Bez žena muškarci ne bi preživeli

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.085
Bez žena muškarci ne bi preživeli!

Postoji mnogo primera gde bi taj izraz mogao da se primeni, a u ovom slučaju i bukvalno:

Godine 1140, nemački kralj je zauzeo protivnički dvorac i naredio svim ženama da ga napuste samo sa onim što mogu da nose na leđima. Razmišljajući brzo, žene su se dosetile i ponele svoje muškarce. Kralj je održao reč i dopustio da muškarci odu i prežive.

main-qimg-fcb2da0bf8a53c1ac432262eafa19ba2-lq.jpg

Dodajte i vi neke primere ako se setite

Poslednja izmena:
Сећам се једног примера, ради се о жени која је омогућила Србији упад у тзв. ''земље трећег света'' и тако је спасила Србију од уласка у Европску унију, спасила нас од западњачке културе, одевања... То је урадила све преко свог мужа, тако што му је дала две могућности: ''целибат или рат?'', он је изабрао рат. Који се дешавао крајем прошлог века. Њега маленкост Мирјана Мира Милошевић (ex. Марковић ).

Mislim da je u ovoj priči suština :
Grupa turista je posetila farmu krokodila na plutajućoj platformi, na sredini bazena u kojem je bilo mnoštvo velikih krokodila.
Vlasnik farme je izazvao turiste: "Ko skoči u vodu, prepliva do obale i preživi, biće nagrađen sa milion dolara!"
Tišina...niko se ne usuđuje ni da se pomakne.
Odjednom, čovek skače u bazen. Gone ga krokodili ali, na sreću, dočepa se obale na oduševljenje ostalih gostiju.
Vlasnik farme kaže: "Imamo hrabrog pobednika!"
Nakon što je preuzeo nagradu, par se vratio u svoju hotelsku sobu.
"Hrabri čovek" je pitao suprugu:
"Ja nisam skočio u vodu...NEKO ME JE GURNUO!?"
Njegova supruga se samo nasmejala i rekla: "Ja sam te gurnula!"
Pouka priče: "Iza svakog uspešnog muškarca stoji žena koja ga gura!"

Сећам се једног примера, ради се о жени која је омогућила Србији упад у тзв. ''земље трећег света'' и тако је спасила Србију од уласка у Европску унију, спасила нас од западњачке културе, одевања... То је урадила све преко свог мужа, тако што му је дала две могућности: ''целибат или рат?'', он је изабрао рат. Који се дешавао крајем прошлог века. Њега маленкост Мирјана Мира Милошевић (ex. Марковић ).
Ma jes,bas je ona odlucila da bude rat..a i on...Bajke za malu djecu.

Наравно да не би.

Али крај би изгледао овако:
Цео дан би се:
1.играо фудбал,
2.правио роштиљ,
3.пило пиво.
4.купање, баш кад се усвињиш...

:kafa:

Тако би цела привреда изгледала...радило би се 2 сата уторком и четвртком.

Dodajte i vi neke primere ako se setite

štrajk na Islandu 1975. kada je 90% žena prestalo sa radom, kako plaćenim, tako onim kod kuće, kako bi protestovale nejednake plate

ekonomija je kolabirala za jedan dan, aerodromi su se zatvorili, i u prodavnicama je nestalo gotove hrane

ubrzo je donešen Equal pay act, i to je bilo to.

kratko, brzo, efikasno, ŽENSKI ❤️

Има једна прича из старе Грчке...
кад су хтела два града да се побију...
Спремали се за рат а жене виделе белај...
И договоре се тајно да не испуњавају брачне дужности.
Од краљице до служавке...и учине тако...
После три месеца мушкарци им обећају да рата неће бити.
Ето.

Има једна прича из старе Грчке...
кад су хтела два града да се побију...
Спремали се за рат а жене виделе белај...
И договоре се тајно да не испуњавају брачне дужности.
Од краљице до служавке...и учине тако...
После три месеца мушкарци им обећају да рата неће бити.
Ето.

Lizistrata

i nije priča iz stare Grčke nego Aristofanova komedija, dakle rad fikcije

živite u prilično ružičastom svetu ako mislite da bi muškarci dozvolili da im žene uskrate seks

Back