Mogu da razumem nervoze i lekara i pacijenata, ali neciju nestrucnost ne mogu i necu.
U ambulantama i cekaonicama ima onih brojeva telefona za zalbe pa se stvarno pitam koliko je to uopste funkcionalno, i da li se te zalbe usvajaju?
Za mene su nekako bezobrazluk i nestrucnost dva potpuno razlicita pojma, mislim, mogu da idu i u paketu, ono sto bi rekli glup, a bezobrazan , najgora ljudska sorta
kod lekara ne smatram ko sto rekoh svaku gresku za nestrucnost, nekad se prosto desi
na zalost, verovatno ima i onih kojima se cesce desi, i ovo je mozda mesto gde bi forumasi, kada bi navodili imena, mozda mogli za takve da saberu 2+2 (a i mi drugi da znamo, pa da ih izbegavamo, xex)
a bezobrazluk je neljubaznost il ko sto ti rece nervoza (mislim, ko je mnogo, cesto i redovno nervozan, ima doktori i lekici i za tu dijagnozu, a i trebalo bi da nase nervoze ostavimo kuci a ne da ih nosimo na posao, koji god)
a najgori je bezobrazluk, bar za moj pojam, ako doktori za posao za koji su placeni ocekuju il daleko bilo, ucenjuju, da im pacijent da pare ili neke darove
oni bi po mene trebali prvi, javno, na zid srama, pa makar to bilo i ovde