Bez naslova..

Мени и даље све ово личи на лош холивудски филм.

Она има 24 године.
Ако су то редовне сеансе код психијатра где они имају прилике да дуго разговарају и да се толико зближе, онда то сигурно није у државној болници-амбуланти, где се чека сатима и где се ради као на траци...
Значи, у питању је приватни психијатар. Колико знам приватне сеансе су врло, врло скупе. Она има 24 године, не знам где би могла да ради са толико година да зарађује за те редовне сеансе?
Уколико јој то родитељи плаћају - значи да би требало да буду у току са одвијањем њеног лечења. Мислим - како да ништа не примете, ништа не знају, не виде шта се дешава, нису у контакту са њеним психијатром...???
И она то никоме не прича, то нико не зна, а стигло је и до форума???

Ma ona uziva bre u svemu tome ali joj nesto govori da to bas i nije u redu pa trazi od sebe i od drugih neki odgovor koji bi joj potvrdio da ne radi nista lose
Za pocetak super igra ulogu zrtve sa jedne strane a sa druge zeljno iscekuje "seanse"

elem, nisu takve guzve kod shrinka u dz-u.... izbjegavaju ljudi da budu vidjeni :mrgreen:

Откуд знаш?

Ја сам заказивала код неуролога на шалтеру неуропсихијатрије (у јануару ми заказали тек за мај:(), а само за заказивање се чекало по пар сати у препуној чекаоници....:confused:

Poslednja izmena:

Она има 24 године.
Ако су то редовне сеансе код психијатра где они имају прилике да дуго разговарају и да се толико зближе, онда то сигурно није у државној болници-амбуланти, где се чека сатима и где се ради као на траци...
Значи, у питању је приватни психијатар. Колико знам приватне сеансе су врло, врло скупе. Она има 24 године, не знам где би могла да ради са толико година да зарађује за те редовне сеансе?
Уколико јој то родитељи плаћају - значи да би требало да буду у току са одвијањем њеног лечења. Мислим - како да ништа не примете, ништа не знају, не виде шта се дешава, нису у контакту са њеним психијатром...???

..verovatno placaju zato shto nisu u toku...odavno.. :(

Ma ona uziva bre u svemu tome ali joj nesto govori da to bas i nije u redu pa trazi od sebe i od drugih neki odgovor koji bi joj potvrdio da ne radi nista lose
Za pocetak super igra ulogu zrtve sa jedne strane a sa druge zeljno iscekuje "seanse"

Ма, ја уопште не веујем у причу, превише је холивудска...

Она прича другима, сви знају за њихову везу, а нико не реагује - ма дааај!

Откуд знаш?

Ја сам заказивала код неуролога на шалтеру неуропсихијатрије (заказали ми за 4 месеца унапред:(), а само за заказивање се чекало по пар сати....:confused:

posjecivala sam taj hodnik sa psioterapeutom/psihijatrom/socijalnim radnikom i tetom koja barata kartonima u dz.u na duze vrijeme? :mrgreen:

neurolog je vetj nesto sto se ne krije

..da je u pitanju bilo koje dvoje ljudi,
slozila bih se sa ovim..
..ali ovde je u pitanju emotivno uzdrmana osoba na terapiji
i lice koje bi trebalo da joj pomogne da postigne psihichku stabilnost..
..chak i da je izmedju njih u pitanju najzdraviji moguci tip odnosa,
a ne ovakva igra,
zakon ga tretira kao zloupotrebu..

Zloupotreba.....idemo na teren etike.Ovde je drugo u pitanju.
Jel joj decko il psihijatar....?
Tata il ljubavnik...?
Cini mi se da je njemu jasno sta joj je,al to ona ne konta....:P

Salu na stranu...vrlo zanimljivo napisano....:think:
Da li je ona emotivno uzdrmana i da li je zavisna od razgovora sa njim?
Ko je kome tu eksperiment ?
Stvari mogu da se obrnu ocas posla...:P

