Bez posla ostaje 20.000 nastavnika

To je tako na vrlom Balkanu gdje postoje samo državne škole.

Ali dio svijeta je uznapredovao u privatluku (i svemu drugom) u odnosu na Balkan, pa tako postoje i privatne škole. Ne svodi se sve na poreske obveznike i "državne jasle" kojima evidentno toliko težite.

Ja razumijem tvoj socijalistički mentalni sklop, ali i ti moraš razumjeti da postoji nešto i izvan Srbije i Balkana.
Budi ljubazan,molim te, da mi malo podrobnije objasnis moj "socijalisticki mentalni sklop"?!

Tema je da bez posla ostaje 20.000 nastavnika, tek da imas u vidu, posto si, izgleda, to smetnuo s uma:eek:

I, ako ti nije tesko, kakav je tvoj mentalni sklop u odnosu na "dio svijeta" ako zivis na Balkanu?!

Budi ljubazan,molim te, da mi malo podrobnije objasnis moj "socijalisticki mentalni sklop"?!

Tema je da bez posla ostaje 20.000 nastavnika, tek da imas u vidu, posto si, izgleda, to smetnuo s uma:eek:

I, ako ti nije tesko, kakav je tvoj mentalni sklop u odnosu na "dio svijeta" ako zivis na Balkanu?!

Ne možeš ga sama sebi objasniti, a da ti ga ja objašnjavam :lol:

Na temu sam i pričao, vidi ranije postove.

Ne možeš ga sama sebi objasniti, a da ti ga ja objašnjavam :lol:

Na temu sam i pričao, vidi ranije postove.

Ne mogu, jer je nesuvislo.
Nemam nameru da trazim tvoje ranije postove, ti si taj koji si optuzio, ti si duzan da tu optuzbu dokazes, bar u mom slucaju.

P.S. Skinuto sa jednog hrvatskog bloga:".Joojj,dosta mi je skole,majkemi..Ma nije od uchenja..Stvarno mi je dosadno tamo..Samo sjedim i gledam kroz prozor..Zivciraju me pojedini profesori..ja sam jako uzbudjen sto raspust brzo dolazi..osjecam veliki umor..osjecam se kao da sam se „prenajeo“ .."
------------------
Cega se "prenajeo" zureci kroz prozor, "majketi":hahaha:

Ova čita blogove devetogodišnjaka, buahahah... :mrgreen:

Edukacija u Srbiji, hm.... mission impossible....

Devetogodisnjaka:eek:
Da se covek prekrsti!
Sve i da je tako, zar to nije strashnije nego da to kaze neko mnogo stariji?!

Edukaciju u Hrvatskoj, TI najbolje prezentujes ovde, tako da ne moramo citati nista drugo.
Na tome bi ti pozavideo i ovaj "devetogodisnjak":hahaha:

To je znaci 20.000 X 40.000 din....bogme ,dosta je to novaca...
Obicni smrtnici u mom okruzhenju (mislim na one koji su zaposleni),dobijaju oko 16.000,
a ko dobija oko 20.000 ,taj je "faca".
Nego ne znam gde zvanicnici iskopashe prosek plata od preko 30.000 ?

U "prevodu" : Maline moze da bere svako:cool:
Ne treba nikakva posebna kvalifikacija:hahaha:

Ja znam primere gde zaposleni u trgovini (da se ogranicim samo na trgovinu) nisu primili plate vise meseci, a dnevni pazar prelazi sumu koja je dovoljna da se isplate u jednom danu, ne mesecu, ne mesecima...

Jednu nepravdu ne mozes ispravljati drugom!

To je tako na vrlom Balkanu gdje postoje samo državne škole.

Ali dio svijeta je uznapredovao u privatluku (i svemu drugom) u odnosu na Balkan, pa tako postoje i privatne škole. Ne svodi se sve na poreske obveznike i "državne jasle" kojima evidentno toliko težite.

Ja razumijem tvoj socijalistički mentalni sklop, ali i ti moraš razumjeti da postoji nešto i izvan Srbije i Balkana.

