ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
evo i ona je zena poput vas pa da li bi joj dale glas
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
što bi neko imao problema sa nečijim seksualnim opredeljenjem, ako taj obavlja dobro ono za šta je izabran...
evo i ona je zena poput vas pa da li bi joj dale glas . .
evo i ona je zena poput vas pa da li bi joj dale glas . .
meni bi se potpuno isto ogadilo i da me je na taj nacin spopadao muskarac na sluzbenom polozaju koji mi je odvratanSto mi nisi rekao sta treba da odgovorim pa da sam u trendu ?
Jel te nekad spopadao tvoj istopolni homoseksualac ?
Mene jeste , nicim izazvano pritom koristeci sluzbeni polozaj . malo je reci da sam se potrudila da dobije pedalu sa posla u roku od dva dana bez trunke zaljenja .
A sto mi je kosa stajala dignuta na glavi mesec dana ... brrrrr ... pljuc ... i sad se najezim .![]()
koliko ja znam ti ****** i lezbe prilaze uglavnom svojima a ne heterosexualcima . dakle neki krivi govor tijela si uputila .
meni bi se potpuno isto ogadilo i da me je na taj nacin spopadao muskarac na sluzbenom polozaju koji mi je odvratan
nema razlike
a gdje su zene na sluzbenom polozaju ?![]()
ma nisam ... prosla kroz rengen a ona si dala slobodu malo me bolje ispipati pred svima
od shoka nisam stigla odmah ni reagovati
hbt ... poceli su napadati kako stignu i koga stignu ... maaa mrsh dalje od mene
ja volim decake neopozivo
- - - - - - - - - -
e sad zamisli situaciju da na to jos dodas homosexualnu konotaciju
- - - - - - - - - -
ravanice ... pa nisu zene samo u kuhinji i krevetu ... izadji malo prosetaj![]()
pa iskreno,gadnije mi je da me pipa fuj muskarac,nego fuj zena![]()
Moram se složitipotpisujem .![]()
potpisujem .![]()
ja samo cijenim fuj zene . kao dzentlmen . mislim .
anketa ce doci kada dode i nemesis .![]()
Ja sam već pripremila penkalo, jes` da je elektronsko ali tako rade žene modernih shvatanjaGde treba da se potpiše?![]()
![]()