BIA zabranila ulazak u Srbiju ruskom antiratnom aktivisti koji živi u Beogradu

Pogledaj onaj objavljeni spisak pa ćeš videti agente od uticaja. Sigurno ne rade za rusku propagandu samo zato što vole ruski narod.
Ко је тај, који има право да прави спискове? Да ли могу ја да правим било какве спискове енглескх или америчкх агената, а да не будем кажњен. Нема тог страног држављанина, који сме да уђе у Србију и да иде на некакве протесте. То су унутрашње стгвари Срба и ма колико био против данашње власти,још више сам за то да се тако нешто не дозволи. Међутим, наређење је стигно, и тај руски издајник је ушао у Србију, да се овде у Србији бави својим мрачним пословима.

TikaSpicStajkovce

i sta si ti sada rekao? nista, samo laprdas bezveze
Prijatelju, razumem da imaš svoje stavove i ne slažeš se sa mnom. Svi imamo pravo na svoje mišljenje. Želeo sam da izrazim poštovanje prema tebi i tvojim stavovima, čak i ako se ne slažemo.

U svakom slučaju, hvala ti na komentaru. Predsednik Vučić je ostvario značajan doprinos u vođenju Srbije i suočavanju sa izazovima. Njegove politike i reforme doprinose napretku zemlje i dobrobiti njenih građana.

Naravno, nije moguće da svi budu saglasni sa svakim političkim liderom, ali važno je da razmenjujemo mišljenja na konstruktivan način.

Hvala ti još jednom na tvojim komentarima i želim ti sve najbolje.

Predsednik Vučić je ostvario značajan doprinos u vođenju Srbije i suočavanju sa izazovima

izdajnik!

„Физички обрачун настао је након аудио снимака који потврђују тајне разговоре и комуникацију сецесионистичких тзв. косовских посланика са врхом Српске листе и Миланом Радојичићем, њеним потпредседником, који годинама држи у страху преостале Србе на КиМ, а у Србији је, захваљујући СНС-у створио пословну империју. Овај инцидент говори о дубокој комуникацији и синхронизацији активности Вучића и Куртија, што се видело много пута, као и на дан контрамитинга СНС-а у Београду“, напомиње Миленковић Керковић.

Туча у скупштини тзв. Косова разоткрила сарадњу Вучића и Куртија

Pravila su izmišljena samo zbog njega a već tad se znalo da na turniru ima velikog broja učesnika sa isto takvim potvrdama. Jednostavno australijski drug ministar nije hteo da dozvoli da Nole slučajno pobedi na Australia Open-u. Onda su nađeni razlozi post factum. Dokazano da je bila u pitanju lična odluka tvog ministra.
Dobio je i zabranu ulaska u Australiju od tri godine ali je taj isti ministar kasnije preinacio odluku na godinu dana. Pitanje svih pitanja, zasto je Nole vec sledece godine igrao na istom turniru ako je4 bio maltretiran i ponizavan, shvatio da nije niko nista preduzimao protiv njega vec je hteo da nesto smuti i nahrani svoj ego na tipican balkanski nacin.

Nista ja ne tvrdim samo sam izneo hronologiju dogadjaja a Ti ako ne mozes da shvatis da je sa ponistenjem vize najvise izgubila Australija njajke i dalje.
E, brate, o čemu ti pričaš? Nema tu neke hronologije, samo si izbacio neki bezvezni komentar. A što se tiče Australije, nek se nose sa svojim odlukama. Nole je legenda i ne treba mu Australija da bi bio najbolji na terenu. Nema veze ko šta izgubio, bitno je da Nole i dalje osvaja titule i pokazuje svoje umeće. Tako da, nemoj da se praviš pametan bez veze, jer nemaš pojma o čemu pričaš.

