Bezanje sa chasova....

ja sam ove godin otisla sa casa mozda dva puta i nemam ni jedan neopravdinui i 7 opravdana(vecinom zato sto kasnim) ali sledece godine kad budem druga godina planiram da povecam taj broj jer neki casovi uzasno smaraju i na njima se nista ne radi osim sto se gubi vreme koje bi moglo mnogo bolje da se iskoristi,sada necu da idem sa casova jer imam najmanje izostanaka u odeljenju pa kao imam neku obavezu

jaooo,ja danas pobegoh,mada mi nije bila namera,samo sam zakasnila dosta na prvi cas,pa smo drugarica i ja odlucile da ni ne odemo,i na kraju nas covek nije ni upisao posto smo dosle na drugi sac (imale smo dvocas kod njega),hahahaha........tako da je bilo super,mogla bih da se naviknem na to da se uspavam ujutru,hehehe..........xD

U prvoj sam dolazila redovno na casove, bezala sam samo kad sam morala. U drugoj i trecoj sam bezala kao luda :cool:, a sad nam razredna deli neopravdane jer smo, svi kolektivno, preterali :(... Ne znam sta bih radila da srednja traje 5 godina, mislim da bih odlepila....

Back