Bezanje sa chasova....

|<@|> $/\/\0 0uT

Pa to i nije neka cifra...
Meni si poslednji put dala preksinoć...

Ja ne znam tako da pišem. :lol:

Nisi bio tu.:neutral:
Pa sam davala drugima.
I sad ne mogu tebi.
Ali ne sekiraj se ti ništa.
Ima da ti vratim i to duplo.

Ne znaju shta je veros....:)

igleda da sam promashila pdf, jer ''tinejdzeri'' to uglavnom znaju... :tajna:

Mi smo posebna vrsta omladinaca. :kafa:

ychiti,/\/\I/\/\@.YCHITI

А и он је срао много.

Edit -
Lenin.gif

Poslednja izmena:
ychiti,/\/\I/\/\@.YCHITI

А и он је срао много.
A ne znam tako da pišem. :lol:
Pisaću u roza boji i to je цоол.

Прилично. :neutral:
Управо прелиставам књигу... Његова изабрана дела.

V||>I$ |>a Z|\|a$ Ta|<0 |>a p|$e$. :mrgreen:

Prekopirala iz Lukinog posta i samo obrisala @ :lol:

Prekopirala iz Lukinog posta i samo obrisala @ :lol:

Pih, a ja reko da si i ti tako kul osoba kad ono... josh ne znash ni shta je veros... cccc Mima kakav si ti to tinejdzer... :confused:

Veros... veros... veros... :roll: Kako odvratna rech...

Nije dovoljno цоол.

Ајој..."Империјализам као највиши стадиј капитализма" и сл.Развијало се то (идејно) годинама уназад преко горе поменутих.Углавном,то је руска перцепција и верзија марксизма (где је главна револуционарна смена власти) изнуђена руским оквирима,што ће рећи да се Лењин и није држао никаквог "изворног марксистичког рецепта",јер између осталог,за тако нешто и није имао услове.

@Lenjin:

:kafa:
Prvi put sam se sreo s Lenjinom u decembru 1905. na konferenciji boljševika u Tamerforsu (u Finskoj). Ja sam očekivao da ću vidjeti planinskog orla naše partije, velikog čovjeka, velikog ne samo politički nego, ako hoćete, i fizički, jer ja sam u svojoj mašti zamišljao Lenjina kao diva, stasita i impozantna. I koliko je bilo moje razočaranje kad sam vidio najobičnijeg čovjeka, ispod srednjeg rasta, koji se ničim, doslovno ničim, ne razlikuje od ostalih...

@Lana:
Hihihi ja danas prisustvovala svim predavanjima, ali zato jučer nisam išla na latinski i španski.
A moram da zakinem malo. :)

'El to Džugašvili pisao?Znam da su se njih dvojica upoznali 1905.god.

Donekle,u tome je bila njegova veličina.Nije se razlikovao od onih koje je vodio.
e,sad,to što ih je on delimično odveo u pizdu materinu,to je već,čini mi se,druga priča...

No,on je (ako se dobro sećam) tražio da bude kremiran,a ne da mu se pravi mauzolej.
U svakom slučaju,istinski vođa revolucije je prvi upozorio na opasnost birokratske degeneracije države - Lav Davidovič Bronštajn... :kafa:

Ali imam francusku književnost i to je nešto. :D
A i mogu se edukovati sa strane, što se filozofije tiče.

Da, Džugašvilijeve beleške o njihovom susretu.
Ali upravo takav čovek - običan čovek.
Jednak ostalima.
Leo_Trotzki_Oktober_1917.jpg
Upravo zato im nije odgovarao.

Omdah pored Filoloskog u BG-u je i Filozofski...Tako da,posto na ovom prvom,mom buducem,nema muskog roda,rado cu svracati do Filozofskog.:mrgreen:

.Danas sam tu videla veeeeoma lepe primerke muskog roda.:rumenko::rumenko::D:mrgreen:

A ti ,Mima,sram te bilo,na casovima pricas...:eek::nono::mrgreen::lol:

Hteli smo da pobegnemo sa hemije i. . .prc. . .opako smo se zajebali j.bt :confused:

Shto?!

Ah, meni razredna predaje hemiju... ko pobegne sa njenog chasa zapechatio je sudbinu...

I da... bili smo pametni pa smo proshle godine ukrali kontrolne i prekopirali... ali jelte, imam debile u razredu koji nisu mogli odgovore na 10 pitanja da nauche napamet [ako vec nisu uchili] vec su predali te kopije i uhvatila nas... :roll:

Back