Ne znaju shta je veros....
igleda da sam promashila pdf, jer ''tinejdzeri'' to uglavnom znaju...![]()
vrlo moguce..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znaju shta je veros....
igleda da sam promashila pdf, jer ''tinejdzeri'' to uglavnom znaju...![]()
Meni je glupo da bezhim s kontrisha ili odgovarnja kad tju u svakom sluchaju pobegla/ne, raditi to...
bolje je bezhati sa nekih smorinih chasova... tipa fizichko,nemachki,veros... pogotovo kad je to neki tamo 6,7 chas... pa milina da pobegnesh...![]()
Ah, meni razredna predaje hemiju... ko pobegne sa njenog chasa zapechatio je sudbinu...
I da... bili smo pametni pa smo proshle godine ukrali kontrolne i prekopirali... ali jelte, imam debile u razredu koji nisu mogli odgovore na 10 pitanja da nauche napamet [ako vec nisu uchili] vec su predali te kopije i uhvatila nas...![]()
'ebi ga.
Mi znamo neke potpuno irelevantne činjenice vezane za tamo nekog bezveznog lika kao što je Trocki, ili pak Džugašvili i slično.
Veros? Nikad čula.
Zar neko ovde ne misli da je to jedan od najvaznijih predmeta, i trebalo bi da udje u prosek ????
1. Debilan naziv
2. zasto je smor ? Mozes lepo ucis o pravoslavlju, ili si ti pagan, protestant, nevernik .....
3. Zar neko ovde ne misli da je to jedan od najvaznijih predmeta, i trebalo bi da udje u prosek ????
ufff degenerici![]()
Pa to,lepo naucim za sledeci cas i etoBas suprotno..Bolje 1 neopravdani,nego kec...A radije cu se smarati 45 min.nego da kidnem...
slusalice u usi,i milina!!![]()
Ja bih veronaooku takođe ukinoola.
Inače, nama je rečeno da je nemamo, ali sticajem okolnosti & debilizma, moramo.
Tako da imamo 7 časova utorkom, odnosno 45 min sedenja & pričanja o tome šta je Seka Aleksić sinoć obookla.
Ja bih veronaooku takođe ukinoola.
Inače, nama je rečeno da je nemamo, ali sticajem okolnosti & debilizma, moramo.
Tako da imamo 7 časova utorkom, odnosno 45 min sedenja & pričanja o tome šta je Seka Aleksić sinoć obookla.
'ebi ga.
Mi znamo neke potpuno irelevantne činjenice vezane za tamo nekog bezveznog lika kao što je Trocki, ili pak Džugašvili i slično.
Veros? Nikad čula.
Nas je jedan nastavnik veronauke vredjao (a neke i psovao) zato shto niko ne slusha duhovnu muziq, i vetjina slusha narodnjake, a devojchice se lozhe na Rebelde, koje se neprimerno oblache... a sestri od mog druga je reko da je prostitutka zato shto je jedno veche sreo u pekari kako sedi sa drugaricama...![]()
Koji kreten omg, mada, u pravu je to za "doohovnu" ziku
![]()
ili pak Džugašvili i slično.![]()
Далее - "джуга"(Джугашвили ), по мнению Городницкого, означает по-грузински "еврей". Ещё одна фантазия. Еврей по-грузински "эбраэли". Есть ещё пренебрежительное «урия». А «джуга» - нет.
Shto?!
Ah, meni razredna predaje hemiju... ko pobegne sa njenog chasa zapechatio je sudbinu...
I da... bili smo pametni pa smo proshle godine ukrali kontrolne i prekopirali... ali jelte, imam debile u razredu koji nisu mogli odgovore na 10 pitanja da nauche napamet [ako vec nisu uchili] vec su predali te kopije i uhvatila nas...![]()
Realno zna se veronauka u crkve ne u skolu.
Pa ko voli nek ide
E,ovo me podseti nahttp://www.stormfront.org/forum/showthread.php/does-stalin-mean-son-jew-214541.html
Kad odeš tamo,onda lepo da se smeješ za duži vremenski period.Teorija im je bila da je Staljin zapravo Jevrejin (antisemitska logika strasti,kako to kaže Sartr - intuitivno: Džugašvili,to "Džu" ih podseća na "Jew".Kakve poliglote.).No,toliko su se pogubili u svojoj gluposti,da na kraju neki nisu znali koji deo prezimena prevode kao "sin Jevreja".
![]()
Ovaj u uvodnom postu kaže da zapravo pseudonim Staljin znači "sin Jevreja" (umesto,naravno,"čovek od čelika").
Ali zatim nastaje dramatični obrt : na drugoj strani diskusije se javlja Rus,koji razjašnjava sve - ali kako će drugo jadan,ako ne na ruskom?Naravno,fašistička bagra ne zna ni ruski.On kaže sledeće:
Tj.
"Dakle - "džuga" (Džugašvili),po mišljenju Gorodnickog,na gruzinskom znači "Jevrejin".
Još jedna fantazija."Jevrejin" se na gruzijskom kaže "Ebraeli".Takođe postoji i uvredljiv naziv - "urija".Ali "džuga" - ne."
Q.E.D.
"Džuga" na gruzijskom (tj.na osetinskom) označava štalu tj.staju.
Džabe.Ovi su čudo neviđeno.