Bezosecajni muskarac

• Začetnik teme Začetnik teme mimus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:dontunderstand:Moze li bezosecajan muskarac postati osecajan?Da li uopste moze biti takav ili je to samo njegova maska?Sta ga i kako moze promeniti?:dontunderstand:

Ne lozi se. Niko nikog nije promenio, a da on sam to nije i pre toga pozeleo. Kapiras? :P
99% populacije nikad ni ne dodje do svesti da hoce nesto stvarno da menja.Ostatak koji dodje do toga, uglavnom ne zna kako da se promeni. A oni koji hoce, mogu i znaju, moraju da uloze slonovsku koncentraciju do kraja zivota da se ne vrate na staro.

Poslednja izmena:
:rotf::rotf:Znaci kad si ovo lupio a nisi umro,ziveces jos sto godina!!!!
Filozofska glupost,kakve to strahove ima bezosecajan muskarac,majke ti???:dash::dash::dash:
decko nista nije lupio, a ponajmanje nesto toliko strasno da se ti valjas po podu od smeha i besomucno udaras glavom o zid. filozofijom ljudi nazivaju ono sto ne razumeju. kada se covek boji strah ume da postane osnovni pokretac njegovog ponasanja iako u sebi nosi i druge emocije. iz straha se ljudi distanciraju, zatvaraju, povlace, ne veruju ili sumnjaju, reaguju neadekvatno, prenaglaseno, agresivno and so on...

Nazalost,nemamo vremena u ovom brzom svetu,vremenu,univerzumu,...,da cekamo da se stvore osecaji.Kako kod muskaraca,tako,siguran sam,i kod zena.Verujem u ljubav na prvi pogled,strast na prvi pogled.Samno,nikako ne mora strast da obavezno proizvede ljubav.Kapiram da kada ti je do nekoga puno stalo,spremna si na mnogo toga,pa i da cekas.Ali,vreme,draga moja,prolazi,a mozda vec sutra naidjes na nekoga ko ce ti pruziti svu ljubav ovoga sveta,i nikada vise neces morati da razmisljas o stvarima koje se dese,ili ne dese.A osecanja su,po mom misljenju,upravo to.

Ako je bezosećajan prema tebi znači da te NE VOLI!
znaci da ne zeli da bude papak sa osobom koja je emotivna da ga ne tera maler :o
Možda ne ume da iskaže emocije...
pa i to je moguce treba neko da ga nauci
kakav je,takav je.ljudi se ne menjaju.
sve se menja kroz zivot jos si ti mala
moze kroz sex :mrgreen:
:rotf::rotf:Znaci kad si ovo lupio a nisi umro,ziveces jos sto godina!!!!
Filozofska glupost,kakve to strahove ima bezosecajan muskarac,majke ti?

da, kakve ima Legija Ulemek ,odmah se njega setim :lol: njemu ce to doci na kraju zivota bar bi tako trebalo po nekom uverenju
a ono sto je izjavio je cisto pametovanje pa sat sad mozes da ga ubijes ..aaa. u pojam a toga imas i u sluzbama tipa bolnica ili se sklonis od njega ...za drugo ne znam :arrow: :rotf:

Back