Ona je mlada ima 24, prosla je kroz jedan bolan raskid i potrazila pomoc psihijatra. On je cenjeni strucnjak, 23god stariji od nje. Iz seansi , su presli na kaficu, a kafice su prerasle u druzenje na kraju i sex. On joj govori da je sa njom ';jer je nevidjen mentalni sklop' prosto receno i zanimljiva mu je i otvoreno je dozivljava i kaze joj da mu je ona na neki nacin experiment tj prati njen emocionalni razvoj. Posto je sexualno nezainteresovan za nju i imaju neredovan sex, on tolerise njene povremene izlete i prihvata ih.
Doticna se koliko sam shvatila oseca ko u zamci. Na njene pokusaje da prekine on je potseca da on bolje zna sta je u njenoj potsvesti od nje i da je poznaje bolje i kao da je pa.. zavisna od razgovora sa njim.
vrlo me zanima ime i prezime cenjenog psihijatra... i nadam se da ce od njega zbog ove gnusobe ostati samo "i"...
a devojke mi je uzasno zao.

Zloupotreba.....idemo na teren etike.Ovde je drugo u pitanju.
Jel joj decko il psihijatar....?
Tata il ljubavnik...?
Cini mi se da je njemu jasno sta joj je,al to ona ne konta....:P

Salu na stranu...vrlo zanimljivo napisano....:think:
Da li je ona emotivno uzdrmana i da li je zavisna od razgovora sa njim?
Ko je kome tu eksperiment ?
Stvari mogu da se obrnu ocas posla...:P

..ko shta tripuje da se ovde deshava, mislish? :lol:

..logichno je da se ona tripuje i ne vidi da se tripuje..i moze joj se da ne vidi..
..a da on tripuje zato shto voli..i moze mu se..
..dok ga ne uhvate, zato shto on ne sme to sebi da dozvoli..
..koliko god voleo..
..dok god mu je ona pacijent..

xaxaxa....Goddess vam ispricala pa cemo da sudimo po rekla-kazala ? :P

Bojim se da ovde ne ostane "kratak" psihijatar.....;)

Ah zene.......obozavam trac-partije :P

I sta je resenje?
Da sazaljevamo devojku,a njega "mocnog i zlog" osudjujemo?
Moc je vrlo diskutabilan pojam....:think:

Obrni-okreni , nepotpune informacije iz jednog ugla...:P
A zasnovane na verovanju u pricu :roll:

ps: taj se ni ne nalazi na krilu za mentalno zdravlje koliko znam :eek:

Ел ти то себи објашњаваш или мени? ;):lol: (Пошто себе цитираш.)

Не знам како је код вас, али код нас су све пријаве на једном шалтеру - неуропсихијатрија...а одатле се микрофоном позива свако у одговарајућу ординацију. Немамо посебно крило за ментално здарвље - све је у оквиру једне велике специјалистичке амбуланте.
А гужве и чекања су свугде! :(

..ko shta tripuje da se ovde deshava, mislish? :lol:

..logichno je da se ona tripuje i ne vidi da se tripuje..i moze joj se da ne vidi..
..a da on tripuje zato shto voli..i moze mu se..
..dok ga ne uhvate, zato shto on ne sme to sebi da dozvoli..
..koliko god voleo..
..dok god mu je ona pacijent..

pa nek zavrse sa odnosom lekar-pacijent....mada ovo pomalo lici na brak...missim na ono poznajem ja tebe bolje nego ti sama sebe...cccc....:roll:
samo kazem,da ne bude na kraju...kad ja tamo,a ono medjutim...:P

pa nek zavrse sa odnosom lekar-pacijent....mada ovo pomalo lici na brak...missim na ono poznajem ja tebe bolje nego ti sama sebe...cccc....:roll:
samo kazem,da ne bude na kraju...kad ja tamo,a ono medjutim...:P

Хехе, личи на брак! ;):lol:

Знам да знаш ;) да се (под условом да је ситуација истинита) не може рећи ''нек заврше са односом - лекар-пацијент'', јер он свакако мора да одговара пред законом за то што је злоупотребио свој положај и у најмању руку - да остане без посла и права да обавља ту врсту посла!

Ел ти то себи објашњаваш или мени? ;):lol: (Пошто себе цитираш.)

