Bez nametanja branioca Šešelju

Enchanted

Veoma poznat
Poruka
11.094
"Pretresno veće je, imajući u vidu nove podatke, odlučilo da odbaci zahtev za nametanje branioca, te da vam shodno tome ne nametne branioca... Dakle, nastavićete da se branite sami", rekao je Šešelju predsedavajući sudija Žan-Klod Antoneti na početku današnje administrativne rasprave.

Najavljujući da će pisano obrazloženje odluke objaviti naknadno, sudija Antoneti je podsetio da je tužilaštvo zahtev za nametanje branioca Šešelju, zbog navodne opstrukcije procesa, podnelo krajem jula prošle godine.

Dodatak tom zahtevu, tužioci su podneli u avgustu ove godine, zasnivajući ga na činjenici da je Šešelj nepravosnažno osuđen na 15 meseci zatvora zbog nepoštovanja suda.

Šešelj je rekao da je odluka sudskog veća "jedina ispravna".

"Moram da vam priznam da sam takvu odluku i očekivao, jer, bez obzira na svu buku koju sam dizao, nisam nikada dovodio u pitanje vaš profesionalni kredibilitet i moralni dignitet", kazao je Šešelj sudijama. :rotf:

I tako dalje ...

Eto sad je sve po njegovom, samo još da završe to suđenje ... nagađam da će za jedno desetak godina privesti kraju. :lol:
 
Da, sudjenje Seselju je jedina serija koju sam redovno pratio, pa ne mogu da iscekam nove epizode..
Bez imalo cinizma ili zlobnosti, ja to jako dozivljavam da ne propustam niti jedan prenos, pa mi vec nedostaje..
Svakako, Seselj ima pravo da se brani na nacin kako izabere, pa je recimo pravda bar sa te strane zadovoljena...
 
A kako drugačije može da promeni vlast? Da neće možda sa 500 Obrazovaca i 500 članova SNP 1389 (koji su usput uglavnom naprednjaci) da pravi reprizu petog oktobra? Jedini način da on promeni vlast bez izbora je da on i Vjerica pojedu kompletnu vladajuću garnituru a to je u granicama mogućeg :lol:

Al' si ti naivna .:per:
Sta mislish kako silaze sa vlasti oni koji su na istu doshli silom ????
 
Bioskop :super:
Samo zato i imam želju da ga vidim u Srbiji mada mislim da će prvo da razjuri one ***** koje su ostavile R pa onda one sa N :lol:

Što bi se reklo...
e045.gif
:mrgreen:
 

Back
Top