BG bez CG

Pa šta još.. da kažem..... nek' im je srećan put..
Biće i jope neki zemljotres.. paK ćemo ondaK da vidimo
crazy-1.gif

torrente_bg:
Ma jeb.s crnogorce!!!
Pa nama srbima su svi braca.I rusi i grci i crnogorci i bugari i makedonci,.......!
A ta braca nam jeb.se kevu.
Evo i sad.Crnogorci se odvojise a ovi idioti u Srbiji jadni kukaju i razmisljaju kako da im se pomogne.A ko ce nama da pomogne?
Pa nema ni jednog crnogorca koji na dodje u BGD a da u roku od najmanje par nedelja ne nadje posao/veze rade samo tako/.I to posao koji se moze smatrati da spada u bolje.A u tom BGD na hiljade nezaposlenih ljudi iz Srbije a i samih beogradjana.
Pa koliko je samo funkcionera u ovoj Srbiji crnogoraca.Zato i cvetamo.
Valjda ce Srbija da se probudi iz 60g. sna i da izabere posle toliko godina vladu od svojih ljudi a ne one koji su dosli 45g. i uzeli nam zivote, imovinu, kulturu, dusu... sve...

milan.de:
Valjda ce Srbija da se probudi iz 60g. sna i da izabere posle toliko godina vladu od svojih ljudi a ne one koji su dosli 45g. i uzeli nam zivote, imovinu, kulturu, dusu... sve...

kako pricate ovako nasumice i bez pokrica nije mi jasno?Srbija prestala da postoji onda kada je stvorena kraljevina Srba,Hrvata i Slovenaca.Ta ideja je potekla iz srbije,ostali je prihvatili i nastala je Jugoslavija.Do tada u srbiji je vladala bijeda i jad koji su rezultirali strajkovima,otporom radnika i seljaka jer je kraljevska familija brutalno eksploatisala ljude.Dosla je revolucija,Apis je odradio svoje,a kasnije se desilo ovo gore navedeno.Jugoslavenska vlada prihvata ponudu Njemacke o nenapadanju i pocinje sa deportacijom jevreje iz Srbije,cuveni Nedicevci su tada bili glavne kolovodje fasizma u Srbiji.Narod se pobunio,digao ustanak i pocela je borba za oslobodjenje koja je odnijela milione zivota.Pobjedili smo.Posle rata je svima onima koji su grdno blago imali,dvorce,kucerine,zemlju,a koju su stekli otimanjem,ucjenama i na grbaci gladnih srba,sve to oduzeto i podjeljeno narodu koji je ginuo za slobodu Srbije i tadasnje Jugoslavije.Za sve one lose stvari koje su komunisti radili u Srbiji krivi su iskljucivo Srbi koji su u toj partiji i radili.Tako da NIKO NAM NIJE KRIV.

nisha je veran titov pionir.
zamrznut negde kada je oa priča još uvek imala smisla.
ta ista paščad koja je sišla sa planina je i poštenim senjačkim porodicama otimala sve, iz čiste pakosti!
bilo je tu i te kako poštenog bogatog sveta!
nije sve baš bilo otimanje.pogrešan aspekt...
inače (znam odlično o čem ja pričam)
na vrhu su uvek bili slovenci,za njima hrvati i crnogorci ravnopravno, pa tek onda srbi.....
i to ne beograđani,već sve oni iz unutrašnjosti!!!
znam to odlično jer je imao ko da mi priča!!!
(srbin i srpkinja (beograđani),...u udbi...)

pajamaca:
nisha je veran titov pionir.
zamrznut negde kada je oa priča još uvek imala smisla.
ta ista paščad koja je sišla sa planina je i poštenim senjačkim porodicama otimala sve, iz čiste pakosti!
bilo je tu i te kako poštenog bogatog sveta!
nije sve baš bilo otimanje.pogrešan aspekt...
inače (znam odlično o čem ja pričam)
na vrhu su uvek bili slovenci,za njima hrvati i crnogorci ravnopravno, pa tek onda srbi.....
i to ne beograđani,već sve oni iz unutrašnjosti!!!
znam to odlično jer je imao ko da mi priča!!!
(srbin i srpkinja (beograđani),...u udbi...)
Moram da se nadovežem na tvoju priču.. bilo je tu srba, ali ne iz Srbije.. To je ono što me najviše nevrira.. A da su otimali, otimali su.. svima redom, zanatlijama, lekarima, advokatima, imućnijm seljacima.. I danas ovde glavnu reč vode, kao i onomad posle rata, ličani, kordunaši, hrvati, crnogorci, bosanci... a srbi iz Srbije se prodaju za sitniš i još im pomažu.. E zato i jesmo tu gde jesmo.. dokle god se srbi ne vežu kao creva, hoću reći, kao prethodno navedeni... pa ljudi!! hrvat nam vodi bankarske poslove... di to ima????
Ne mogu više da pričam.. ko shvati razumeće!!!

Back