bi li glasale za deklariranu lezbu ?

Sto mi nisi rekao sta treba da odgovorim pa da sam u trendu ? :manikir:

Jel te nekad spopadao tvoj istopolni homoseksualac ?
Mene jeste , nicim izazvano pritom koristeci sluzbeni polozaj . malo je reci da sam se potrudila da dobije pedalu sa posla u roku od dva dana bez trunke zaljenja .
A sto mi je kosa stajala dignuta na glavi mesec dana ... brrrrr ... pljuc ... i sad se najezim .:bljak:

Sto mi nisi rekao sta treba da odgovorim pa da sam u trendu ? :manikir:

Jel te nekad spopadao tvoj istopolni homoseksualac ?
Mene jeste , nicim izazvano pritom koristeci sluzbeni polozaj . malo je reci da sam se potrudila da dobije pedalu sa posla u roku od dva dana bez trunke zaljenja .
A sto mi je kosa stajala dignuta na glavi mesec dana ... brrrrr ... pljuc ... i sad se najezim .:bljak:
meni bi se potpuno isto ogadilo i da me je na taj nacin spopadao muskarac na sluzbenom polozaju koji mi je odvratan
nema razlike

koliko ja znam ti ****** i lezbe prilaze uglavnom svojima a ne heterosexualcima . dakle neki krivi govor tijela si uputila .

ma nisam ... prosla kroz rengen a ona si dala slobodu malo me bolje ispipati pred svima
od shoka nisam stigla odmah ni reagovati

hbt ... poceli su napadati kako stignu i koga stignu ... maaa mrsh dalje od mene
ja volim decake neopozivo

- - - - - - - - - -

meni bi se potpuno isto ogadilo i da me je na taj nacin spopadao muskarac na sluzbenom polozaju koji mi je odvratan
nema razlike

e sad zamisli situaciju da na to jos dodas homosexualnu konotaciju

- - - - - - - - - -

a gdje su zene na sluzbenom polozaju ? :think:

ravanice ... pa nisu zene samo u kuhinji i krevetu ... izadji malo prosetaj ;)

ma nisam ... prosla kroz rengen a ona si dala slobodu malo me bolje ispipati pred svima
od shoka nisam stigla odmah ni reagovati

hbt ... poceli su napadati kako stignu i koga stignu ... maaa mrsh dalje od mene
ja volim decake neopozivo

- - - - - - - - - -

e sad zamisli situaciju da na to jos dodas homosexualnu konotaciju

- - - - - - - - - -

ravanice ... pa nisu zene samo u kuhinji i krevetu ... izadji malo prosetaj ;)

pa iskreno,gadnije mi je da me pipa fuj muskarac,nego fuj zena:lol:

Back