Beze od mene,ko djavo od krsta!

Baš tako.

Radio sam kao .NET developer, sada kao Java developer, imam platu da ni ne smem da kažem koliko (zaista bezozbrazno mnogo za srpske uslove), a verovatno ću u budućnsoti imati mogućnost da radim 2 godine u Londonu ili New Yorku gde je najveća koncentracija naših klijenata (firma bi mi obezbedila radnu dozvolu), lepo izgledam, 180cm visina, BMI na gornjoj optimalnoj granici (možda par kg viška), imam nekih 140m2 nekretnina direktno u svom vlasništvu (kuća, lokal), a dešavalo mi se npr. da me je odbila jedna nezaposlena frizerka - devojka je mala kao mišić, ima nos koji je zreo za estetsku hirurgiju, ali ona toga očigledno nije svesna - sama je i stoga bih rekao bih da veruje u bajke tj. veruje da će jednog dana upozati nekog savršenog tipa koji će odlepiti baš za njom tako prosečnom (ili pre ispodprosečnom); takođe me je odbila jedna bivša koleginica sa faksa koja je tražila da joj pomognem nešto oko nekog rada za neki ispit - ona je takođe sama, radi u nekom fensi kafiću, tamo konobariše i "studira" već 9 ili 10 godina, očigledno je da sedi i čeka nekog savršenog "princa na belom konju" koji će uneti neki novi, viši smisao u njen bezvezni život koji se svodi na kreveljenje, uređivanje profila na drušvenim mrežama i brojanje lajkova na istim. :roll: Naravno, dobro sam ismejao nerealistična očekivanja obe, bio sam baš ironičan: ovoj prvoj sam prokomentarisao nos - da je zreo za estetsku intervenciju dr Colića, a ovoj drugoj sam poručio da nađe sebi nekog bahatog, polupijanog, džiberskog debila, pa neka joj on pomogne u vezi tog ispita... z:mrgreen: i obema sam poručio da je realnost da nikada neće dočekati "princa na belom konju" koliko god verovale u to i koliko god želele to... neki bi možda rekli da sam bio grub i bezobrazan, ali ja bih rekao da sam bio samo surovi realista i ništa više. z:)
Sada imam dejt sa jednom koleginicom koja zna apsolutno sve o meni i koju poznajem već par meseci, koja je, uzgred, otprilike ista liga kao ja i tri lige iznad ove dve, valjda ću ovaj put proći bolje. z:)
све се слажем, само ниси морао бити груб, осим ако оне нису грубо тебе одбиле

Zanimljivo. Moga si i otvoriti temu sa ovim postom posto se bas ima sta prodiskutovati.
Elem, ja bih prvo da ti kazem da se u sustini u potpunosti slazem sa svakim postom koji si napisao na ovoj temi i mogao bih za svaki da ti dam reputaciju.
Sto se ovog posta tice, bez trunke neke ironije ili zajedljivosti iskreno mi je drago zbog tebe. Drago mi je da cujem da je neko u ovoj zemlji zadovoljan poslom i primanjima. Danas niko nikome ne daje tako veliku platu tek tako i verujem da je zasluzujes. Eto, bori se i radi i ja ti zelim sav uspeh.

E sad, sto se tice drugog dela tvog posta vezanog za tvoj ljubavni zivot, tu mislim da gresis u nekim stvarima i moram malo da te "potkacim" :)
Prvo veoma ruzno pises o tim devojkama. Prvu si predstavio kao gubavog kepeca a drugu kao glupu sponzorusu. Ti si te stvari znao o njima a opet si ih iz nekog razloga startovao pa kad su te odbile onda o njima sve najgore. Sto si uopste pokusavao nesto sa njima ako su tako lose? Lose su zato sto nisu pale na tvoju "bezobraznu" platu i sto im se, eto, ne svidjas. Sta su trebale, da te vole zbog tvojih para i posla i imovine? Ne sumnjam ja da si ti ok momak i zgodan i sve to ali njima se ne svidjas.
Shvatam ja sta si hteo da poentiras ali ne mora da znaci da svaka devojka koja je prosecnog izgleda i ispod prosecnog socijalnog statusa nuzno treba da prihvati nabacivanje momka koji je zgodan, ima para i vrhunski posao.
A postoji i jedna druga teorija a to je da mozda njih dve nisu znale u stvari ko si ti i koliko zaradjujes pa su te zato odbile. A ova treca sa kojom si sada to zna... pa je zato sa tobom :lol: Tako da, budi oprezan. :lol:

