bezumlje

BILI DOUP

Elita
Poruka
22.568
nedelju dana, neverovatnih nedelju dana...

kako se nositi sa tim saznanjem da si natrcao na nekoga ko ce te upropastiti, ali sigurno?
i ona to zna, i ti to znas i ni prstom mrdnuti neces, gard ce ostati spusten...
sta reci sebi, kako biti pametan i baciti karte?
konstantno te odguruje od sebe, a zeli da si pored - uvek i zauvek
svaki dan, svaki yebeni minut je period oscilacije - amplituda te dize i adrenalin te puca neverovatno, pa sunovrati u pakao u momentu
to je osoba koja je u stvari tvoj odraz, skup svega najboljeg i najgoreg sto imas, samo pojacano hiljadu puta
sve ono sto su drugi mrzeli na tebi, ili ti zavideli zbog toga

i totalno miran si - kao da ides na gubiliste, svestan kraja koji je neminovan
samo podrugljiv osmeh upucen sudbini dok odjekuju udarci cekica - poslednji ekser u sanduk je zakucan...

to se meni desilo, znas ali ne odustajes vec srljas u sopstvenu propast...kad propadnes skroz boli u pm, ali zar nije vredno ziveti za taj osecaj koji sad imas?

apsolutno
pa i kazem, nemam nameru da odustanem a znam da bih trebao
ovo je onaj klasican primer kada u glavi mozes da spakujes film o vama, masterpiece

i da akcentujem jos jednom:
ona sasvim sigurno zna da ce me krahirati, i lomi se, pokusava na sve nacine da se predstavi u nekom svetlu koje ce da ucini da je omrznem...

i druga stvar:
prepoznajes u svemu sto radi neki tvoj pecat
nesto sto si skrivao od sebe, nisi zeleo da verujes da si to ti - ako je lose
i nesto uzviseno, prefinjeno; nesto sto te definise kao dobru osobu, onu neiskvarenu srz koju ti je podarila majka kad si prvi put kmeknuo

apsolutno
pa i kazem, nemam nameru da odustanem a znam da bih trebao
ovo je onaj klasican primer kada u glavi mozes da spakujes film o vama, masterpiece

i da akcentujem jos jednom:
ona sasvim sigurno zna da ce me krahirati, i lomi se, pokusava na sve nacine da se predstavi u nekom svetlu koje ce da ucini da je omrznem...

i druga stvar:
prepoznajes u svemu sto radi neki tvoj pecat
nesto sto si skrivao od sebe, nisi zeleo da verujes da si to ti - ako je lose
i nesto uzviseno, prefinjeno; nesto sto te definise kao dobru osobu, onu neiskvarenu srz koju ti je podarila majka kad si prvi put kmeknuo

sve znam :heart:

ovo boldovano...ne, ne bi trebao da odustanes jer samo ***** odustaju od necega sto se desi jednom u zivotu...nije zivot cvece i tra la la...sutra bi se kajao i ceo zivot pitao sta bi bilo da nisi odustao..ovako koligo god da na kraju boli znas da je to bilo to

Ako si tip koji će sutra sve da udavi pričom kako mu nije do života, kako to nije trebao da radi, kako si znao da ne treba ali, eto... Onda nemoj to da radiš... Ako si tip koji i na problem reaguje osmehom, ako znaš da će ti to doneti ružno ali i lepo što možda nikad ne proživiš ako sad propustiš, onda radi sa osmehom, znaš kako se kaže "rado Srbin ide u vojnike" :D

nedelju dana, neverovatnih nedelju dana...

kako se nositi sa tim saznanjem da si natrcao na nekoga ko ce te upropastiti, ali sigurno?
i ona to zna, i ti to znas i ni prstom mrdnuti neces, gard ce ostati spusten...
sta reci sebi, kako biti pametan i baciti karte?
konstantno te odguruje od sebe, a zeli da si pored - uvek i zauvek
svaki dan, svaki yebeni minut je period oscilacije - amplituda te dize i adrenalin te puca neverovatno, pa sunovrati u pakao u momentu
to je osoba koja je u stvari tvoj odraz, skup svega najboljeg i najgoreg sto imas, samo pojacano hiljadu puta
sve ono sto su drugi mrzeli na tebi, ili ti zavideli zbog toga

i totalno miran si - kao da ides na gubiliste, svestan kraja koji je neminovan
samo podrugljiv osmeh upucen sudbini dok odjekuju udarci cekica - poslednji ekser u sanduk je zakucan...

