БГ: Женски марш против фашизма, успорен саобраћај

Poslednja izmena od moderatora:
Ово није протест жена против фашизма, система, и слично.
Ово је протест НВО, плаћеника и проданих гњида против свега нормалног.

Не видим шта има овде да се коментарише?
А ви мушкарци који говорите да жене нису за политику, и изједначавате ове продане гњиде са осталим женама, исти сте као и те офуцане пропалице што митингују.

Moja supruga je feministkinja i imamo četvoro dece! I ja sam feminista,prvi na Balkanu!
Nemate vi pojma za šta se feministi bore!
Evo koji feminizam podržavamo nas dvoje:
https://sh.wikipedia.org/wiki/Individualistički_feminizam
I nije tajna da sam anarhista po ubeđenju i da je za mene dobra vlast samo pokojna vlast!

Драгољубе,
мислим ДА СИ О СЕБИ НАПИСАО НЕИСТИНУ............:zcool:

- - - - - - - - - -

Ово није протест жена против фашизма, система, и слично.
Ово је протест НВО, плаћеника и проданих гњида против свега нормалног.

Не видим шта има овде да се коментарише?
А ви мушкарци који говорите да жене нису за политику, и изједначавате ове продане гњиде са осталим женама, исти сте као и те офуцане пропалице што митингују.

Слажем се да је у питању ПРОТЕСТ НВО ПЛАЋЕНИКА ....... али када су ЖЕНЕ у питању... нисам баш
сигуран....... јер жене по својој психо-физичкој природи имају свакога месеца период времена који може да им створи и емотивне и друге проблеме што је потпуно природно али није погодно за озбиљне послове.

Ово нису жене, нити прави левичари, већ страни плаћеници у још једном од њихових теледиригованих и координисаних у испада.

Срећом те је њихов утицај реално много мањи него што неки медији покушавају приказати...

Занимљивије је што је ово још један повод некима овде да искажу свој мушки шовинизам, и оправдају нетрпељивост према женама без обзира на повод...

Ово нису жене, нити прави левичари, већ страни плаћеници у још једном од њихових теледиригованих и координисаних у испада.

Срећом те је њихов утицај реално много мањи него што неки медији покушавају приказати...

Занимљивије је што је ово још један повод некима овде да искажу свој мушки шовинизам, и оправдају нетрпељивост према женама без обзира на повод...

a šta su pravi levičari?

Moja supruga je feministkinja i imamo četvoro dece! I ja sam feminista,prvi na Balkanu!
Nemate vi pojma za šta se feministi bore!
Evo koji feminizam podržavamo nas dvoje:
https://sh.wikipedia.org/wiki/Individualistički_feminizam
I nije tajna da sam anarhista po ubeđenju i da je za mene dobra vlast samo pokojna vlast!

Individualističke feministkinje drže da sva ljudska bića imaju moralno i/li zakonsko pravo na vlastita tijela i vlasništvo,
te se zalažu za pravo na abortus, ali isto tako protive pozitivnoj diskriminaciji.[2]
U oba slučaja je riječ o nedozvoljenom uplitanju države u privatnu sferu pojedinca.

Ovako mudroslove,.....društvo, odnosno njegov civilizacijski stepen, nije posljedica pada s kruške,
pa da tek tako slučajno njegove civilizacijske plodove uživate:
Bezbjedan abortus samo 'e posljedica otkrovenja tajni rirode čo'eku,
svakako ne da bi isti te tajne zloupotrebljava, .....onako po Sataninu zadatku na prirodu udario!
Valjda ti je jasno da ćemo puno moralno pravo obračuna s vama izopačenjacima
u svrhu zaštite prirode, imati, ......dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija, .....beskrupulozno će biti primjenjene!

Зар стварно не знаш?

Један од њих је, на пример, Дуци Симоновић.

Левичар, а српски родољуб.

он је потпуни ИЗУЗЕТАК и УСАМЉЕН СЛУЧАј - тако да нема везе са левичарима без обзира што каже да јесте......

. али када су ЖЕНЕ у питању... нисам баш
сигуран....... јер жене по својој психо-физичкој природи имају свакога месеца период времена који може да им створи и емотивне и друге проблеме што је потпуно природно али није погодно за озбиљне послове.
И ти, дакле, заправо, мрзиш жене...

И не познајеш ни биологију, ни психологију...

