Без преноса из Москве: РТС се неће укључити у параду победе у руској престоници

Samareli

Aktivan član
Poruka
1.043

У МОСКВИ ће сутра бити одржана Парада победе посвећена 77. годишњици Победе у Великом отаџбинском рату, а према програмској шеми Радио телевизије Србије, они Параду победе неће преносити.​

https://www.novosti.rs/c/drustvo/vesti/1114645/najnovije-vesti-moskva-parada-pobede-rusija-rts

Tuzno ali vec duye vremena britansko-americki ljudi vladaju RTS tipa Lj. Stefanovic i zuto-napredni Bujke.​

Tu su i cisti dupelisci Ganislav Papic i zuti Stanojko. Danima vec nema emisija na RTS gde se pojavljuje neko iz opoyicije, niti ozbiljnih politickih debata iako je stanje alarmantno. Ali zato tona emsija protiv Rusije.​

Neka ljudi i dalje cute i ne protestuju ispred rts.​

У МОСКВИ ће сутра бити одржана Парада победе посвећена 77. годишњици Победе у Великом отаџбинском рату, а према програмској шеми Радио телевизије Србије, они Параду победе неће преносити.​

https://www.novosti.rs/c/drustvo/vesti/1114645/najnovije-vesti-moskva-parada-pobede-rusija-rts

Tuzno ali vec duye vremena britansko-americki ljudi vladaju RTS tipa Lj. Stefanovic i zuto-napredni Bujke.​

Tu su i cisti dupelisci Ganislav Papic i zuti Stanojko. Danima vec nema emisija na RTS gde se pojavljuje neko iz opoyicije, niti ozbiljnih politickih debata iako je stanje alarmantno. Ali zato tona emsija protiv Rusije.​

Neka ljudi i dalje cute i ne protestuju ispred rts.​

Mi treba da ih placamo,a oni rade sta hoce.Ako bog da dici ce se narod ponovo.

ratuju pederski pod šifrovanim slovom Putko se mistifikuje kao prijateljica noći a ozbiljan je zulumćar

и какве то има Везе са Парадом 9. Маја где Рус сваке године педантно,обележава Победу над Хитлером где је САМО ОН оставио 27 Милиона живота?

и какве то има Везе са Парадом 9. Маја где Рус сваке године педантно,обележава Победу над Хитлером где је САМО ОН оставио 27 Милиона живота?
Gledao sam pripreme za paradu gde su opet istakli šifrovano slovo simbol pod kojim čine razna sranja u susednoj državi već više od 2 meseca,inače 27 miliona su žrtve celog SSSR-a ne samo Rusa

Gledao sam pripreme za paradu gde su opet istakli šifrovano slovo simbol pod kojim čine razna sranja u susednoj državi već više od 2 meseca,inače 27 miliona su žrtve celog SSSR-a ne samo Rusa
Око Слова,да појасним:
Горе водоравно је небо,доле је земља,спајају се дијагонално.
Значи,почиње одозго...па иде на Земљу...

-Ја сам те створио,ја ћу те и уништити-.

Схваташ?

Око Слова,да појасним:
Горе водоравно је небо,доле је земља,спајају се дијагонално.
Значи,почиње одозго...па иде на Земљу...

Схваташ?
lepo od njih što su otkrili svoju genocidnu nameru lol
sad svet može da vidi sa kim ima posla

Шта је теби смешно?
Није то Рус измислио,то је стари асирски знак( ни сам нисам сигуран) али пошто питаш по 2 пут,реко..да ти предочим моје виђење ствари,
даље,то утолико стварни није смешно ако постоји ноторна Чињеница да Украјина није НИКАКВА ДРЖАВА,ДА ОНА ,ова УКРАЈИНА ПОСТОЈИ НЕПУНИХ 32 ГОДИНЕ!

јел си сад нешто научио мали-ФАУЛЕРУ-...?

Шта је теби смешно?
Није то Рус измислио,то је стари асирски знак( ни сам нисам сигуран) али пошто питаш по 2 пут,реко..да ти предочим моје виђење ствари,
даље,то утолико стварни није смешно ако постоји ноторна Чињеница да Украјина није НИКАКВА ДРЖАВА,ДА ОНА ,ова УКРАЈИНА ПОСТОЈИ НЕПУНИХ 32 ГОДИНЕ!