Nije tačno. Opisao sam ih kao prosečne mlađe ženske osobe. Nisu neprivlačne, ali nisu ni Bog-za-šta. I ova prva mi je dala očigledan signal da joj priđem - znači cilj joj je bio da me zavlači, da pravi budalu od mene, a sebi uvećava ego, samo nije računala da znam da budem "tough cookie" za tako manipulativne, podle, sebične ljude i da znam da bocnem, da budem ironičan. :D I one nisu znale skoro ništa o meni. I nisam ja neki "bogataš" (ili tako nešto), moja plata je u rangu minimalca u najrazvijenim zemljama u Evropi, a sve što imam sam nasledio. I to nije ne-znam-ti šta.
I njima se niko neće svideti, osim možda nekih imagiranih muškaraca tipa Kristijan Grej iz filma Pedeset nijansi sive, Banderasa, raznih prinčeva iz bajki, muških mitskih bića sa Olimpa... i sl. :roll:

Baš tako.

Radio sam kao .NET developer, sada kao Java developer, imam platu da ni ne smem da kažem koliko (zaista bezozbrazno mnogo za srpske uslove), a verovatno ću u budućnsoti imati mogućnost da radim 2 godine u Londonu ili New Yorku gde je najveća koncentracija naših klijenata (firma bi mi obezbedila radnu dozvolu), lepo izgledam, 180cm visina, BMI na gornjoj optimalnoj granici (možda par kg viška), imam nekih 140m2 nekretnina direktno u svom vlasništvu (kuća, lokal), a dešavalo mi se npr. da me je odbila jedna nezaposlena frizerka - devojka je mala kao mišić, ima nos koji je zreo za estetsku hirurgiju, ali ona toga očigledno nije svesna - sama je i stoga bih rekao bih da veruje u bajke tj. veruje da će jednog dana upozati nekog savršenog tipa koji će odlepiti baš za njom tako prosečnom (ili pre ispodprosečnom); takođe me je odbila jedna bivša koleginica sa faksa koja je tražila da joj pomognem nešto oko nekog rada za neki ispit - ona je takođe sama, radi u nekom fensi kafiću, tamo konobariše i "studira" već 9 ili 10 godina, očigledno je da sedi i čeka nekog savršenog "princa na belom konju" koji će uneti neki novi, viši smisao u njen bezvezni život koji se svodi na kreveljenje, uređivanje profila na drušvenim mrežama i brojanje lajkova na istim. :roll: Naravno, dobro sam ismejao nerealistična očekivanja obe, bio sam baš ironičan: ovoj prvoj sam prokomentarisao nos - da je zreo za estetsku intervenciju dr Colića, a ovoj drugoj sam poručio da nađe sebi nekog bahatog, polupijanog, džiberskog debila, pa neka joj on pomogne u vezi tog ispita... z:mrgreen: i obema sam poručio da je realnost da nikada neće dočekati "princa na belom konju" koliko god verovale u to i koliko god želele to... neki bi možda rekli da sam bio grub i bezobrazan, ali ja bih rekao da sam bio samo surovi realista i ništa više. z:)
Sada imam dejt sa jednom koleginicom koja zna apsolutno sve o meni i koju poznajem već par meseci, koja je, uzgred, otprilike ista liga kao ja i tri lige iznad ove dve, valjda ću ovaj put proći bolje. z:)

Slazem se sa tobom ali vidis da je obrnuta situacija i da su muskarci u tim pozicijama tih devojaka onda devojka kazu za njih da su propalice, lenstine itd uglavnom ih pocaste najgorim epitetima i budu mnogo grublji nego sto si bio ti. Sustina je u tome da nerealna ocekivanja koje imaju i zelja da dobiju sve servirano a to podrazumeva nekog bogatog ko ce im obezbediti zivot na visokoj nozi.
Ovo je jako dobra observacija:

https://www.b92.net/zivot/ljubav.php?yyyy=2017&mm=10&dd=13&nav_id=1313980

Po komentarima sa B92.net portala se vidi da su mnogi momci koji možda nisu tako uspešni, ostvareni i savršeni strašno frustrirani apsurdnom ženskom izbirljivošću. A opet, ne znaju da se postave - suviše su fini, ne znaju da budu bezobrazni i ironični

Ja pretpostavljam da u Srbiji uopšte nije lako biti prosečan momak - koja će da te pogleda ako si nezaposlen (40% mladih) ili radiš za 300 evra, ako si visok ne više od 170cm, ako živiš sa roditeljima? Malo koja.

