- Poruka
- 7.813
Ja se od prošle srede nalazim u Rio de Žaneiru. Niti sam ja imao problema i niti sam bio svedok pljačke ili nekog drugog nasilja osim što sam posle utakmice Flamengo-Fluminense video okršaj između policije i navijača
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Био је пренос.Ja se od prošle srede nalazim u Rio de Žaneiru. Niti sam ja imao problema i niti sam bio svedok pljačke ili nekog drugog nasilja osim što sam posle utakmice Flamengo-Fluminense video okršaj između policije i navijača
Odsedam blizu plaže Kopakabana. Stvar je u tome što se u medijima priča da su u svim delovima grada pljačke izuzetno česta pojava. Ja sam na nekom sajtu procitao “As soon as you arrive in Rio you will realise it’s far safer than you thought” i to je istina.Био је пренос.
Можда си одсео у "миран" део града?
Можда су предрасуде,али статистика ипак каже да има истинеOdsedam blizu plaže Kopakabana. Stvar je u tome što se u medijima priča da su u svim delovima grada pljačke izuzetno česta pojava. Ja sam na њnekom sajtu procitao “As soon as you arrive in Rio .you will realise it’s far safer than you thought” i to je istina.
Statistika je takva zbog kriminala u favelama. Statistika je drasticno drugačija van favelaМожда су предрасуде,али статистика ипак каже да има истине
Чувај се.
Мој један познаник је једно време провео у Рију.Statistika je takva zbog kriminala u favelama. Statistika je drasticno drugačija van favela
Ne. To je najgluplja greska koju turista može da napravi u Riju. Ako bi sada otišao u najopasniju favelu, verovatno bi bio ubijen.А јел би смео да сад,као туриста,сам одеш у фавелу?
А ако бих отишао скромно обучен, у шорцу и мајци (празних џепова)?Ne. To je najgluplja greska koju turista može da napravi u Riju. Ako bi sada otišao u najopasniju favelu, verovatno bi bio ubijen.
Strasno je opasno otići tamo bez obzira kako si obučen.А ако бих отишао скромно обучен, у шорцу и мајци (празних џепова)?
A rio mala krsna....Ja se od prošle srede nalazim u Rio de Žaneiru. Niti sam ja imao problema i niti sam bio svedok pljačke ili nekog drugog nasilja osim što sam posle utakmice Flamengo-Fluminense video okršaj između policije i navijača
Kakvo iskustvo. Iskreno, malo yzavidim.pa, bolje ne ici u favele sam..nikad se ne zna..tamo se ide valjda u grupi organizovano..