Bez radara utvrdili da je prekoracio brzinu... E moji Srbi :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema veze to sto si Crnogorac, nasa policija je takva i prema nama, dakle najveci glupani u zemlji i neizivljeni divljaci. Druga stvar vasa milOicija je 100 puta gora od nase tako da ti imas najmanje pravo da se bunis. Meni i mojim drugarima su '99-e u Baru otvorili dosije uzeli otiske i slikali nas kao najgore kriminalce, a bio sam maloletan u to vreme, a u policijskoj stanici su nam opaljivali samare bez razloga pokazivali nam na crvenu tacku na zidu gde su kako kazu polomili glavu nekom srbinu predhodne noci jer se pravio pametan i rekli su da nas nece naci roditelji u moru kad zavrse sa nama. Ovo je ziva istina sto mi se desilo, meni i mojim drugarima a uhapsili su nas greskom jer su nas pomesali sa nekim momcima. I ti se zalis nekome za "torturu"? Ma treba zatvoriti granicu pa da se vozite po Crnoj Gori 50km uzduz i popreko koliko je i velika, bolje niste ni zasluzili.

Ova tema je glupa
Shta ima mi da generalizujemo bilo koga , nasha policija je oduvek ovakva i da mu nisu videli da je crnogorac , opet bibilo isto , samo bi ga ponizavali na drugi nacin
Glupo je shto polovina sa ove teme ne shvata , da nisu svi crnogorci losi , ja nemam neka lepa iskustva iz crnr gore
Jednom mi se desilo da sam se u njihovom moru poseko na nemu udicu u pesku , pa sam mazao jekoderm na stopalo i previjao ga naredna 5 dana (Stvarno), pa shta sad da ih mrzim , pa ja sam igrao basket sa njima i nikad niko nije zapoceo tu temu o poreklu , shta te briga bre dal je crnogorac ili ne
Uvek ima dileja , i crnogorskih i srpskih , kojima dodje nekog eto da muce , pa poshto nije iz njegove drzave , mogu da mu rade shta oce
Ono za decu u domu zdravlja, znam da i u nisu idu preko reda srbi srbima
Uvek ce se naci neki debil da se kurci i da muci druge , e takvu bagru treba prebiti , a ne bilo koga , :otkacio:
Shta aj sad da bijemo Crnogorce , ko da ce one dileje shto maltretiraju Srbe u Crnoj gori da bude briga za to?? A?
Pa boli njih dupe , a isto i za Srbiju
:banovati:
To je najzalosnije ali niko to nemoze da spreci:(

Poslednja izmena:
Nije samo u tome stvar. Gledaj globalno na probleme sa crnogorcima i videces zasto ne treba da ih postujemo onoliko koliko smo ih do pre nekoliko nedelja postovali. Vezuje nas vera, jezik i nekadasnja zajednicka drzava i nista vise. Zauzimaju mnoge velike polozaje u najvecim Srpskim firmama, ima ih na najvecim politickim polozajima u Srbiji, imaju najvece povlastice u Srbiji u odnosu na bilo koji drugi narod, studenti su na budzetu nase zemlje, da ne nabrajam dalje ima jos mnogo toga. A mi? Sta mi imamo od njih? Kada ulazimo u CG placamo porez na ekologiju, a oni kod bacaju djubre gde stignu. Najskuplje more u regionu a usluga ubedljivo najgora. Cekaj sad sam se setio... nemamo bas nista korisno od njih! I zasto bi ih postovali? Zato jer su nam kao neka "braca"? Braca ne zabadaju noz u ledja koliko se secam a oni se toliko ponose junastvom, cojstvom, obrazom a od toga nemaju ni "j" ni "c" ni "o". Da se ja pitam bili bi stranci bez ikakvog prava u Srbiji kao sto mi nemamo nikakvo pravo u CG.
Tema nije glupa ali je cista politika i ne treba da pripada ovde. Ne znam kakve veze ovo ima sa nasim gradom?