П. С.
С обзиром да те још увек уважавам као озбиљног човека, биће ми драго да аргументовано оповрнгеш мој закључак о теби на основу оног шта си овде написао... Преформулиши макар... Иначе, заиста вуче на мушким шовинизмом вођене теорије...

он је потпуни ИЗУЗЕТАК и УСАМЉЕН СЛУЧАј - тако да нема везе са левичарима без обзира што каже да јесте......

Тачно тако. Левичари, поготово међу Србима, су били антисрпски оријентисани. Одувек, од Туцовића до данас.

И ти, дакле, заправо, мрзиш жене...

И не познајеш ни биологију, ни психологију...

П. С.
С обзиром да те још увек уважавам као озбиљног човека, биће ми драго да аргументовано оповрнгеш мој закључак о теби на основу оног шта си овде написао... Преформулиши макар... Иначе, заиста вуче на мушким шовинизмом вођене теорије...

Не - тотално се вараш. Лично мислим да жене ЧЕСТО МОГУ БИТИ ДАЛЕКО КОРИСНИЈЕ ОД МУШКАРАЦА...... али свакако постоје и велике разлике и никада нисам био за тотално поистовећивање у свему... то није нормално ни физички, ни психички ни ментално... тј. врло ми је тешко да у једном посту то објасним али буди сигурна да нисам "мушки шовиниста"........

Тако је Милунка, и њихова моћ се најбоље и види на тим простестима, на којима је више новинара и камера него стварних противника, у овом случају Трампа.

Иако 99% телевизија у Србији ревносно преноси те садржаје, мислећа јавност ипак капира да иза свега стоји Сорош, али и да је његова политика бачена на колена.

Ove stvarno i definitivno nisu normalne. One u Srbiji protestuju zbog izbora u SAD :dash:

Сорошеве паћенице - плаћенице, као и Сорошеве службенице, где год досеже његов буђелар, нашле су за сходно, по команди, да таламбасају по улицама, како би створиле лажну слику о настанку смака света, због победе Трампа, а у ствари су љубоморне, због лепих жена којима је окружен Трамп. Знају либералне змије да се за њима не би окренуло ни шугаво псето, једино што им преостаје је стварање буке по улицама....

C2yhmaSWIAAUB3j.jpg

Znaju zene da ce im Trump ebati kevu.....ako hoce posteno , ima da se primire, a ako hoce da divljaju ko sto su do sada i htele jos i vise, e , onda ce da dobiju neki lob udarac pa ce da zaboli...
Ne mislim bukvalno, Trump to radi ekonomski ili preko moci....

Pa ista logika kao i kod smene ambasadora.....formira covek i poziciju i opoziciju, ali na distanci....a mora da ima ciste kanale informacija...
To je biznismen nije politicar....znaci da bi donosio zdrave po sebe odluke, mora da ima prave info...i tako ce i da radi...ima da bude smena u prvih 6 meseci samo tako...
Ko se ne pokaze da je pouzdan i dobar informator, ode u pm....

A u stvari Trumpa zabole za zene nije ni za ni protiv, ali neda da ga saka jada ebe u zdrav mozak...

- - - - - - - - - -

Ispravka, neko to zove saka jada, a neko frustrirana bica......primer kad odlaze, gledaju da sitno napakoste......Mora da su mu izmaznjavali silne heftalice iz poslovnih prostorija...

Individualističke feministkinje drže da sva ljudska bića imaju moralno i/li zakonsko pravo na vlastita tijela i vlasništvo,
te se zalažu za pravo na abortus, ali isto tako protive pozitivnoj diskriminaciji.[2]
U oba slučaja je riječ o nedozvoljenom uplitanju države u privatnu sferu pojedinca.

Ovako mudroslove,.....društvo, odnosno njegov civilizacijski stepen, nije posljedica pada s kruške,
pa da tek tako slučajno njegove civilizacijske plodove uživate:
Bezbjedan abortus samo 'e posljedica otkrovenja tajni rirode čo'eku,
svakako ne da bi isti te tajne zloupotrebljava, .....onako po Sataninu zadatku na prirodu udario!
Valjda ti je jasno da ćemo puno moralno pravo obračuna s vama izopačenjacima
u svrhu zaštite prirode, imati, ......dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija, .....beskrupulozno će biti primjenjene!
Na putu ste izumiranja i sve vas manje...A nas sve više i sve uticajniji.A satana ti je u tvojoj religiji,u mojoj ideologiji je
altruizam! Borba za pravo na abortus i jeste da se ne rađaju idijoti!

Back