Tu treba tražiti uzrok jako niskog nataliteta u Srbiji.

Naravno da nije , u sustini za takve ostaje ili nista ili neke koje su upadljivo ruzne.

Pa jel to jednakost polova? Znači ok je da žene više traže od muškaraca nego što im nude po pitanju društvenog statusa, izgleda, karatkera ličnosti? Jel to hoćeš da kažeš? :roll:

Mislim odnos broja muškaraca i žena u Srbiji je 1:1, kao i svuda na planeti - hipotetički gledano, kada bi na 10 muškaraca išla samo 1 žena, onda bi žene mogle da izvoljevaju, da traže mogo više nego što nude, ali PROBLEM JE ŠTO TO NIJE SLUČAJ! Svaka koja traži puno više nego što nudi će izvisiti i ostati sama - to je očekivana posledica delovanja zakona ponude i potražnje.

I ja sam kopao rupu rukama i nogama kao niko i prilično duboko je iskopao.

Mislim hoću i ja recimo Mariju Karan, Radu Manojlović, Ninu Seničar, al ne ide. z:) Zato uopšte ni ne razmišljam u tom pravcu.

z:D

U kategoriji do 40 god, muskaraca ima vise za nekih 200 000 u Srbiji, tako da nesto vise izbora imaju. Ta razlika uglavnom otpada na manja mesta.

Društvene mreže imaju jako negativan uticaj na ženski ego - Facebook, Instragram, Badoo uvećavaju ženski ego do te mere da im stvaraju percepciju da su po pitanju izgleda dve-tri lige iznad onoga što stvarno jesu. To stvarno nekad zna da bude smešno. z:lol:

I trash filmovi, poput Fifty Shades of Grey, imaju loš uticaj na žene.

Zbog enormne popularnosti tog filma imaš gomilu devojaka koje ne kapiraju da je to samo fikcija koja se nikada ne događa u stvarnosti - nakon što odgledaju to smeće od filma jedan deo njih će možda umisliti da će i one jednog dana upozmati nekog svog Kristijana Greja (samo da je normalan, tj. da nije sado-mazohista). :hahaha1:

Problem je i u muskarcima koji im dizu ego, jer ovde vazi pravilo da treba biti uporan , svaka prosecna ima na stotine lajkova, pregrst epiteta i pohvala u komentarima i muskarci su spremni cesto da prilicno se ponize ne bi li nesto smuvali sto i doprinosi takvom ponasanju devojaka.
To ponasanje podrazumeva da imaju duzu klupu za rezerve, frendzonu, seme, kombinacije a izdaju se za slobodne, uz to vole i da previse nametljivo "pale" muskarce i daju im laznu nadu jer na taj nacin manipulisu njima i ostvaruju svoje ciljeve.

Problem je i u muskarcima koji im dizu ego, jer ovde vazi pravilo da treba biti uporan , svaka prosecna ima na stotine lajkova, pregrst epiteta i pohvala u komentarima i muskarci su spremni cesto da prilicno se ponize ne bi li nesto smuvali sto i doprinosi takvom ponasanju devojaka.
To ponasanje podrazumeva da imaju duzu klupu za rezerve, frendzonu, seme, kombinacije a izdaju se za slobodne, uz to vole i da previse nametljivo "pale" muskarce i daju im laznu nadu jer na taj nacin manipulisu njima i ostvaruju svoje ciljeve.

Pa to kažem. To ne treba raditi ni slučajno! Što kaže moj jedan drugar, treba zauzeti onaj stav: "ili ćeš da skidaš gaće ili marš napolje!!!". z:lol:

Naravno, neću da neko stekne pogrešan utisak o meni: prave devojke se drže kao malo vode na dlanu! A samo prema arognatnim, prepotentnim, manipulativnim devojkama treba zauzeti stav i imati malo duži jezik (ali ne previše, naravno, nikako ne treba prelaziti iz jedne u drugu krajnost tj. ni slučajno ne treba prelaziti u vulgarnost).

Kad pokuša da te voza i shvati da ne može, sama ćete zvati za 3 do 10 dana. :D

Slazem se sa tobom ali vidis da je obrnuta situacija i da su muskarci u tim pozicijama tih devojaka onda devojka kazu za njih da su propalice, lenstine itd uglavnom ih pocaste najgorim epitetima i budu mnogo grublji nego sto si bio ti.

