BIA pozvala više od 10 studenata na razgovor zbog Vojne parade: Razlog dokument u kome piše da će zviždati Aleksandru Vučiću

mario80

Stara legenda
Poruka
84.388
https://nova.rs/vesti/drustvo/vise-od-10-studenata-pozvano-u-bia-na-prijateljski-razgovor/
Bezbednosno-informativna agencija pozvala je više od 10 studenata u blokadi na "prijateljski i neobavezan razgovor", a povodom Vojne parade koja se održava sutra na prostoru kod Palate Srbija. Ovu informaciju potvrdio je za Nova.rs advokat Jovan Rajić, koji pravno zastupa jednu od studentkinja koja je već pričala sa pripadnicima BIA.
1000009714.jpg

Advokat Jovan Rajić kaže u razgovoru za Nova.rs da je više od 10 studenata koji mesecima blokiraju rad fakulteta u Beogradu, juče pozvano da dođu na razgovor u neku od policijskih stanica u gradu.
1000009710.jpg

Interesantno je da su akademci dobili poziv od strane pripadnika Bezbednosno-informativne agencije (BIA) da u toku tog dana, kada su primili poziv, dođu na jedan „neobavezan razgovor“.
1000009673.webp

Hoće li biti neki novi sns logori na sajmištu?

Poslednja izmena:
Telefonom zovu rade tako oduvek i ja ih iznapušavam qrtzem. Davno pre 20 godina sam prodao lično moj mobilni telefon i čovek se posle mesec dana predomislio tražio novac nazad. Polovan telefon svideo mu se neki drugi i on bi da vrati. On otišao u policiju prijavio me a ovi zvali da svratim na čašicu razgovora u sobu xxx :lol:

Back