Čuj, brate, ti i tvoje priče! Pusti me da ti objasnim nešto o Novaku. Taj čovek je šampion i ne zanima ga šta neki ministar u Australiji misli o njemu. On je došao da igra tenis i pokazuje svoje umeće, a ne da se opterećuje glupostima. Možeš ti da vređaš Balkance koliko hoćeš, ali ne možeš da umanjiš uspehe Novaka. On je jedan od najboljih tenisera svih vremena i to se ne može osporiti. Tako da, prestani da serendaš i uživaj u njegovoj igri, ako imaš kapacitet da razumeš šta je pravi talenat.
Nole nije jedan od najboljih vec je najbolji ako ti nisi ukapirao da uopste nije bio pozitivan tog 17. decembra ida je sve namesteno kako bi ipak mogao da igra na turniru sta cu ti ja. Cenio sam njegov cvrst stav o vakcinisanju pre ovih dogadjaja iako se ne slazem s njim ali sa ovom mutljavinom sve je uprskao. Veceras opet navijam za Nooleta ipak je on najbolji na planeti.

Dobio je i zabranu ulaska u Australiju od tri godine ali je taj isti ministar kasnije preinacio odluku na godinu dana. Pitanje svih pitanja, zasto je Nole vec sledece godine igrao na istom turniru ako je4 bio maltretiran i ponizavan, shvatio da nije niko nista preduzimao protiv njega vec je hteo da nesto smuti i nahrani svoj ego na tipican balkanski nacin.
Nije taj ministar preinacio nego drugi, menjali su Vladu tada.

Potpuno je jasno zbog čega velikobugarski aktivista i nacionalista sa teritorijalnim pretenzijama prema Srbiji (koji se ovde predstavlja i kao “Crnogorac”) ne može da smisli Noleta: zato što je Srbin. Da li si profi bot ili samo troluješ iz idealizma?

Da se Nole nešto izjasni kao Bugarin ti bi mu ovde pevao ode.
@Kerkyra @Nataša Rostova @Muad'Dib @Slavan @Grom_sa_neba! @mijak @Сребрена @Q. in perpetuum hibernum @Brđanin @krompir 2.1.
Ne znam, prvi put ga vidim, ali ovde je ocito pogresio, sa povezivanjem tih spiskva sa nekom teroristickom organizacijom.

Opet, ko zna, svasta je moguce, ali to uvek moze da se ispita bolje pa da se vidi sta je istina.
Ово је рат између Русије, и колективног запада, а оно што се зове Украине је тренутни медијум, преко кога се тај рат одвија сад. Ако није на страни руске државе, у овом чссу рата, он је на страни колективног запада. Има хиљаде руских интелектуалаца, који нису мобилисани али подржавају своју државу сад. Он је. Изабао је другу страну. Зато је издајник.
Necu da ti protivrecim Sanovnice, zato sto si se u zlo doba vratio u Srbiju, sto je podvig. Ipak, ne delim tvoje misljenje generalno, mada ovaj covek sada tek i meni jeste (malo) sumnjiv.

Ne znam, prvi put ga vidim, ali ovde je ocito pogresio, sa povezivanjem tih spiskva sa nekom teroristickom organizacijom.

Opet, ko zna, svasta je moguce, ali to uvek moze da se ispita bolje pa da se vidi sta je istina.

Necu da ti protivrecim Sanovnice, zato sto si se u zlo doba vratio u Srbiju, sto je podvig. Ipak, ne delim tvoje misljenje generalno, mada ovaj covek sada tek i meni jeste (malo) sumnjiv.
Наеравно, свако има своје мишљење, које формира у зависности од свог искуства, васпитања, информисаности и односу према народу и држави. Што се мене тиче, Рус који сад није у униформи, нема шта да маршира по Србији.

Наеравно, свако има своје мишљење, које формира у зависности од свог искуства, васпитања, информисаности и односу према народу и држави. Што се мене тиче, Рус који сад није у униформи, нема шта да маршира по Србији.
Ju, kakav si strog i negostoprimljiiiiiiiv...:cistinaocare:

Ju, kakav si strog i negostoprimljiiiiiiiv...:cistinaocare:
Строг???? То је једно просто правило, које важи свуда у свету. Не постоји држава у свету која би то дозволила. Овде су на протестима учествовали и хрватски посланици, и муслимански снајперисти. Што је много, много је.