Не знам како је код вас, али код нас су све пријаве на једном шалтеру - неуропсихијатрија...а одатле се микрофоном позива свако у одговарајућу ординацију. Немамо посебно крило за ментално здарвље - све је у оквиру једне велике специјалистичке амбуланте.
А гужве и чекања су свугде! :(

muh, kliknula citiranje umjesto edit :lol:

dolje je ne samo odvojeno, vec krilo ima i svoj ulaz u dz a vrata koja spajaju hodnike ka drugim su zatvorena :mrgreen:
mada, ne znam koliko je pametno da generalizujem na osnovu dz-a jednog grada
... jedina guzva od navedenih je bila kod soc. radnika, u obliku dvije osobe ispred mame i mene

nego, imaju neka pravila prema kojima su dodiri u psihoterapiji tabu tema, a tek odrzavaje kontakta van toga ehejhej kaznjivi
ovakvu manipulaciju da ne spominjem... al' treba da kopam po fajlovima po kompu..... ima neko strucan da to nadje?

Хехе, личи на брак! ;):lol:

Знам да знаш ;) да се (под условом да је ситуација истинита) не може рећи ''нек заврше са односом - лекар-пацијент'', јер он свакако мора да одговара пред законом за то што је злоупотребио свој положај и у најмању руку - да остане без посла и права да обавља ту врсту посла!

Pod uslovom da je istinita,da.Mada cisto sumnjam da je istinita,a jos manje da je ona emotivno uzdrmana....
I jos manje da je ona zavisna od njega....ah....ti eksperimenti...:roll:
Pa jos kad se i obznane...prosto ne znas odakle da krenes sa analizom da bi stigao do nekog rezultata...:P

Reci se moze svasta,ali uraditi ne ;)

Она има 24 године.

Nisam bila tu pa nisam ni videla napisano. Ne znam zasto vam je tesko da poverujete? Ja sam cula pricu i odmah sam je prihvatila ko istinitu, jer zaboga ZASTO JE TO TOLIKO NEVEROVATNO? I nije holivudski scenario jer nema sexa !!

Pitala sam se gde da stavim temu, ali postujem ovde i na LjiS-u, ali ovde je prikladnije, mada mozda je za Pdf Zdravlje.:confused:
Pricha je sledeca, ja sam se najezila kad sam je cula :zima2:
Ona je mlada ima 24, prosla je kroz jedan bolan raskid i potrazila pomoc psihijatra. On je cenjeni strucnjak, 23god stariji od nje. Iz seansi , su presli na kaficu, a kafice su prerasle u druzenje na kraju i sex. On joj govori da je sa njom ';jer je nevidjen mentalni sklop' prosto receno i zanimljiva mu je i otvoreno je dozivljava i kaze joj da mu je ona na neki nacin experiment tj prati njen emocionalni razvoj. Posto je sexualno nezainteresovan za nju i imaju neredovan sex, on tolerise njene povremene izlete i prihvata ih.
Doticna se koliko sam shvatila oseca ko u zamci. Na njene pokusaje da prekine on je potseca da on bolje zna sta je u njenoj potsvesti od nje i da je poznaje bolje i kao da je pa.. zavisna od razgovora sa njim. :eek:
Sta mislite o celoj prici?

:think:

:lol: Vidi sex je los i neredovan, ja sam tako cula. Sad nije na meni da procenjujem tudje price. Ne zna cela carshija. Devojka je student, zivi u Bg , roditelji joj verovatno placaju to stvarno ne znam, ali oni ne zive sa njom, to znam jer ona samo studira ovde. No dobro, ko veruje- veruje, ko ne - ne.

Pitala sam se gde da stavim temu, ali postujem ovde i na LjiS-u, ali ovde je prikladnije, mada mozda je za Pdf Zdravlje.:confused:
Pricha je sledeca, ja sam se najezila kad sam je cula :zima2:
Doticna se koliko sam shvatila oseca ko u zamci. Na njene pokusaje da prekine on je potseca da on bolje zna sta je u njenoj potsvesti od nje i da je poznaje bolje i kao da je pa.. zavisna od razgovora sa njim. :eek:
Sta mislite o celoj prici?

Mislim da je pomalo bolesno... Ne vidim njene motive da bude sa njim...

Neko rece da lici na americki film... Mogu samo da dodam, sa Woody Allenom...

Back