Perperius
Elita
- Poruka
- 15.146
Ne ruše, jer bez policijske zaštite ni iz kuće nisu u stanju da izađu.
Još uvek se nisu osilili kod nas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ruše, jer bez policijske zaštite ni iz kuće nisu u stanju da izađu.
Loše je što ovaj društveni otpad može tako slobodno da paradira prestonicom bez velikog otpora . Pre do samo 4-5 godina trebala bi im velika pandurska pratnja . Danas niko ni kamen da baci na njih![]()
Sam dotične nismo, jes ti ikad probao feministkinju kresati, sačuvajbožesakloni.![]()
Moja supruga je feministkinja i imamo četvoro dece! I ja sam feminista,prvi na Balkanu!
Nemate vi pojma za šta se feministi bore!
Evo koji feminizam podržavamo nas dvoje:
https://sh.wikipedia.org/wiki/Individualistički_feminizam
I nije tajna da sam anarhista po ubeđenju i da je za mene dobra vlast samo pokojna vlast!

Ово није протест жена против фашизма, система, и слично.
Ово је протест НВО, плаћеника и проданих гњида против свега нормалног.
Не видим шта има овде да се коментарише?
А ви мушкарци који говорите да жене нису за политику, и изједначавате ове продане гњиде са осталим женама, исти сте као и те офуцане пропалице што митингују.
Moja supruga je feministkinja i imamo četvoro dece! I ja sam feminista,prvi na Balkanu!
I nije tajna da sam anarhista po ubeđenju i da je za mene dobra vlast samo pokojna vlast!

Ово нису жене, нити прави левичари, већ страни плаћеници у још једном од њихових теледиригованих и координисаних у испада.
Срећом те је њихов утицај реално много мањи него што неки медији покушавају приказати...
Занимљивије је што је ово још један повод некима овде да искажу свој мушки шовинизам, и оправдају нетрпељивост према женама без обзира на повод...
a šta su pravi levičari?
Зар стварно не знаш?a šta su pravi levičari?
Зар стварно не знаш?
Један од њих је, на пример, Дуци Симоновић.
Левичар, а српски родољуб.
И ти, дакле, заправо, мрзиш жене.... али када су ЖЕНЕ у питању... нисам баш
сигуран....... јер жене по својој психо-физичкој природи имају свакога месеца период времена који може да им створи и емотивне и друге проблеме што је потпуно природно али није погодно за озбиљне послове.
он је потпуни ИЗУЗЕТАК и УСАМЉЕН СЛУЧАј - тако да нема везе са левичарима без обзира што каже да јесте......
И ти, дакле, заправо, мрзиш жене...
И не познајеш ни биологију, ни психологију...
П. С.
С обзиром да те још увек уважавам као озбиљног човека, биће ми драго да аргументовано оповрнгеш мој закључак о теби на основу оног шта си овде написао... Преформулиши макар... Иначе, заиста вуче на мушким шовинизмом вођене теорије...
Ово нису жене, нити прави левичари, већ страни плаћеници у још једном од њихових теледиригованих и координисаних у испада.
Срећом те је њихов утицај реално много мањи него што неки медији покушавају приказати...
Занимљивије је што је ово још један повод некима овде да искажу свој мушки шовинизам, и оправдају нетрпељивост према женама без обзира на повод...
Ove stvarno i definitivno nisu normalne. One u Srbiji protestuju zbog izbora u SAD![]()

Na putu ste izumiranja i sve vas manje...A nas sve više i sve uticajniji.A satana ti je u tvojoj religiji,u mojoj ideologiji jeIndividualističke feministkinje drže da sva ljudska bića imaju moralno i/li zakonsko pravo na vlastita tijela i vlasništvo,
te se zalažu za pravo na abortus, ali isto tako protive pozitivnoj diskriminaciji.[2]
U oba slučaja je riječ o nedozvoljenom uplitanju države u privatnu sferu pojedinca.
Ovako mudroslove,.....društvo, odnosno njegov civilizacijski stepen, nije posljedica pada s kruške,
pa da tek tako slučajno njegove civilizacijske plodove uživate:
Bezbjedan abortus samo 'e posljedica otkrovenja tajni rirode čo'eku,
svakako ne da bi isti te tajne zloupotrebljava, .....onako po Sataninu zadatku na prirodu udario!
Valjda ti je jasno da ćemo puno moralno pravo obračuna s vama izopačenjacima
u svrhu zaštite prirode, imati, ......dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija, .....beskrupulozno će biti primjenjene!