Za tvoju Bazniju ne znam, ali u Srbiji postoje privatne skole na svim nivoima, od jaslica do univerziteta.

salu na stranu , stvarno je zestoka pljacka budzeta ovi nastavnici i ucitelji bre rade 3 radna sata efektivno dnevno i to 2-3 dana u nedelji a primaju platu ko da rade 8 sati full time job , ne racunajuci letnje zimske raspuste i ostalo....

resenje: odpustiti polovinu do 2/3 a polovini koja ostane da radi produziti radno vreme sa 3 x 3 radna sata nedeljno na 5 x 8 radnih sati nedeljno

svi koji ostanu bez posla mogu da otvore privatne skole i tako dokazu da su bolji od drzavnih

ili beli semgen u ruke i pravac svabije , setaj fifiku i rokaj babetinu :super:

tihi, uz svo duzno postovanje itd., u ime sadasnjih i bivsih prosvetara moram da ti kazem - ne s***

Za tvoju Bazniju ne znam, ali u Srbiji postoje privatne skole na svim nivoima, od jaslica do univerziteta.

Obavijesti i onu gore što mašta isključivo o porezima, budžetu i državnoj sisi.

Аха хааа :D а зар је западни сосед из Базније!? :D Е, фала дете, насмеја ме до суза! :D

Nisam. A i da jesam, i to je još uvijek bolje nego biti iz Srbije. :lol:

Ispravila, imam duge nokte...:mrgreen:pa sam malo trapava kad brzo kucam. Ne mesaj greske u kuckanju koje su stvar brzine sa nedostatkom pismenosti. To samo pokazuje tvoju malicioznost i nedostatak stavova o temi na kojoj si.:rtfm:

:zcepanje::zcepanje: Nemo' meni majke ti...da ti je ovo prva pravopisna greška ni po' jada, no si poznata po istima...nešto mi mnogo ličiš na još jednu seosku učiteljicu:zper: , a vas PRVE treba pootpuštati i zaposliti mlađe i pre svega PISMENE prosvetne radnike:cool:...a ima takvih ihaj i koji će rado da dođu i u ta vaša sela da rade:per:

p.s. Ni ti ne umeš da podesiš tastaturu za izbor naših slova : Đ,Š,Ć,Ž,Č , ( o ћирилици нећу ни да нагађам) itd...?:eek::dontunderstand::sad2:

Strašno...i kakva slučajnost:mrgreen::zcepanje:

Nastavni kadar bi trebao sebi instalirati lokalni font na komp pa da ima slovo "ć" ili bar da se obazre malo po tipkovnici pa da na njoj pronađe slovo "c" umjesto što tipka "neupuTJeni" ili "napaTJen".

:lol:

PS. ne bih ti dao dijete da ga podučavaš kad bi ti meni platila a ne ja tebi. :lol:

Klasika forumska:roll:...u nedostatku polemichkih argumenata, ajmo da se hvatamo nacina kuckanja i izostavljenih slova i upotrebe kompa i sl. To su nebitne stvari, biseru. Pismenost je stvar pisanja i pravilnog izrazavanja, a ne upotrebe tastature i alternative u nedostatku cirilicne tastature.
Ni nemoj mi slati svoju decu u skolu, molim te...Ostani ti tamo u svojoj ustashiji, lepse ce tako biti i tebi i meni i vasoj i srpskoj deci.

:zcepanje::zcepanje: Nemo' meni majke ti...da ti je ovo prva pravopisna greška ni po' jada, no si poznata po istima...nešto mi mnogo ličiš na još jednu seosku učiteljicu:zper: , a vas PRVE treba pootpuštati i zaposliti mlađe i pre svega PISMENE prosvetne radnike:cool:...a ima takvih ihaj i koji će rado da dođu i u ta vaša sela da rade:per:

p.s. Ni ti ne umeš da podesiš tastaturu za izbor naših slova : Đ,Š,Ć,Ž,Č , ( o ћирилици нећу ни да нагађам) itd...?:eek::dontunderstand::sad2:

Strašno...i kakva slučajnost:mrgreen::zcepanje:

Ti nisi chitava, pa svako normalan ume da podesi tastaturu na srpski cirilicni font, narocito mi koji koristimo komp i pre nego sto si se ti rodila. Samo utuvi u tu svoju glavudzu, ja sam anglista i MRZI ME, da svaki tren nesto prebacujem samo da bi ti skapirala sta pisem jer svaki cas mi je potrebno da nesto otkucam na engleskom, a i nema svrhe kad ti svakako slabo kapiras to sto procitas, bilo kojim pismom kuckano bilo.
A vidim i patis od kompleksa seoskog porekla. Sram te bilo. Pa ja bih bas volela da sam iz nekog sela, nisu ljudi tamo zveri nego ljudi. Daj izleci se od tog kompleksa, upravo ti je to sto lupas totalno ljakserski.

Back