BG: Uličnom sviraču lisice na ruke

gost 281026

Aktivan član
Poruka
1.990
Beograd -- Pripadnici policije Grada Beograda uhapsili su jednog uličnog svirača kod Kalenić pijace jer je, navodno, svirao na nedozvoljenom mestu.

Društvenim mrežama proširio se snimak hapšenja mladića koji je svirao džez, a prema pisanju građana, policajac je hteo da legitimiše dvojicu uličnih svirača, a jedan od njih ili nije imao ili nije želeo da pokaže ličnu kartu.

Okupljeni građani su se pobunili jer je, prema njihovom mišljenju, policajac reagovao bez potrebe, a mladiću, koji navodno od sviranja na ulici zarađuje za život, stavio je lisice i potom ga policijskim vozilom sproveo u stanicu.

Opsirnije na linku

Društvenim mrežama proširio se snimak hapšenja mladića koji je svirao džez, a prema pisanju građana, policajac je hteo da legitimiše dvojicu uličnih svirača, a jedan od njih ili nije imao ili nije želeo da pokaže ličnu kartu.

Zašto policajcu ne da ličnu kartu? :rtfm:

Okupljeni građani su se pobunili jer je, prema njihovom mišljenju,....

Građani baš nađu "pravi" razlog za pobunu,:hahaha: a o kolektivnom "mišljenju" da i ne govorim. :roll:

Непријатељ, брате, тај и да му кажеш 'одсвирај нешто од Цеце' само би те бело гледао.

Ја бих то све протерао у АмерикЕ па нек тамо свирају то страно го*но... Нема брате весеља док се не запева "Сплавови су Мека и Мединаааа"

Само нек се окреће турбина!

Ја сам видео једног таквог, има и косу некако педерску, не шиша кратко... Приђем ја да га опоменем, питам "шта је то" он каже "реге".

Кад га нисам убио на месту.

То неки наркоман чим слуша реге, треб'о си га рокнути на месту, нама нашао да промовише наркоманску кубанско-црначку музику

Ako si to ti na slici, meni licis kao da si dosla sa strane. A i ljudi iz prestonice znaji da se ona pise velikom slovom....

A momak mora da nije platio SOKOJ-u autorska prava za izvedjenje numera.....

ti si bre neki mLogo ozbiljan momak kad ne shvataš ironiju i sarkazam...:D ne dao Bog da sam iz prestonice...
a mi malo manje urbani znamo da je na netu dozvoljeno pisanje malim slovima...:p

Ovima iz provincije zanimljivo je da vide ulične svirače, a Beograđani hoće samo malo tišine, jer nas buka ubi sa svih strana i danju i noću.
Ko je realan shvatiće, a ovi drugi će praviti "slučaj - jadni legitimisani ulični svirač"...
Zapanjujuća je samo doza gluposti i nediscipline koju ispoljavaju naši "građani".

da da..a da je počeo da zavija nešto u stilu: "zašto si me ostavila" kladim se da ga niko ne bi dir'o...možda bi dobio i koji dinar...:D

da da..a da je počeo da zavija nešto u stilu: "zašto si me ostavila" kladim se da ga niko ne bi dir'o...možda bi dobio i koji dinar...:D

Pravi Beograđani i pristojan svet, sluša muziku u svom stanu, ali da ne smeta komšijama, ili ide na koncerte, po svojim muzičkim afinitetima.
Prostaci nameću buku drugima. bilo da je buka narodnjačka, džez, rep....bilo da testerišu drva na sred ulice, turiraju motore, urlaju prolazeći ulicama u gluvo doba noći, deru se razgovarajući mobilnim, da ih svi čuju....Seljačine neotesane!

Pravi Beograđani i pristojan svet, sluša muziku u svom stanu, ali da ne smeta komšijama, ili ide na koncerte, po svojim muzičkim afinitetima.
Prostaci nameću buku drugima. bilo da je buka narodnjačka, džez, rep....bilo da testerišu drva na sred ulice, turiraju motore, urlaju prolazeći ulicama u gluvo doba noći, deru se razgovarajući mobilnim, da ih svi čuju....Seljačine neotesane!

ja stvarno ne znam o čemu ti pričaš, mislim na deo o uličnim sviračima..u svim evropskim gradovima uličnih svirača koliko hoćeš...
poslednjih godina ima mnogo cigana sa balkana...

Back