zauzeto
Primećen član
- Poruka
- 533
Има.
То су били НАЈЛЕПШИ догађаји у мом животу.....али то не значи да нису били и НАЈБОЛНИЈИ!![]()
Takodje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Има.
То су били НАЈЛЕПШИ догађаји у мом животу.....али то не значи да нису били и НАЈБОЛНИЈИ!![]()
Dr.Lazic je odlicna,i kao lekar i kao covek..Rodjene smo istog dana,ne moz biti losa...
Koga ti je preporucila iz Visegradske ako nije tajna..![]()
Moj je isto tako prosao...
Dosla u 7.00 u Gradsku,pregledana (nisu mi radili uobicajenu pripremu jer nisu imali vremena) oko 7.30-7.45 sam bila u sali i u 8.20 dete mi bil na grudima...
Iskreno nije me bolelo vise nego kad dobijem...
Meni je trebalo 2 i po sata od trenutka prijema. Bolelo je više nego kada dobiješ, ali prag bola je individualan. Škole za trudnice ovde nema, shvatiš da pola posla zavisi od tebe i skoncentrišeš se.
Dok sam živa smejaću se rečima moje najbolje drugarice koja se porodila 10 meseci pre mene. Kaže ona meni '' Ti si razmažena i ne umeš da trpiš bol, ja sam prošla super za tri sata. Da znaš da se to retko dešava. Očekuj da boli i nije lako, ali sve prođe. Kako ćeš ti to da preguraš ... neznam.''
Prošla sam bolje no ona, podjednako hrabro i bez dranja. Nije mogla da veruje, ne može ni danas.
Dadadadadada, nazalost, kao sto rekoh kod nas ce uskoro poceti da naplacuju vazduh koji dises...ta skolica kod nas kosta negde oko 50 evrica...radije cu za te pare kupiti nesto detetu, a ja se snaci "u hodu" na porodjaju...a slazem se s tim da je korisna, pogotovo ljudima koji nisu imali puno prilika da budu sa bebama, pa nista ne znaju...
Pa bicu u Shabcu do blizu porodjaja, a porodicu se u Beogradu, pa ne mogu da se cimam tamo vamo... u Shabcu skolice nema a da zivim u Beogradu svo vreme do porodjaja ne zelim... eto ti dileme...
pa bas
ali, glavu gore, toliko zena se porodilo a nisu isle u skolicu...
ok, bilo bi ti mozda lakse...
imas li nekih prijateljica koje su isle?
mogu ti one ispricati ukratko i pokazati tehniku disanja
Ма, нисам ни ја ишла у школицу (нисам могла пошто сам морала да одржавам прву трудноћу) само ми је докторка показала како да дишем и рекла шта да радим. И све сам добро одрадила. И ти ћеш.![]()
Mi u Jagodini imamo skolicu, pa mnoge zene ne idu i nemaju pojma ni o disanju, ni o bebama, pa ipak sve urade kako treba i budu dobre majke. Zene to rade instinktivno, zato se osloni na sebe i samo napred. Ono sto bi ti ipak pomoglo u skolici (bar je meni zaista pomoglo) je pri priprema za dojenje, izmuzavanje i sve ostalo sto te ceka u vezi laktacije.
A sto se porodjaja tice, neke zene prodju dobro, neke lose u porodilistu. Ustvari na porodjaju uglavnom dobro ali imaju problema posle sa med. sestrama. Mislim da je resenje samo u tome kako se postavis prema njima, pa ako treba da budes kucka da bi te slusali onda to i budi, bori se za sebe...![]()
Da i sta je sa carskim rezom i koliko je on sad dobar?! Meni najavljuju da cu morati zbog velike dioptrije na carski! Ja sam htela prirodno... elem treba da se porodim u Shabcu, ali svi iz Bga pljuju po tom porodilistu... zasto?!
Veruj mi carski rez radi samo ako bas moras,posto kazu da rana uzasno boli i posle porodjaja ne mozes da ustanes iz kreveta 48 h!Ja sam se prirodno porodila i bolelo je,ali sam prezivela!