Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Hehe... dobra torta, dobra 
Srecan rodjendan, sve najbolje zelim
Srecan rodjendan, sve najbolje zelim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj mi bre narandzasto®:mammy, nemojte da sereš! Em, dragi, em uvrnuti!![]()
Jedno naradžansto HVALA![]()
Dobra torta, još bolja kuHarica...a li ne moraš i ti, na artija i PSdemona, da se... nadovezuješ! Propašće mi, jadna, pod tolikim prstima. Torta. 8-)Kad_LupimLupim:Hehe... dobra torta, dobra
Srecan rodjendan, sve najbolje zelim![]()
Dobro je da si met'la samo jednu svećku da je mogu uzdahom očajnika bolnog zbog naše nemile ljubavne sudbine... ugasitmammy:nemoj mi bre narandzasto
a znas i sam da te ja volim
![]()
minon:...srecan rodjendan matori...
...a voliki ye bio...
...i ko rođen za alt trija fataš_ti_kus...

Peta W.:Sve najbolje i od mene..i da potraje...![]()
Hvala l_jepa... dekorateru ovih slavljeničkih strana...Samantha Jouns:S R E T A N R O DJ E N D A N !!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A što, ti bi tajno?Cupavka:Evo, javno- cestitka i od mene![]()
:wink: 8-)

crazy bone:Bonne anniversaire!!!

Petar_Pan2:Srecan rodjendan... pa da ugasis sve svecice iz jednog cuga... :wink:

Mortisa Adams:SRECAN RODJENDAN,puno srece,ljubavi,zdravlja i sve zelje da ti se ispune![]()
Pa bilo bi lepo da neki mod proba... ako nista drugo bar da me nasmesi.... :wink:®:E, još ne vidjeh da neko mačićem zamahuje uz rođendanske čestitoće! Al' i to dočekah!![]()
Blagodarim, da se poštapnem gazdinkinim terminomda ti malo razbijem čini o moderatorima
![]()
Hvala, hvala!geisha:srecan rodjendan
Flora i fauna, vile i vilenjaci... ćelavci i čupavci...latica:Srecan rodjendan i sve najbolje![]()