Без назива 2.

gost 267708

Veoma poznat
Poruka
12.785
Фора са прошлости.. Има неких који причају о прошлости, има и оних који је крију као змија ноге, и тако то.. Прича је о онима који је крију, или лажу о прошлости.. Размишљао сам о томе, и реално ови који лажу партнера о прошлости заправо је*у сами себе.. Онда тај тип или девојка готиве ту неку особу која им је представљена а не саму ту особу која је то причала.. Па мени није јасно коме је готивно да га неко готиви на тај начин?

Као по обичају не прочитам тему опет кад је напишем, тако да ово може звучати јако глупо, па оно... Ј б г..

ne govorim jer mene licno smara prica o proslim ribama..a usput im je to nedokucivo u vezi mene zanimljivo..a mene su lagale iz 2 razloga..izmisljale za vise ne bi li bile iskusnije i vrednije..i lagale manje da ne bi ispale lake i bez ukusa

nije glupo
dobro ti ovo pitanje:
коме је готивно да га неко готиви на тај начин?

e, i ja se pitam

Одлично, мсм то што не звучи глупо..

Па супер, заједно ћемо сачекати одговоре, ако неко проговори на ту тему, тј ако имамо актере тога овде хаха

ne govorim jer mene licno smara prica o proslim ribama..a usput im je to nedokucivo u vezi mene zanimljivo..a mene su lagale iz 2 razloga..izmisljale za vise ne bi li bile iskusnije i vrednije..i lagale manje da ne bi ispale lake i bez ukusa

А није то само о рибама, није живот само риба брате, него иначе, и шта си радио, и чиме си се бавио, а и рибе, мсм која је поента смањивања или повећања броја партнера? Ок да не би испале лаке, већ си рекао, али кажи ми ко нормалан то готиви? Ја не бих могао да живим са тим да ме неко готиви због онога што ја реално нисам..

Фора са прошлости.. Има неких који причају о прошлости, има и оних који је крију као змија ноге, и тако то.. Прича је о онима који је крију, или лажу о прошлости.. Размишљао сам о томе, и реално ови који лажу партнера о прошлости заправо је*у сами себе.. Онда тај тип или девојка готиве ту неку особу која им је представљена а не саму ту особу која је то причала.. Па мени није јасно коме је готивно да га неко готиви на тај начин?

Као по обичају не прочитам тему опет кад је напишем, тако да ово може звучати јако глупо, па оно... Ј б г..

м/ж или уопштено?
да се не зајебем опет, хаха

шалим се.
па шта знам, шта ме пита - причам.
а ово друго што не пита не кријем, него просто, шта има да се каже о томе.
прошло је, 'ајмо даље.

тотално сам збуњена ноћас, очигледно слабо контам, да л' сад ми говоримо о истим стварима или не говоримо, Бога питај, хаха.

Одлично, мсм то што не звучи глупо..

Па супер, заједно ћемо сачекати одговоре, ако неко проговори на ту тему, тј ако имамо актере тога овде хаха

А није то само о рибама, није живот само риба брате, него иначе, и шта си радио, и чиме си се бавио, а и рибе, мсм која је поента смањивања или повећања броја партнера? Ок да не би испале лаке, већ си рекао, али кажи ми ко нормалан то готиви? Ја не бих могао да живим са тим да ме неко готиви због онога што ја реално нисам..

pa ja sam normalan i lepe mi se budale ne bi li napravili balans u prirodi

al, kako ćeš znati?:mrgreen:
osim po glasu koji je bije (u maloj sredini)

Све се то сазна, само постоје људи који неће то себи да признају... Па мсм другарица на Златибору превари мог ортака и ја то сазнам, а не ово по Београду и томе слично... И то ни не јурим те приче, људи ми јављају једноставно..

м/ж или уопштено?
да се не зајебем опет, хаха

шалим се.
па шта знам, шта ме пита - причам.
а ово друго што не пита не кријем, него просто, шта има да се каже о томе.
прошло је, 'ајмо даље.

тотално сам збуњена ноћас, очигледно слабо контам, да л' сад ми говоримо о истим стварима или не говоримо, Бога питај, хаха.

Ма капирам ја то, ок прошло је, време нико неће да врати, али опет ја капирам да је реално да неко зна прошлост некога са ким планира будућност.. (пун сам ових паметних ноћас хахахахха)

pa ja sam normalan i lepe mi se budale ne bi li napravili balans u prirodi

Е, ништа лично брате, али кад год ми је неко рекао "ја сам нормалан" никад није био нормалан, и за рибе исто важи..

И немој да ми одвучете тему у смеру да ли је лепо сакрити нешто или не, питање је просто, како људи могу да живе са тим, како је то готивно?

Gotivno je ljudima koji su nesigurni u sebe, iz bilo kog razloga...na zalost, obije im se o glavu, kad tad...
Ne vidim poentu u tome, da se bilo kome i iz bilo kog razloga predstavljam drugacije, ili krijem bilo sta, ne samo proslost...uostalom, to sto prozivis,i ono u tebi... napravi te covekom kakav si danas...:)

Ма капирам ја то, ок прошло је, време нико неће да врати, али опет ја капирам да је реално да неко зна прошлост некога са ким планира будућност.. (пун сам ових паметних ноћас хахахахха)

па то је друга ствар кад дође до тако озбиљног дела, мислим, планирања будућности.
нормално да треба да се зна, и ја бих вероватно хтела све да знам.

кажем ти ја да не контам ноћас.

rekla sam mu da sam imala jendo iskustvo , samo da bih mu bila bliža po tome (jer je on bio ohohoho iskusan)
ne znam zašto, neki revolt, neki osjećaj nepravde:zcepanje:
luda mladost
i često je to poslije pominajo, da me kao nešto provocira, ispituje...imala sam poriv da mu priznam da sam izmislila...al naravno da nisam
ostao je takav utisak...e neka:mrgreen:

ok onda nisam po parametrima nenormalnih..to je isto kad bi ti sad kopao da li imam neki porok..ja bih ti reko nemam normalan sam..onda bi ti reko nisi to nije normalno

То су две различите ствари, немам ни ја порок па нисам ненормалан.. Али како неко може за себе да каже да је нормалан.. Брате то ми је некако као да неко каже да је леп.. Глупо ми је то..

Gotivno je ljudima koji su nesigurni u sebe, iz bilo kog razloga...na zalost, obije im se o glavu, kad tad...
Ne vidim poentu u tome, da se bilo kome i iz bilo kog razloga predstavljam drugacije, ili krijem bilo sta, ne samo proslost...uostalom, to sto prozivis,i ono u tebi... napravi te covekom kakav si danas...:)

Видим имаш фине одговоре, јеси и ти паметна овако само вечерас као и ја или си ти стално таква? хаха : )))

па то је друга ствар кад дође до тако озбиљног дела, мислим, планирања будућности.
нормално да треба да се зна, и ја бих вероватно хтела све да знам.

кажем ти ја да не контам ноћас.

Па да, али да би ти нпр хтела са неким нешто озбиљно, ти би прво хтела да знаш вероватно, а не хтела озбиљно па тад као "дај да видим ко је он и шта је он заправо, и шта је радио и како и ово и оно" .. Капираш?

Ма некад не контам ни ја сам себе, али идем по систему само рокај хаха : ))))

Back