Bezati .......ili

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bilo je toga, ali i ja sam bio osoba koja to što traži mora da dobije, i nepriznaje nikave linije i granice. Bilo je naravno i ludjih ljudi od mene, imam čak takvo iskustvo i u privatnom životu :D :D A, ko zna, možda su me ta osoba i njen otac i dečko stvarno dobro poznavali, pa su hteli na vreme da me preduhitre-NEZNAM. U svakom slučaju kolko ja znam-nisam poznavao te ljude privatno i za mene je njihova tadašnja reakcija bila neprimerena

Balansiram na njoj kad mi se ispreči na putu ničim izazvana. Predjem je na tren pa se vratim nazad. Onda ispočetka.

jd_mcq_elastique_153_gp.jpg

Dali ste se nasli u situaciji da osetiite crvenu liniju..
Liniju koja kaze stani..Sta ako je zgazimo..?

Nekad je ta linija bas ispred nas..
Bezati sto dalje od nje ili je preći i prepustiti se onome sto ce nam ulepsati neke momente zivota,,,
Ako ste imali sličnih situcija opisite koliko ste dobili a sta ste izgubili zbog toga...Vredi li se kajati ili sve je ostalo jedno prelepo nevidljivo sećanje..?:)

Ne bezim , ne kajem se i ne povlacim se, dok je ne kresnem :mrgreen:

Posle neka bezi :hahaha:

ne znam kakva bi to bila linija, mozda da krenes da maltretiras nekog

a ima neka da, nisam presla i pogresila sam, odnosno nisam pokusala da predjem, a mogla sam da pokusam
ili kao preljubnicka veza ovo ono
pa ne znam, il zivite po nekom propisu ili ne

mada ne postoje greske mozda nego je sve kako mora d abude

Poslednja izmena:

Bezati sto dalje od nje ili je preći i prepustiti se onome sto ce nam ulepsati neke momente zivota,,,
Ako ste imali sličnih situcija opisite koliko ste dobili a sta ste izgubili zbog toga...Vredi li se kajati ili sve je ostalo jedno prelepo nevidljivo sećanje..?:)
crvena mi je omiljena boja :mrgreen:

salu na stranu sada
ne prelazim je kada su neke moralne stvari u putanju, ne zelim da radim nikom ono sto ne zelim ni meni neko da radi
ako prelazim liniju, idem sebi uvek na stetu
i u tom slucaju nikada ali bas nikada se ne kajem

Ja samo znam ako u saobratjaju nestanesh pred Stop tablom da tjesh naebati

Back