Citam komentare i ne mogu da vjerujem sta sve ne pisete, cast izuzecima naravno ali vecina vas izgleda nije mrdnula iz svoje vukojebine u kojoj zivotar, da ne kazem zivi!!!
Imate li iole obraza!!!

sta si ti mislio mne-boy majke ti ? da nas vi izdate , da priznate teroristicku drzavu na nasoj teritoriji, da nam zabijete noz u ledja i pljunete u facu i da odnosi medju nama ostanu isti?

ne burazeru, vi ste za nas sada ista g0vna ko i siptari. takav tretman cete imati ubuduce u srbiji i treba na to da se naviknes

da te ja gledam i da si za mene isto g0.vno kao i bilo koji drugi siptar

omrzli smo vas zbog tog sto ste izdali vasu srpsku naciju i pravoslavnu veru i zato sto podrzavate siptarske narko drzave i muslimanske teroriste na tlu nase zemlje

Ko je to mene kao gradjanina pitao da li treba CG da prizna Kosovo? Daj Cmarkovac ne jedi govna, ubazdio si ovaj forum da se i do Bara osjecas brate!!!
Idi bre covjece gaji svinje, posjecuj stocnu pijacu nije ovo mjesto za tebe i za tvoje istomisljenike.
Uostalom za gubitak Kosova nijesmo vam krivi mi, sami ste se qrcili sami sad i ispravljajte krivu Drinu.

Policija iz CG drumsko razbojništvo u ljetnjem periodu?? E, meni se nije desilo nijedno, ni ljeti ni zimi, da me zaustave

Dok smo bili u zaje(b)nici vozio sam auto na Srbijanske table, tokom ljetnje sezone nikad, ama bas nikad, nijesam bio zaustavljen iako sam znao da napravim mnogo lijepih prekrsaja, bas naprotiv, najvecu neprijatnost sam dozivio na granici izmedju S i CG zbog tamnih folija koje sam tad imao. Na zalost tog Tutinskog smrada ni dan danas mu nijesam kaznu platio niti imam namjeru da mu je ikad i platim!!!

Balkanska policija je gladna, naucena da joj se po malo metne ispod ruke pa kad naidju na siromaha koji je eto Bogu zgrijesio na drum eto im odlicne kombinacije da istresaju muda.

Nadao sam se da cete vecinski osudit ovaj skandal vasih dragih murkana ali sam se zajeß´o... NAZALOST!!! :thumbdown:

Citam komentare i ne mogu da vjerujem sta sve ne pisete, cast izuzecima naravno ali vecina vas izgleda nije mrdnula iz svoje vukojebine u kojoj zivotar, da ne kazem zivi!!!
Imate li iole obraza!!!

Ko je to mene kao gradjanina pitao da li treba CG da prizna Kosovo? Daj Cmarkovac ne jedi govna, ubazdio si ovaj forum da se i do Bara osjecas brate!!!
Idi bre covjece gaji svinje, posjecuj stocnu pijacu nije ovo mjesto za tebe i za tvoje istomisljenike.
Uostalom za gubitak Kosova nijesmo vam krivi mi, sami ste se qrcili sami sad i ispravljajte krivu Drinu.

Nadao sam se da cete vecinski osudit ovaj skandal vasih dragih murkana ali sam se zajeß´o... NAZALOST!!! :thumbdown:

