нехришћаснким".Погледај како се Бог(Христос) описује у време милости(пре другог доласка,дакле као јагње) и како се описује зе време повратка.Крваве хаљине...А,шта мислипш зашто?

Промешај мало ту жабокречину у глави,либерлано евро-папско схватање морала и Хришћанства ти замагљује (духовни)вид.

Da li si svestan toga kakve si sve gluposti ovde napisao i koliko se svojim pisanjem uklapaš u naslov ove teme?

Što je taj miroljubivi Bog ubio tolike ljude, što ih nije spasao od đavola. A Hrist je sebe žtrvovo da bi spasao ljude. Otac kolje, a sin dobar - gde je tu logika, kako se oni u opšte "slažu", i kakav je to miroljubivi Bog.

ISUS nije sin tog koljača.
To je prevara.
Da bi se stvorio hibrid nasilne ljubavi,ljubavi koja ubija.
Tako je i bilo u ime ISUSA se ubijalo i ubijaće se dok god ljudi kršćani ne shvate tu prevaru,
Tko je ISUSOV OTAC ?
Lijepo je ISUS zborio Ne poznajete moga OCA,pa tako ni MENE.
Pitali su ga u ono doba ,pokaži nam OCA?
Filip apostol ga to upita.
Nitko nije znao u ono doba tko je OTAC,očigledno nije taj koljač bio,zato su ISUSA razapeli jer nije govorio o Jahvi koljaču već o SVOME ISTINSKOME OCU .

Back