јел си сад нешто научио мали-ФАУЛЕРУ-...?
Totalno očekivano negiranje Ukrajine kao države i negiranje Ukrajinaca kao naroda je taj Putinov fašizam koji vonja na crkotinu,i to bukvalno nažalost

sad svet može da vidi sa kim ima posla

Геноцидна Намера???
ти не престајеш да се просипаш Глупостима ако је и врапцу на грани познато да целе те Украјине не би било за 2 САТА ДА ЈЕ Рус то икада пожелео,
а тога си и сам свестан.

Totalno očekivano negiranje Ukrajine kao države i negiranje Ukrajinaca kao naroda je taj Putinov fašizam koji vonja na crkotinu,i to bukvalno nažalost

украјинци могу себе да зову народом,ако то желе.
То им нико и не негира већ пуних 30 + година/(већ речено).
Али немој,немоој да некажњено убијаш Русе,
немој да ми довлачиш на границе НАТО-Пакт...

Нису то хтели да слушају пуних 8 година.
Кад нећеш да слушаш Путина-ОНДА ЋЕШ СТРАДАТИ!

кратко и јасно :D

Геноцидна Намера???
ти не престајеш да се просипаш Глупостима ако је и врапцу на грани познато да целе те Украјине не би било за 2 САТА ДА ЈЕ Рус то икада пожелео,
а тога си и сам свестан.
tebi kao verniku ovo naravno nije genocidno jer i sam gospod u tvojoj svetoj knjizi na sličan način uništava ljude i celu planetu tek tako jer nešto ne valjaju svi đuture pa šta je onda poroblem ako tako nešto uradi i KGB-trovač koji je pre svega zarobio tu Rusiju i prosto može mu se

украјинци могу себе да зову народом,ако то желе.
То им нико и не негира већ пуних 30 + година/(већ речено).
Али немој,немоој да некажњено убијаш Русе,
немој да ми довлачиш на границе НАТО-Пакт...

Нису то хтели да слушају пуних 8 година.
Кад нећеш да слушаш Путина-ОНДА ЋЕШ СТРАДАТИ!

кратко и јасно :D
Da prosto ko pasulj Ukrajinci ubijaju Ruse i sad Rusija razvaljuje celu Ukrajinu zbog toga,genijalno nema šta...

Kad se vidi koje smece paradira u 'okupiranom' kijevu onda je jasno zasto 77 godina od pobede nad fasizmom nije popularno.
већ пуних 10+ година(можда и јаче) се НИЈЕДАН ЗАПАДНИ Државник НЕ ПОЈАВЉУЈЕ У Москви ,мада
СВИ редовно добијају благовремене Позивнице за 9. Мај.
Случајно?

Свет,целокупан Запад је одавно припремљен на ово што се сад дешава и тек,
АЛИ ТЕК на оно што нам предстоји.

umesto da genocidas zavrne gas svabama i ostalim eu nacistima, sad ce ceo svet antiruski nastrojen da mori gladju... pa drugi put grizi ruku koja te 'rani:

Министарка Схулзе је брзо окривила Москву за развој догађаја оптужујући руског председника Владимира Путина да „води рат глађу“. Тврди је да је Русија “украла жито из Украјине” и да сада користи нације које зависе од руских и украјинских пољопривредних производа тако што наводно нуди храну само онима који су “недвосмислено проруски оријентисани”. https://srbin.info/svet/nemacka-ministarka-svetu-preti-najveca-glad-od-drugog-svetskog-rata/

већ пуних 10+ година(можда и јаче) се НИЈЕДАН ЗАПАДНИ Државник НЕ ПОЈАВЉУЈЕ У Москви ,мада
СВИ редовно добијају благовремене Позивнице за 9. Мај.
Случајно?

Свет,целокупан Запад је одавно припремљен на ово што се сад дешава и тек,
АЛИ ТЕК на оно што нам предстоји.

Ko hoce da vidi taj i vidi ali je uzaludno objasnjavati onima koji to ne zele da vide tj izbjegavaju istinu jer im se ona iz nekog razloga ne svidja

Back