minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
Ja sam već pripremila penkalo, jes` da je elektronsko ali tako rade žene modernih shvatanja![]()
http://skiciram.com/51670
...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam već pripremila penkalo, jes` da je elektronsko ali tako rade žene modernih shvatanja![]()
e sad zamisli situaciju da na to jos dodas homosexualnu konotaciju
Htedoh da uzvratim skicirano, ali mi ne ide, a trudila sam se, nije da nisam
Kaže se gNJusnost....pa još i ako je bila druge nacionalnosti, gnusnos'...
sta nije onaj livingstone derpe ili je to prosli gradonacelnik ?
...pa još i ako je bila druge nacionalnosti, gnusnos'...
što bi neko imao problema sa nečijim seksualnim opredeljenjem, ako taj obavlja dobro ono za šta je izabran...
meni bi se potpuno isto ogadilo i da me je na taj nacin spopadao muskarac na sluzbenom polozaju koji mi je odvratan
nema razlike
Odigrala si neiskusno. Trebala si da sačekaš da one tebe časte pićem, pa onda da im se zahvališ.Homofobija rulez...
Mene su par puta startovale... par puta sam se samo zahvalila, par puta počela priču, častila devojke pićem. Msm da se ljudi bzv opterećuju tim. Na kraju krajeva, briga me... dok god radi šta treba i kako treba... što da ja nekome zavirujem u krevet.
Odigrala si neiskusno. Trebala si da sačekaš da one tebe časte pićem, pa onda da im se zahvališ.
Tipičan balkanjero (čak i nezavisno kog je pola) će mnogo lakše podneti ženu muškaraču, nego feminiziranog muškarca.mozete li zamisliti predsjednicu srbije lezbu ?
kada razmislim o islandu, bih.
njih smo dobili u nogometu i otisli u brazil .
pa vama sve smeta i ***** i nogac ?