BEZ RAZMIŠLJANJA BIH SNIMALA INTIMNE SCENE SA LUKASOM: Izjava Jovane Jeremić zapalila Internet

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.362
Voditeljka ne prestaje da šokira javnost.

jovana-jeremic

Ona je nakon otkaza nastavila da šokira javnost, pored vrelog plesa, izjave da bi volela da glumi seksi detektivku, ona je sad priznala da bi volela da snima vrele scene sa poznatim pevačem.

"Bez razmišljanja bih pristala da snimim intimne scene sa Acom Lukasom. On je škorpion kao i ja, ima neviđenu harizmu, harizmu Al Paćina. On nije lep, ali je izuzetno harizmatičan i ima tu neku mračnu energiju kao i ja", rekla je Jovana Jeremić za "Grand".

https://lepaisrecna.mondo.rs/Lifestyle/Poznati/a36937/jovana-jeremic-aca-lukas.html
...............
Jel ona beše udata?

Pa, ja to tako ne bih rekla.
Prvo da vidim dokaz da je ona to zaista rekla!
Jeste luda, jeste živa, ali ta malecka žena je i pametna.
Baba mi se razočarala mnogo otkako nema Jovane na Jutarnjem.
ja dadoh link odakle sam skinuo vest. Kažu da je tako izjavila Grandu. A ja Grandu verujem svaku reč ;)

A ja Grandu verujem svaku reč ;)
Pa, za to sam se i uhvatila, ali se od pre držim za to da je Jovana ipak neko ko razmišlja... što je za ovaj vrli novi svet skoro pa nepoznanica.

Dešavalo se da napravi lapsus, dešavalo se i smešnog i glupog u moru dobrih i pametnih stvari, ali toj mladoj ženi, došla sam do zaključka, nije teško da razmišllja!
Hej, ti, da razmišlja!
Mlađa je od mene, ali je mnogo cenim.
Ma, ja cenim i dete od 2 godine!

Oni koji su se zaradovali da mogu da se podsmevaju Jovani me više brinu od toga da će Jovana da snimi intimne scene sa Acom.

Pa, za to sam se i uhvatila, ali se od pre držim za to da je Jovana ipak neko ko razmišlja... što je za ovaj vrli novi svet skoro pa nepoznanica.

Dešavalo se da napravi lapsus, dešavalo se i smešnog i glupog u moru dobrih i pametnih stvari, ali toj mladoj ženi, došla sam do zaključka, nije teško da razmišllja!
Hej, ti, da razmišlja!
Mlađa je od mene, ali je mnogo cenim.
Ma, ja cenim i dete od 2 godine!

Oni koji su se zaradovali da mogu da se podsmevaju Jovani me više brinu od toga da će Jovana da snimi intimne scene sa Acom.
ona zna šta radi, sve je to publicitet

ona zna šta radi, sve je to publicitet
Jovana je svetla osoba, ima neku unutrašnju svetlost i to malo ljudi ima kao epitet, liči joj da sija, ali ne verujem da je to ona tako za Grand blebetala.
Pre će biti da se javnost od nje ne oprašta-rekla je zbogom, zauvek ili privremeno, ali mediji je cede kao siguran izvor svetlosti-energije koju njena ličnost ima.

Jovana je svetla osoba, ima neku unutrašnju svetlost i to malo ljudi ima kao epitet, liči joj da sija, ali ne verujem da je to ona tako za Grand blebetala.
Pre će biti da se javnost od nje ne oprašta-rekla je zbogom, zauvek ili privremeno, ali mediji je cede kao siguran izvor svetlosti-energije koju njena ličnost ima.
Šuška se da prelazi na jednu televiziju i da je pride dobila stan u luksuznom naselju Beograd na vodi.

Back