Строг???? То је једно просто правило, које важи свуда у свету. Не постоји држава у свету која би то дозволила. Овде су на протестима учествовали и хрватски посланици, и муслимански снајперисти. Што је много, много је.
Necemo da idemo na te proteste ondaK! :deda2: :lol:

Necemo da idemo na te proteste ondaK! :deda2: :lol:
Па наравно. Ја сам био прва два пута. Али после кад су протесте преузели ови који их сад организују, не пада ми на памет. Замисли да ме неко види у истој групи са Ћутом, или оном хрватицом из Осјека, или на пример са оним муслиманским снајперистом. Или са Сташом Зајевић, разним глумцима, југословенске провинијенције.

Па наравно. Ја сам био прва два пута. Али после кад су протесте преузели ови који их сад организују, не пада ми на памет. Замисли да ме неко види у истој групи са Ћутом, или оном хрватицом из Осјека, или на пример са оним муслиманским снајперистом. Или са Сташом Зајевић, разним глумцима, југословенске провинијенције.
Ja nisam bila nijednom doduse ne zivim u Beogradu, ali mislim da taj Cuta valjda toliko nije los, a ovi ostali, pa jeste cula sam da se taj protest vrlo brzo pretvorio u politicki. I onda, nikakva steta ne otici.

BIA zabranila ulazak u Srbiju ruskom antiratnom aktivisti koji živi u Beogradu

https://www.danas.rs/svet/bia-zabra...om-antiratnom-aktivisti-koji-zivi-u-beogradu/

BIA zabranila ulazak u Srbiju ruskom antiratnom aktivisti koji živi u Beogradu 1

Ruskom antiratnom aktivistu Peteru Nikitinu, osnivaču Ruskog demokratskog društva, nije dozvoljen ulazak u Srbiju iako ima stalno prebivalište u našoj zemlji.

Nikitin se uključio u Novi dan TV N1 sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“, gde boravi otkad se noćas vratio sa godišnjeg odmora u Portugalu, gde mu živi majka.

„Vratio sam se letom preko Frankfurta, i na pasoškoj kontroli sinoć u 00.30 su mi reklid da tu sačekam. Nakon tri i po sata čekanja mi je rečeno da je BIA odlučila da me ne pušta u zemlju. Izdato mi je rešenje kojim mi se nalaže da se vratim u Frankfurt prvim avionom“, kaže Nikitin za N1.

Nemam šta da tražim u Frankfurtu, živim u Beogradu, tu je moj dom, poručuje on.

„Ja sam odbio da ispunim taj nalog, i zasad ostajem na aeordromu“, kaže ovaj ruski antiratni aktivista i ističe kako će pokušati da podigne javnost, angažuje advokate i učini sve što može da mu se omogući povratak kući.

Na pitanje šta piše u rešenju o zabrani ulaska u Srbiju, koje mu je uručeno, Nikitin kaže da stoji da mu je zabranjen ulazak u zemlju, po osnovu toga što mu je izrečena zabrana ulaksa u Srbiju.

„Znači zabranjeno je zato što je zabranjeno“, ironično primećuje Nikitin i podvlači kako u Srbiji ima stalno prebivalište, te mu se ulazak u zemlju ne može zabraniti bez prethodnog ukidanja stalnog prebivališta.

„To je apsolutno nezakonito rešenje, i ja se ne nameravam da se predam“, izričit je Nikitin.

BIA zabranila ulazak u Srbiju ruskom antiratnom aktivisti koji živi u Beogradu 2
Foto: Facebook/Peter Nikitin

Na pomoć ambasade Ruske Federacije kaže da ne računa, ali ukazuje i na to da je državljanin Holandije, i da će se obratiti diplomatskom predstavništvu te države u Srbiji.

„I inače ću javiti svima. Ovde je moj dom, činjenica da iznosim svoje stavove otvoreno, da sam protivnik politike Vladimira Putina, to nije nikakav osnov da me ne puštaju kući“, zaključuje Peter Nikitin.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vuline odlazi! Na čelo BIA mora doći pravi Srbin. Proruski krug udbaša oko Vulina takođe otpustiti iz službe zbog veza s ruskom tajnom policijom!
Idi , idi dok si mlad. Nije valjda da veruješ u tigra i nećeš nazad u Germaniju. Jednog dana ćeš im biti zahvalan.

