Enchanted Veoma poznat Poruka 11.094 20.10.2009. u 20:04 - Bez nametanja branioca Šešelju #26 NEPOBEDIVO SUNCE: Kazem ja da si naivna !!! Kliknite za proširenje... Naivna ili ne ali izborne rezultate pogađam nepogrešivo
NEPOBEDIVO SUNCE: Kazem ja da si naivna !!! Kliknite za proširenje... Naivna ili ne ali izborne rezultate pogađam nepogrešivo
NEPOBEDIVO SUNCE Elita Poruka 23.131 20.10.2009. u 20:07 - Bez nametanja branioca Šešelju #27 Enchanted: Naivna ili ne ali izborne rezultate pogađam nepogrešivo Kliknite za proširenje... Uff.................ajmo polako......................NE PRICHA SE O IZBORIMA !!!!!!!!!!!!! Panjimajesh ???
Enchanted: Naivna ili ne ali izborne rezultate pogađam nepogrešivo Kliknite za proširenje... Uff.................ajmo polako......................NE PRICHA SE O IZBORIMA !!!!!!!!!!!!! Panjimajesh ???
Enchanted Veoma poznat Poruka 11.094 20.10.2009. u 20:11 - Bez nametanja branioca Šešelju #28 NEPOBEDIVO SUNCE: Uff.................ajmo polako......................NE PRICHA SE O IZBORIMA !!!!!!!!!!!!! Panjimajesh ??? Kliknite za proširenje... O čemu god da se priča, moje prognoze ne mogu da omanu
NEPOBEDIVO SUNCE: Uff.................ajmo polako......................NE PRICHA SE O IZBORIMA !!!!!!!!!!!!! Panjimajesh ??? Kliknite za proširenje... O čemu god da se priča, moje prognoze ne mogu da omanu
Pa..Ja Poznat Banovan Poruka 7.656 20.10.2009. u 20:56 - Bez nametanja branioca Šešelju #29 NEPOBEDIVO SUNCE: Tebi ochigledno nije jasno , da sudije odugovlachenjem procesa , chuvaju vlast u Srbiji Kliknite za proširenje... I . Ko to ne vidi je http://vukajlija.com/slep-kod-ociju/67907
NEPOBEDIVO SUNCE: Tebi ochigledno nije jasno , da sudije odugovlachenjem procesa , chuvaju vlast u Srbiji Kliknite za proširenje... I . Ko to ne vidi je http://vukajlija.com/slep-kod-ociju/67907
Pa..Ja Poznat Banovan Poruka 7.656 20.10.2009. u 20:57 - Bez nametanja branioca Šešelju #30 Enchanted: O čemu god da se priča, moje prognoze ne mogu da omanu Kliknite za proširenje...
27E Legenda Poruka 52.561 20.10.2009. u 21:05 - Bez nametanja branioca Šešelju #31 gde su evropske nvo, da ih vidim majci u ovom slucaju krsenja ljudskih prava bar da mu daju platu briselskog funkcionera, jedno 7.000 mesecno + troskovi ovo ovako nema nikakvog smisla
gde su evropske nvo, da ih vidim majci u ovom slucaju krsenja ljudskih prava bar da mu daju platu briselskog funkcionera, jedno 7.000 mesecno + troskovi ovo ovako nema nikakvog smisla
gost 23146 Buduća legenda Poruka 46.396 20.10.2009. u 21:54 - Bez nametanja branioca Šešelju #32 Pa..Ja: Kliknite za proširenje...
C cave man Buduća legenda Banovan Poruka 29.314 20.10.2009. u 22:03 - Bez nametanja branioca Šešelju #33 dr.mr: pa debeljko je prvo poceo tamo da se mangupira i da im govori ruzne reci Kliknite za proširenje... Ono je bonton u odnosu na ono sta su zasluzili.
dr.mr: pa debeljko je prvo poceo tamo da se mangupira i da im govori ruzne reci Kliknite za proširenje... Ono je bonton u odnosu na ono sta su zasluzili.
zplja Poznat Poruka 7.688 20.10.2009. u 22:20 - Bez nametanja branioca Šešelju #34 Значи почело суђење.Да спремим кокице и уживам. А најбоље обожавам кад судије као првачићи слушају појашњење правних појмова и правилника трибунала од оптуженог.
Значи почело суђење.Да спремим кокице и уживам. А најбоље обожавам кад судије као првачићи слушају појашњење правних појмова и правилника трибунала од оптуженог.
Cartmanland Poznat Poruka 8.032 20.10.2009. u 23:44 - Bez nametanja branioca Šešelju #35 zplja: Значи почело суђење.Да спремим кокице и уживам. А најбоље обожавам кад судије као првачићи слушају појашњење правних појмова и правилника трибунала од оптуженог. Kliknite za proširenje... Imaju od koga i da uce.
zplja: Значи почело суђење.Да спремим кокице и уживам. А најбоље обожавам кад судије као првачићи слушају појашњење правних појмова и правилника трибунала од оптуженог. Kliknite za proširenje... Imaju od koga i da uce.
Maksim 3 Iskusan Poruka 5.334 20.10.2009. u 23:56 - Bez nametanja branioca Šešelju #36 Nadam se sto brzem povratku V.Seselja..taman da se sve svede na razumnu meru...kumovi da obuku limene gace...
Nadam se sto brzem povratku V.Seselja..taman da se sve svede na razumnu meru...kumovi da obuku limene gace...