Da, dobro kažeš: kada bi se neki momak koji je nezaposleni frizer ili konobar nabacivao nekoj devojci koja je software developer kojoj je u potencijalu dostupno da radi u filijalama svoje firme u najznačajnijim finansijskim centrima u svetu poput Londona, Njujorka, Amsterdama, Pariza, postoji značajna verovatnoća da bi ga ova najstrašnije izvređala: te da je propalica, te da je lenština, te da ništa ne vredi i sl, uz zastrašujuću dozu prezira koja bi se graničila sa psihopatijom.

Jesam li ja toliko ruzan,pa me zene odbijaju?Eto,procenite Vi,posto ja sam za sebe ne mogu dati ocenu.Cak ni na fejsbuku ne prihvataju moje poslate zahteve,a i uzivo,koju god da sam pitao da se upoznamo,odbije me na keca.Da li sam bas toliko antipatican,ili imam neku losu auru,ili sam mozda i lep,pa ih je strah da budu sa takvim.Ne znam sta je uopste sa ovim zenama i sta one ocekuju od muskarca.Razumem da zele lepog,zgodnog i bogatog,ali ne moze bas svaka da se tako lepo i bogato uda.Pa cak i koja se uda za takvog,mora da racuna da ce jednog dana da dobije nogu u dupe,cim je se bogati lepotan zasiti.Moram priznati,da mi vrlo cesto padne krivo,kada na ulici ugledam nekog krezavog debeljka od 140 kila,koji seta izrazito lepu devojku,a on nakaza,da covek ni biciklu ne nasloni na njega.Ili nekog nedozrelog,poludrogiranog,vrljavog akrepa od 20 kila s krevetom,koji nista osim "zvezde i partizana" nema u glavi,a on ulicom seta ribu za kojom se svi okrecu...
Nekom prilikom mi je jedna devojka rekla da ce svakako pre izabrati skolovanijeg sa fakultetom,nego nekog takvog kao ja sa srednjom strucnom spremom,jer je boze moj,s njime je perpsektiva svetlija.I na kraju sam je video kako se spandjala s nekim klipanom,koji - niti gde radi,nit koju skolu ima i kraci za pola metra od mene,ali eto...ima neku perspektivu...A ja koji sam vozac gradskog prevoza,nemam napretka.Kad bacim pogled ka nekoj devojci,samo prevrcu ocima,ko da cu da je silujem pogledom.Mozda smo na losem glasu mi soferi,kao neke velike svalercine,ali eto..ja sam vec 7 godina sam.O seksu sve manje mislim,a o nekoj vezi vise i ne razmisljam.Pederr nisam i ne mogu biti,a da jesam sretniji bi bio.Jer me troje pedera do sad startovalo,koje sam,naravno,odjebo...ali zato i mene devojke redovno odbijaju.Sta je po sredi - ne znam :)

video sam te jednom kad si vozio autobus 74, izgledaš bolje uživo nego na ovoj slici

- - - - - - - - - -

p.s.nisam pedder

И ја се надам да је пронашао дјевојку. Прочитала сам само уводни пост. Не смијеш себе тако да омаловажаваш, ниси ружан, имаш само вишак кг а то није смак свијета, ријешиш то брзо, и мало гела у косу и да те Бог види. Такође, немој да будеш киван на друге дјевојке које те неће, буди срећан јер те нису одабрале из интереса, а вјерујем да ти то није циљ. Све најбоље. :)

pa ispisasmo 13 strana, realno i dosta je :lol:

Ma nije to, nego me zanima da li je nesto uradio. A zanima me jer je jednostavno covek oglasio svoj slucaj i skoro da sam siguran da su se javljale. Nekad najteze probleme covek resi na logicki najjednostavniji nacin.
Bila je sprdnja sa jednim likom koji je isto tako javno napisao da ga ni jedna nece, a sad taj lik moze da otvori bordel:lol:
Sto vise vreme protice, sve sam sigurniji da svako treba da se oslobodi straha od blama, i da javno zatrazi to sto m treba, zivot je i onako kratak.
A ko ce sta da kaze ili se podsmeva- to ni mene vise ne brine.
Ma treba ovaj zivot ziveti opusteno, ko ga hebe:lol:

Back