Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako koji, uglavnom jesu..jel vis ti kako stoje stvari, prokleta je avlija...?da li su i nashi pjevachi angazhovani i darezljivi ? Imali primjera ?
Lep je gest, ali postoji jedan problem - došli smo u situaciju da siromašni više zapravo nisu gladni, već jedu lošu hranu od koje se neumereno goje.
Lep je gest, ali postoji jedan problem - došli smo u situaciju da siromašni više zapravo nisu gladni, već jedu lošu hranu od koje se neumereno goje.
Nekada su bogati bili debeli, a siromašni mršavi.
Danas je u principu obrnuto.
Kod nas je to uvijek bio problem i za vrijeme Jugoslavije np djeca sa invaliditetom su roblje u nasim krajevima.Svakako je to sramota jedne države da svoj narod privede u situaciju da nemaju a isto tako da nisu stvorili rjesenje za te ljude
Kod nas je to uvijek bio problem i za vrijeme Jugoslavije np djeca sa invaliditetom su roblje u nasim krajevima.
Po kile bureka sa sirom odje pliz i kilo kravice 2.8mm
Poslanik a.s. kaže:
"Nije pravi vjernik ko zanoći sit a komšija mu gladan bez obzira koje je vjere"
To piše i u Kur'anu.
Lijepo je što i javno poziva da mu se mogu obratiti, anonimno, oni kojima je pomoć potrebna.
Da smo bolji ljudi, ne bi pozivi ni trebali.
Ja ne mogu zaspati ako čujem i zavijanje gladnog psa lutalice ili tužno mjaukanje gladne mačke![]()
Ja lično nikada ne bih ovako nudila pomoć, ali kontam, ebo to što se reklamira na ljigav način ako će bar jedno nahraniti. A hoće li ili ne, moje nije da sumnjam ni provjeravam. Ja vjerujem u nakanu.Ne delis moje misljenje da je vise nego debilno
preko FB objavljivati "humanost i brigu" za bliznje ?
Bilo koji mobilni koji moze da podrzi FB moze da bude u novcu nekih minimum 10 pristojnih obroka.
Nalog za FB .... internet koliko kosta.
Nazalost to je bila samo jevtina i sebicna samoreklama.
Da jezeleo cista srca da pomogne izasao bi u setnju i na ulici pronasao
prosjake , koji nazalost svuda ima, i udelio bi im neki dinar da makar nesto pojedu.
Inače, u Sarajevu prosjaci dolaze vozom u 7:15 ujutro i "rade" na ulicama, raskrsnicama, semaforima proseći do voza u 17, odoka "zarade" između 50 i 80 eura.Ne delis moje misljenje da je vise nego debilno
preko FB objavljivati "humanost i brigu" za bliznje ?
Bilo koji mobilni koji moze da podrzi FB moze da bude u novcu nekih minimum 10 pristojnih obroka.
Nalog za FB .... internet koliko kosta.
Nazalost to je bila samo jevtina i sebicna samoreklama.
Da jezeleo cista srca da pomogne izasao bi u setnju i na ulici pronasao
prosjake , koji nazalost svuda ima, i udelio bi im neki dinar da makar nesto pojedu.
Inače, u Sarajevu prosjaci dolaze vozom u 7:15 ujutro i "rade" na ulicama, raskrsnicama, semaforima proseći do voza u 17, odoka "zarade" između 50 i 80 eura.