Prepusti se ..pa nek ide zivot..:D neka traje koliko traje...

Ako si tip koji će sutra sve da udavi pričom kako mu nije do života, kako to nije trebao da radi, kako si znao da ne treba ali, eto... Onda nemoj to da radiš... Ako si tip koji i na problem reaguje osmehom, ako znaš da će ti to doneti ružno ali i lepo što možda nikad ne proživiš ako sad propustiš, onda radi sa osmehom, znaš kako se kaže "rado Srbin ide u vojnike" :D

:ok:
ovaj drugi
imam osecaj da imam hiljadu lica, navucem ono adekvatno trenutku i ne dajem ljudima uvid u najdublju tamu koja grmi u meni
njoj i nije mesto na licu ili na usnama, nego u dusi

grupa za podrsku :)))

ono sto mogu da primetim je da se niko nije osvrnuo na njeno stanje svesti
i uopste na analizu prirode takvog odnosa
znam vrlo dobro koliki je teret i koja je muka kada znas da si za nekoga najbolji i najgori istovremeno
biti ''dzelat'' - za to treba imati stomak

:ok:
ovaj drugi
imam osecaj da imam hiljadu lica, navucem ono adekvatno trenutku i ne dajem ljudima uvid u najdublju tamu koja grmi u meni
njoj i nije mesto na licu ili na usnama, nego u dusi

Onda grmi i ne žali... U principu vidiš i sam da su se žene mahom oduševile jer one gotive te koji se zalete, koji pokažu da su gotovi, njima to svakako ide u prilog, tebi će biti više "pukovnik il' pokojnik" :)

Onda grmi i ne žali... U principu vidiš i sam da su se žene mahom oduševile jer one gotive te koji se zalete, koji pokažu da su gotovi, njima to svakako ide u prilog, tebi će biti više "pukovnik il' pokojnik" :)

ma ja sam se odusevila zato sto sam ja bila ta koja je u njegovoj situaciji...i bolece ga jaaako ali vredi, jer za to se zivi a neki nikad ne dozive

grupa za podrsku :)))

ono sto mogu da primetim je da se niko nije osvrnuo na njeno stanje svesti
i uopste na analizu prirode takvog odnosa
znam vrlo dobro koliki je teret i koja je muka kada znas da si za nekoga najbolji i najgori istovremeno
biti ''dzelat'' - za to treba imati stomak

lakse je biti dzelat nego pogubljen da se ne lazemo

i sta nas briga kolika je njena muka, ti si nas ne ona :D

Oduševile su se one koje su to isto doživele.
Hrli u susret tome i ne žali, i ako bude bolelo do ludila neka veličanstvena transformacija te čeka.
ma ja sam se odusevila zato sto sam ja bila ta koja je u njegovoj situaciji...i bolece ga jaaako ali vredi, jer za to se zivi a neki nikad ne dozive

Boli jebeno boli, rastavljanje na deliće, gubitak osećaja ko si zapravo, težak povratak sebi a tamo te čeka neka nova ti koja jesi zaista, samo to pre svega nisi znala.

Bili je lucidan, Bili je fantastičan može da preokrene sve.

Poslednja izmena:

vidis, nisam se ja zaleteo nego ona :D
ja sam po prirodi pomalo inertan kada je LjiS u pitanju
nisam mrtvo puvalo, ali nisam ni ona krajnost da naskacem na sve sto nosi suknju

procitaj moj prethodni post, onaj iznad ovog tvog koji sam citirao

A da li biste isti taj savet dale nekoj ženi, pitam ja vas? :)

- - - - - - - - - -

vidis, nisam se ja zaleteo nego ona :D
ja sam po prirodi pomalo inertan kada je LjiS u pitanju
nisam mrtvo puvalo, ali nisam ni ona krajnost da naskacem na sve sto nosi suknju

procitaj moj prethodni post, onaj iznad ovog tvog koji sam citirao

Ako je "moć" u tvojim rukama onda ti i ne trebaju ova pitanja, što najveći do sada reče "Kocka je bačena!" :)

Back