bezobrazluk

Zavisi...obicno je to drskost, podrugljivost.
Granica verovatno varira, jer neke ljude recimo mogu da uvredim iz zezanja (ili ako se iznerviram), i sve ok, takav nacin komunacije imamo jednostavno, a nekom drugom da kazem "ma idi u pesun" shvatio bi kao bezobrazluk.
Dokle god postujemo tu osobu, valjda nema ni bezobrazluka.

šta je zavs bezobrazluk?
često mi se desi da bezazleni ili nepromišljeni
komentar ili gest
neko proglazi za bezobrazluk i kao jao strašno
gde je granica

Bezazlene i nepromisljene komentare ne smatram bezobraznim...
Ne volim kada neko gura nos gde mu nije mesto,a ne znamo se dobro,na primer...ma i da se znamo...ako ja stavim do znanja da necu da mi se neko mesa u zivot,voleo bih da se to i postuje,ali neki ljudi vole da njuskaju...
Grebatore smatram izuzetno bezobraznim...naravno da cu ja platiti pice,naravno da cu pozajmiti novac nekome ko u tom trenutku nema...ali da neko nema danima,mesecima...stalno uzima,a nista ne daje (i pritom ZNAM da ima novac,ili sta god da trazi)...uostalom,i ako konstantno nemas,zasto ocekujes da ljudi placaju tvoje provode,hirove i slicno...to mi je bas uzasno. Izbegavam takve osobe.
Optuzivanje drugih ljudi za sranja koja si sam napravio...i ne neka klinacka sranja,nego neke vece stvari.

Da,sve imam neki osecaj da kada se vidim sa grebatorima oni ne vide mene,nego vide jednu veliku,lepu,socnu novcanicu koju ce u slast potrositi.
Zato vec duze vreme pomazem samo ljudima za koje mislim da ce to ceniti. Ne zelim da mi se iko klanja ako mu platim pice jednom,dva,tri puta,nego da se seti nekad i taj da plati pice.
Valjda u te grebatore spadaju i oni sto non-stop bukvalno kukaju kako nemaju,kao da nama drugima izvire novac iz usiju,pa ocekuju da se sam ponudis da im pozajmis...

Back