Ja nisam bila nijednom doduse ne zivim u Beogradu, ali mislim da taj Cuta valjda toliko nije los, a ovi ostali, pa jeste cula sam da se taj protest vrlo brzo pretvorio u politicki. I onda, nikakva steta ne otici.
Ћута је југословен и експоненет Клауса Шваба. Уз то, добар друг Сташе Зајевић и жена у црном.

Ћута је југословен и експоненет Клауса Шваба. Уз то, добар друг Сташе Зајевић и жена у црном.
Nisam znala za ovo, zaista.

Bas cu da "procackam".

Ja sam racunala, ekolog, pa zato sam ga cenila, naravno ne cenim ni ekologe preko mere, ali u jednoj normalnoj granici, da. Hvala na inaformaciji i upozorenju.

Advokat Čedomir Stojković za Danas o slučaju ruskog aktiviste kome je zabranjen ulazak u Srbiju​

S. D.danas 10:39

Advokat Čedomir Stojković za Danas o slučaju ruskog aktiviste kome je zabranjen ulazak u Srbiju 1
Foto: Medija centar

Ruskom antiratnom aktivistu Peteru Nikitinu, osnivaču Ruskog demokratskog društva, nije dozvoljen ulazak u Srbiju iako ima stalno prebivalište u našoj zemlji.

On se trenutno nalazi na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu.

Advokat Čedomir Stojković kaže za Danas da se na slučaju Nikitina radi, ali da će o žalbi odlučivati Ministarstvo unutrašnjih poslova “a to je politički organ”.

“Treba nam medijska podrška najveća moguća jer on može ostati danima na aerodromu, odnosno biti deportovan”, ističe Stojković.
eo čedomira čedomorca

Ne znam ali je objavio lične podatke preko 4,000 srpskih državljana sa sve adresama i informacijama o aktivnostima i kretanjima na ukrajinskom sajtu Mirotvorets gde njihovi ultra-nacionalisti postavljaju spiskove navodnih "izdajnika i neprijatelja ukrajinskog naroda". Mnogo lica sa tih spiskova je ubijeno tokom ove i prošle godine.

hm a on je iz Rusije, ali pomaže Mirotvorcu
to je prekršaj/krivično delo ako je on dokazano itd :neutral: al kako onda ne može da uđe u zemlju, trebalo bi da ga privode za to

Ruski uticaj nas vuče na dno gde je mračno i opasno...Stanovništvo je bez sumnje većinski na strani Rusije,o tome govore istraživanja. Politički smo kao neutralni ali kad ti je šef tajne službe ruski agent jasno je kako to deluje.

Nikada se nećemo osloboditi autoritarnog, partokratskog i korupcionaškog sistema dok smo blagonakloni prema Rusima.

ne vuče nas ruski uticaj nego mentalitet koji isturuje određeni tip ljudi da vlada, što se možda donekle dešava i u Rusiji. al ne verujem da su nam Rusi krivi za to, to bolje traži u sebi razloge

ako im valja neku drogu ne znači da je baš agent, ako je Nikitin stvarno prosledio ta imena mirotvorcu mogao je da ga uhapsi a on ga nije pustio da uđe, ispade da mu je učinio uslugu.

obaveštajci i uticajni ljudi su verovatno podeljeni pa ih ima raznih. ako smo uopšte bitni rusima meni je to super. mislim da im nismo prioritetni, da je tako mnogo bi više znao o rusiji, mnogo bi više bilo stvari iz rusije, znači izgledao bi kao Jermenija ili Belorusija. ljudima bi glavno u životu bilo da odu u moskvu itd. mi izgledamo kao nešto između SFRJ relikta, amerike, evrope, pa i latinske amerike, vidljivost rusije nije takva.

ovde su SVI, zato što mi još nismo skroz definisani i svako gleda da ućari nešto šta može i da usmeri uticaj, eto ne znam čija smo kučkica trenutno, više smo kineska nego ruska svakako a ipak smo bliži i "evropi" šta god to tačno bilo. imaš ovde i anti-putin ruse, koji su pobegli od rata.

Back