bg intermezzo

• Začetnik teme Začetnik teme greba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Devojke molim vas struju na vreme ... pa moram i ja da primim platu !

dok je grebe-ne brini za platu:)
e,a samo mi nije jasna jedna stvar:vlasnica stana iznad mene vec godinama izdaje ceo stan,a struju ne placa sigurno vec dve godine.
zirnem ja u njen racun kad viri iz sanduceta,i vidim da je dug oko 65.000...
kako to da je niko ne `isece`:dontunderstand:

p.s.mislim,ne navijam ja da joj `seku` struju,nego kontam-znaci dozvoljeno je ne placati

e,a samo mi nije jasna jedna stvar:vlasnica stana iznad mene vec godinama izdaje ceo stan,a struju ne placa sigurno vec dve godine.

p.s.mislim,ne navijam ja da joj `seku` struju,nego kontam-znaci dozvoljeno je ne placati

Ima vezu u elektrodistribuciji. Ja ne plaćam struju uopšte : )

Mnogo je potrošača sa dugom do 80.000 koji su sklopili ugovor za otplatu na rate , porioritet su oni preko te cifre a koji nisu sklopili ugovor za otplatu. Mada ima raznih kombinacija pa ljudi surfuju . Samo ti grebo budi uredna jer dug je zao drug ! He kako sam to lepo rekao . Ako treba nešto, sredićemo ...uz intermezzo i obaveznu kaficu ...

a da li je moguce da el.distr. od ponoci ne `prebaci` na jeftiniju struju?
ja cula da kad je jeftina struja oni smanje napon:confused:
konj zna ima li istine u ovome,ili je mozda ovo u domenu `drzavne tajne`

a da li je moguce da el.distr. od ponoci ne `prebaci` na jeftiniju struju?
ja cula da kad je jeftina struja oni smanje napon:confused:
konj zna ima li istine u ovome,ili je mozda ovo u domenu `drzavne tajne`

Nema šanse jer MTK signal ide automatski iz centra za kompletno BG područje, može da je MTK prijemnik u ormanu sa brojilima neispravan pa ne prebacuje tarifu. To proveriš u ponoć kada prođe signal na brojilu imaš strelicu koja pokazuje koji brojčanik vrti. A ono sa nižim naponom nema veze. Koliki god da je napon , signal prolazi i menja tarifu , ako nisu marsovci umešali prstiće da je_uckaju malo narod .

ma znaam za strelicu,al` sam u ponoć već upidžamljena,ko će da silazi u prizemlje i da proverava u ormariću...a i neću da plašim komšiluk.
a to za napon ja čula,kao kad je jeftina,oni smanje napon,tako da ti recimo za zagrevanje bojlera treba mnooogo više vremena,tako da mu dođe skoro na isto,kao da si ga uključio kad je skupa struja

ali,bilo kako bilo,eve nama danas sunca
još malo,pa ću da se aktiviram,da vozam moje bicikleto,i da gazim pešake po biciklističkoj stazi

a to za napon ja čula,kao kad je jeftina,oni smanje napon,tako da ti recimo za zagrevanje bojlera treba mnooogo više vremena,tako da mu dođe skoro na isto,kao da si ga uključio kad je skupa struja

...ma neeeema veze Grebo , bukvalno ako imaš kantu od 20 litara a tanak mlaz vode, da bi je napunila treba ti dulo više više vremen al 20 litara je 20 litara , tako je i za struju u slučaju da je umanjen napon zbog opterećenja sistema . I zato dragi potrošači sretne nadolazeće osmomartovske praznike želi vam vaša EDB.

ne vodim računa o tome uopšte. koristim bojler kad mi treba (ima nas četvoro) i nije dovoljana jedna tura da namiri sve naše potrebe u toku dana. dakle stalno je uključen.
kažu da to nije dobro, ali - šta da radim....mrzim kad mi treba topla voda, a nema je.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back