Pazi jednu stvar. Ti si doziveo jednu neprijatnost i sada si napravio medjunarodni skandal zbog toga. Ne razumem sta ocekujes od toga? I ja sam doziveo isto neprijatnost u CG pa se nisam nikome penjao na glavu zbog toga. Znas zasto? Jer sam tako nesto i ocekivao. Ako to ne bih doziveo u Srbiji onda sam siguran da bi to doziveo u CG. Prosto: A.C.A.B.
Druga stvar oko toga ko je tebe pitao da li treba CG da prizna Kosovo. Pa ko je doveo vaseg milog Mila na vlast? Pa ti brate, ti si glasao za njega nisam ja. E pa sada neka on donosi odluke i za tebe. Zasto se nista izjasnili na referendumu kao i kada ste napustali SCG? Zasto niste izasli na ulice kada je vasa vlast priznala Kosovo? Vi ste ih postavili da za vas donose odluke, zato i vucete odgovornost za njihove odluke. Ajde da vidimo da li cete sada skinuti Mila sa vlasti zbog toga sto vas je izneverio i izdao vekovnu "bracu" iako vi to niste hteli. Pa kada ga oborite sa vlasti i ponistite odluku o priznavanju Kosova mozda i promenimo misljenje o zabijanju noza u nasim ledjima.
Ne kazem da ne treba osuditi nase policajce zbog njihovih losih postupaka ali tako se ponasaju prema svima ako ce ti biti malo lakse. A da ti bude jos lakse vasi policajci su prema nama najmanje dva puta gori iako ih vi predstavljate kao andjele. Poz

Licno sam doziveo pri zadnjem povratku sa letovanja iz CG (2002),da me zaustavi pandur koji je cucao u nekom zbunju na samom izlasku iz kanjona i da mi trazi 20e(ili maraka,ne secam se sta je bilo) za navodno preticanje na punu liniju.A ja se zainatio jer nisam pretekao nikog celom duzinom kanjona.I nakon ubedjivanja od nekih 40min i njegovog insistiranja da priznam,rekao je da vise nije siguran da sam to bio bas ja,video je sivometalik auto a dal je moj jblga, i da mu platim 5 e kaznu.I kako se meni smucilo da se ubedjujem,dao sam mu 5e i zareko se da oni mene tamo nece vise videti na moru.I bogami nece.
Toliko o nemaltretiranju turista iz Srbije.:confused:

Licno sam doziveo pri zadnjem povratku sa letovanja iz CG (2002),da me zaustavi pandur koji je cucao u nekom zbunju na samom izlasku iz kanjona i da mi trazi 20e(ili maraka,ne secam se sta je bilo) za navodno preticanje na punu liniju.A ja se zainatio jer nisam pretekao nikog celom duzinom kanjona.I nakon ubedjivanja od nekih 40min i njegovog insistiranja da priznam,rekao je da vise nije siguran da sam to bio bas ja,video je sivometalik auto a dal je moj jblga, i da mu platim 5 e kaznu.I kako se meni smucilo da se ubedjujem,dao sam mu 5e i zareko se da oni mene tamo nece vise videti na moru.I bogami nece.
Toliko o nemaltretiranju turista iz Srbije.:confused:

Vas vise ne smiju da diraju jer vas tretiraju kao strance, sad smo im mi na tapetu.
Prekjuce sam dozivio istu stvar na ulaz PG-a. Rekao sam mu da nije tacno da sam pretekao na punu i znas sta mi je rekao? "Bolje da si mi samar oplio nego sto si mi to rekao jer ja nikad ne lazem" :hahaha:
Na kraju je tarifa bila 5€ i vuk site i ovce na broju jer na kraju krajeva sut sa rogatim nikad nije mogao!!!

Vas vise ne smiju da diraju jer vas tretiraju kao strance, sad smo im mi na tapetu.
Prekjuce sam dozivio istu stvar na ulaz PG-a. Rekao sam mu da nije tacno da sam pretekao na punu i znas sta mi je rekao? "Bolje da si mi samar oplio nego sto si mi to rekao jer ja nikad ne lazem" :hahaha:
Na kraju je tarifa bila 5€ i vuk site i ovce na broju jer na kraju krajeva sut sa rogatim nikad nije mogao!!!

Nemoj pogresno da shvatis,nisam rekao da medju nasim pandurima nema smradova koji se izivljavaju...jos kako ih ima.Licno mi je zasmetao tendeciozni naslov teme a ono sto si napisao verujem da je tacno.A Vas stav po pitanju KiM meni ne smeta,kao i Vase odbacivanje korena...to je Vase pravo,mozete sebe zvati i Marsovcima,verovacu Vam na rec.:whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back