Bezbednost

Био је пренос.
Можда си одсео у "миран" део града?
Odsedam blizu plaže Kopakabana. Stvar je u tome što se u medijima priča da su u svim delovima grada pljačke izuzetno česta pojava. Ja sam na nekom sajtu procitao “As soon as you arrive in Rio you will realise it’s far safer than you thought” i to je istina.
 
Odsedam blizu plaže Kopakabana. Stvar je u tome što se u medijima priča da su u svim delovima grada pljačke izuzetno česta pojava. Ja sam na њnekom sajtu procitao “As soon as you arrive in Rio .you will realise it’s far safer than you thought” i to je istina.
Можда су предрасуде,али статистика ипак каже да има истине

Чувај се.
 
  • Podržavam
Reactions: PA8
U Riju je to periodično, kada je kriminal u gradu neizdržljiv onda dođe neki gradonačelnik koji počisti šljam i onda je par godina izdržljivo dok opet ne postane neizdržljivo. Turisti su uvek meta. Kada sam ja bio kriminal je bio toliki da sam na plaži ležao sa stvarima ispod glave. Nisu to bile neke stvari, šorc i majca i nisam imao ništa u šorcu, nisam nosio novčanik niti bilo šta.
I pored toga su likovi dolazili ono, kao jedan dodje spreda da me kao pita nešto dok drugi otpozadi hoće da mi mazne "podglavak". Ma i oko iz glave bi ti ukrali, imam averziju prema tim katoličkim južno Američkim nacijama mada sam imao devojku Argentinku i Brazilke su naravno fenomenalne ribe, mnoge od njih.
 
U petak pred ponoć otišao sam u kvart Lapa koji je centar noćnog života Rio de Žaneira. Ostao sam do zore i nisam video ni jednu tuču. Lapa ima lošu reputaciju što se tiče bezbednosti.
 
Poslednja izmena:

Back
Top