bi li mogle živeti u inđiji?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...Ne znam, morala bih da vidim mesto i provedem neko vreme u njemu da bih mogla da odgovorim na ovo pitanje...Veoma volim i metropole i mala mesta, nema pravila...Volim i potpuno izolovane lokacije...Ipak, imam potrebu za velikim gradovima veoma cesto, zbog svega sto nude, a sto volim ili mi je potrebno...

Stvarno bi tim jadnim ljudima što žive po selima oko prestonice trebalo omogućiti da završavaju birokratske procedure u svojim zemljoradničkim zadrugama, kafanama, ili gde se već tamo hominoidi socijalizuju. Ovako dolaze u moj Beograd da ga prljaju, ni noge ne obrišu kad ulaze u krug dvojke, a znate da ti nesrećnici uvek imaju svakakvih živinskih govana po đonovima. Ona stvorenja što čiste ulice jednostavno ne mogu da postignu da sve očiste preko noći, kad ih niko ne vidi, već moraju da rade i danju. A svako će se normalan složiti da uopšte nisu lep prizor. Nažalost, nema više onog starog Beograda u kom se poštovala higijena.

šta hvali inđiji...super mjesto, bogato, narod kultivisan, gradonačelnik ambiciozan privlači investicije...

- - - - - - - - - -

Mislim da je to najgore za one koji ne zive u glavnom gradu... u bilo kojoj drzavi.

Sto mora da se ide u gl.grad da se resavaju mnoge svari.

Recimo, samo ambasade. Ko god trazi Vizu - mora da dolazi za Bg... To je bas cimanje :zroll:
a odakle ti saznanje da u drugim državama moraš da ideš u glavni grad da bi dobio vizu...?
bolje da ovo nisam vido...iznerviro sam se...:dash:

Stvarno bi tim jadnim ljudima što žive po selima oko prestonice trebalo omogućiti da završavaju birokratske procedure u svojim zemljoradničkim zadrugama, kafanama, ili gde se već tamo hominoidi socijalizuju. Ovako dolaze u moj Beograd da ga prljaju, ni noge ne obrišu kad ulaze u krug dvojke, a znate da ti nesrećnici uvek imaju svakakvih živinskih govana po đonovima. Ona stvorenja što čiste ulice jednostavno ne mogu da postignu da sve očiste preko noći, kad ih niko ne vidi, već moraju da rade i danju. A svako će se normalan složiti da uopšte nisu lep prizor. Nažalost, nema više onog starog Beograda u kom se poštovala higijena.
Jesil ti neke bunike jeo ? Kako tvoj Beograd ?
Koliko si zgrada nazidao u njemu ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back