bez naslova...

najvishe me bolelo saznanje da ovako mora biti....a najvishe me volelo neko dete na nekoj svadbi....mozhda je imalo 5-6god....nije se razdvajalo od mene...a neki smo dalek rod...ko tje ga znati...ljudi moji kolko je ono mene volelo taj dan...to je zaista neshto neverovatno

AntunTun:
najvishe me bolelo saznanje da ovako mora biti....a najvishe me volelo neko dete na nekoj svadbi....mozhda je imalo 5-6god....nije se razdvajalo od mene...a neki smo dalek rod...ko tje ga znati...ljudi moji kolko je ono mene volelo taj dan...to je zaista neshto neverovatno

Jedino deca mogu da budu toliko iskrena, i da zaista vole onako kako treba. Ja mislim da svi mi malo foliramo i volimo iz potrebe-potrebe da i nas neko voli. Deca su najnevinija i najiskrenija bica na planeti. I neko ko ima najvise volje i snage, i neko ko nikad ne posustaje.
Dete ima snage da prohoda, progovori, nauci, istrazi, a mene nekad mrzi da odem do prodavnice. Strasno.
Ali, nikad me ne mrzi da volim.
Ali samo decu volim kompletno, bez nade, bez straha, bez iluzije.
"Dete je otac odraslog."

gladna:
Sta vas je najvise bolelo, a sta volelo?
Najvise je bolelo:
Jedna srednjoskolska noc kad sam bio bolestan i nisam mogao da idem na kampovanje..sa one strane dunava. Gledao sam vatre i slusao muziku sa ove strane. A tamo je bila jedna devojka, moja bivsa...koju sam ja tada...gotivio. I znao sam da ce ona tu noc provesti u satoru sa jednim mojim drugom. Ujutru mi je prica i potvrdjena "Sto sam hebo jednu kokosku sinoc"... MP3 Predlog "Noc kad sam preplivao Dunav" - Balasevic.

Najvise me voleo:
Moj bivsi pas Cile. :lol:

U principu uvek ima i lepog i ruznog...

e pa da....to sam pricho...ovo shto gladna napisa...znash kakav je pogled imalo to dete...ma vanvremensko...ludilo....totalno sam se pogubio...a prvi put ga vidim...ma da ne verujesh....chista zona sumraka...

Back