Bezuslovna ljubav

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U reali je moguće i da keva liši dete nasledstva,...pričam o najvećoj mogućoj varijanti i relaciji, gde bi mogla takva ljubav postojati.Biće je pre ,između sestre i brata, nego između ljubavnika.
zato postoji otac koji detetu kupi stan i onda moze mirno da odapne bas zbog toga da ne razmislja svaki boziji dan sta ce majci sve da padne na pamet

Mislim da bezuslovna ljubav ne postoji, tj ne postoji ljubv koja ne postavlja uslove i ocekuje nesto za uzvrat
Isto tako ne znam da li je roditeljska ljubav bezuslova.Roditelji vole svoju decu ali cesto ne vole izbore
koje deca prave ili ono sto rade pa dolazi do nerazumevanja, svadja pa i razocaranja..uslovljavanja
Ne retko citamo da su se roditelji odrekli svog deteta.Gde je tu bezuslovna ljubav?
Sve dok roditelji vole decu kakva god da su ipak jeste ljubav.

Eh.. da, zaboravih bezuslovnu ljubav koju pružamo ljubimcima i biljkama.
Niko ne zna šta je u tim glavicama i sporama, ali eto... volimo ih i želimo da im bude lepo uz nas, mazimo ih, pazimo, šapućemo im, brinemo da li imaju sve što im je potrebno...
Mog Zarakija nema, gubim nadu da će se pojaviti... i nadam se da je negde isto kao i kod mene, ili još više mažen i pažen.
:rida:
Iz pristojnosti ne treba dirati ljudima Isusa Hrista, ne treba im oduzimati polje na kom mogu da se osećaju voljenima jer... Jelena, Jelena!

Back