Bez posla ostaje vise od 200.000 radnika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А јес вала ,брћо Срби претерасте са погледима само са једне тачке погледајте оне који живе око вас,погледајте људе на улици па када сте задњи пут видели да неко улицом иде насмејан и безбрижан?

Почиње беда ,људи ја се искрено надан да се то неће десити и да ћемо се извући узадњи час (па моја деца живе овде),али чисто сумњам.

И још једно да знате када крене хаос нема у флугцојг па у недођију прво идемо на Сурчин.Јер ако моја деца немају ја одо у хајдуке а вас проглашавам за Турке изјелице
Боже мили чуда великога
кад се шћаше по земљо Србији
по Србији земљи да преврне
ту кнезови нису ради кавзи
нит су ради турци изелице
ал је рада сиротиња раја
која више трпети не може

... imam utisak da su krive "migracije". Naime, sve mi nešto govori da su bivši berači malina i drugog nam rodnog voća migrirali u "prestonicu" i beračku EURO dnevnicu sa gala klopom i snovima pod kapom nebeskom zamenili kožnim foteljama, ili bar mučeničkim skupštinskim klupama. To, opet, znači da će i ovoga puta intelektualna elita drage nam naše lepe rodne zemlje morati da migrira u malinjake i slične voćnjake, jer većina već dolazi u situaciju da i bez EUROdnevnice pristane da bere, samo da ima šta da jede 3 puta dnevno. Još jedan srpski paradoks.
(ma ajd bre nikka, ćuti tu i beri, vreme je novac!)

mislim da ste u pravu.

Мало га бре претера са Марсељезом, пс она више није симбол који је некада била
сада је само химна мени омражене отупеле Француске

YES! SUPER JE OVO! MISLIM DA JE MOJA MALA OVO MENI PUŠTALA DA ČUJEM, ALI AVAJ - IZGLEDA SAM BILA PREVIŠE UMORNA OD RINTANJA DA OBRATIM PAŽNJU. HVALA!

Marseljeza out, BG sindikat IN. Ok.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back