ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 35.796
ne vuče nas ruski uticaj nego mentalitet koji isturuje određeni tip ljudi da vlada, što se možda donekle dešava i u Rusiji. al ne verujem da su nam Rusi krivi za to, to bolje traži u sebi razloge
ako im valja neku drogu ne znači da je baš agent, ako je Nikitin stvarno prosledio ta imena mirotvorcu mogao je da ga uhapsi a on ga nije pustio da uđe, ispade da mu je učinio uslugu.
obaveštajci i uticajni ljudi su verovatno podeljeni pa ih ima raznih. ako smo uopšte bitni rusima meni je to super. mislim da im nismo prioritetni, da je tako mnogo bi više znao o rusiji, mnogo bi više bilo stvari iz rusije, znači izgledao bi kao Jermenija ili Belorusija. ljudima bi glavno u životu bilo da odu u moskvu itd. mi izgledamo kao nešto između SFRJ relikta, amerike, evrope, pa i latinske amerike, vidljivost rusije nije takva.
ovde su SVI, zato što mi još nismo skroz definisani i svako gleda da ućari nešto šta može i da usmeri uticaj, eto ne znam čija smo kučkica trenutno, više smo kineska nego ruska svakako a ipak smo bliži i "evropi" šta god to tačno bilo. imaš ovde i anti-putin ruse, koji su pobegli od rata.
Jedino sto spaja Rusiju i Srbiju posebno kulturoloski, je jak komunisticki sistem i mentalitet.