Bez komentara...

A ko druge vere? Ovi se zovu Dzoan i Dzo. Oni nasi, kod nas ih je malo vise takvih, ma sve su to gluposti.
Mrzim kad cujem tako nesto, pa kao jos i traze pomoc drugih, da ne bi crkli od gladi, kao da drugi nemaju svoje probleme. Ma nije stvar ni u tome nego u njihovoj neodgovornosti. Takvima bas ne bih pomogla.:otkacio:

Jezivo ! Jadna ona i jadna njena deca, sigurna sam da su svega željni.......meni to nije normalno..

A što jadna....zašto nije otišla kod lekara i ugradila spiralu, podvezala jajnike i
gotova priča.....meni je ona za nekog dobrog psihijatra....ko da je rođena u
srednjem veku pa nije ni čula za sve mogućnosti sprečavanja trudnoće......:dontunderstand:

Se sećate super keve iz Žarkova ...majke 15-oro dece???
Prvo je 1978 godište , zadnje 2003...
Zapamtila sam cifre jer je to razlika izmedju mene i moje ĆERKE !

Ta porodica je čuvena ...
Za mene čuvena po ludilu ...ne znam kako drugi gledaju na to !
ne mogu da verujem, baš sam ovo htela da pomenem, i sve sam mislila da ćete osuti paljbu po meni :D
znam za tu porodicu, i ne mogu da verujem kako mogu tako da NEMAJU OBZIRA prema svojoj deci, pa njih 14 je živelo u 17 kvadrata do '99 - znači nije svako imao ni svoj krevet! jadna deca, njih mi jeste žao, ali roditelji ne zaslužuju milost, ni sažaljenje.
obično su ljudi sažaljivi prema ovakvim porodicama (bar oni koje ja znam) ali ja roditelje ne žalim.
i najviše mrzim njihove pozive u pomoć - rađali ste decu, sad se brinite o njima! imala bih i ja petoro dece (baš 15 ne bih ma kakve pare da su u pitanju :) ) ali znam da onda neće imati ni ono osnovno, a kamoli za više.

U vreme najveće inflacije....bilo je jako teško prehraniti i dvoje dece....meni tada
neki govorili, kao sad ti je vreme ako misliš da rodiš treće....e znaš gledala sam
ih ko najveće kretene.....ako se sećaš, a mislim da se mnogi sećaju tada nije
bilo skoro ničega da se kupi.......za mene bi to tada bio klasičan zločin, roditi
dete u to vreme.....i ostadoh na dvoje....da sada mi nekad bude žao što nemam
treće....ali mislim da sam imala pre svega bistru glavu.....jer najlakse je roditi...a
šta dalje........:dontunderstand:

Zato nikad ne žalim takve ljude i nemam nikakvo opradanje za njih...da samo mi
je jako žao dece, kao što mi je žao i one koja su u domu, koje niko neće, i onih
koji su kod roditelja i polugladni....ali naš sistem ne funkcioniše kako treba i za
mnoge se ni nezna......:think:

Mislim sad cu da ispadnem monstrum, a sta je sa onom decom kojoj niko ne pomaze zato sto ih je samo dvoje ili troje ili cak jedno!!!!!!!!!!????????
upravo tako, koliko je samo porodica koje imaju jedno ili nijedno dete jer su svesni da za više nemaju para! jel treba i oni sve to da zanemare, pa onda da kukaju za pomoć?
žao mi je dece što moraju da brinu o mlađima, što im roditelji nemaju ni 5 minuta dnevno za svakog posebno, što su željni svega. a za to su krivi gospoda roditelji.

Kutija kontarceptivnih pilula kosta oko 500 dinara mesecno, ako vec nece da rade intervencije ili sta slicno.
Ovo je bruka, samo pokazuju da ne vode racuna ni o cemu.
I treba ih pod obavezno poslati kod ginekologa i psihijatra.
ZNam jednu zenu koja ima desetoro dece i koju su novine svojevremeno toliko ishvalile da je i ona sama poverovala da tolika deca nisu plod neobrazovanosti i slucajnosti, nego njene mudrosti i posebnosti.
Da li se neko seca one zene (takodje ishvaljene po medijima, a takodje i pohvaljene za patriotizam i borbu protiv bele kuge od A. Vucica, iz Srpske radikalne stranke), koja ima nesto oko sedmoro dece, a svako dete je od drugog muskarca. Ma strasno.

U srednjem veku su koristili sirce u slucaju nezeljene trudnoce.
Mi zivimo u savremenom svetu u kojem postoji toliko sredstava da do nezeljene trudnoce ne dodje. i to predstavlja stvar izbora.

Wooooooow....
Zene.....sta reci.
Nadmasile ste same sebe.
Ne slazem se ni ja da je ovo dobro i normalno, ali....toliki elektricitet prema majci i ocu...don't understand
Ajd da ih sazezemo nekim plamenom....nekim ognjem :mrgreen:
Sta sa tom decom, koja nisu kriva sto su im roditelji takvi kakvi jesu?
Mislim...kad su vec tu

Kutija kontarceptivnih pilula kosta oko 500 dinara mesecno, ako vec nece da rade intervencije ili sta slicno.
Ovo je bruka, samo pokazuju da ne vode racuna ni o cemu.
I treba ih pod obavezno poslati kod ginekologa i psihijatra.
ZNam jednu zenu koja ima desetoro dece i koju su novine svojevremeno toliko ishvalile da je i ona sama poverovala da tolika deca nisu plod neobrazovanosti i slucajnosti, nego njene mudrosti i posebnosti.
Da li se neko seca one zene (takodje ishvaljene po medijima, a takodje i pohvaljene za patriotizam i borbu protiv bele kuge od A. Vucica, iz Srpske radikalne stranke), koja ima nesto oko sedmoro dece, a svako dete je od drugog muskarca. Ma strasno.

:hahaha:izvini ali morala sam da se nasmejem......a u stvari je to užas....svako dete
od drugog muškarca.....pa to je onda jedna obična prostitutka koja nije imala love za
abortus, pa rađala........e pa naka onda juri tate, da izdržavaju decu...ma ni malo mi nije žao takvih ludača.....ljudi moji pa ovo je 21-vi vek......:sad2:

Ne znam da li obracate paznju na price o cedomorkama. Tu i tamo pojavi se u medijima pokoja prica o takvim slucajevima. Bilo je nekoliko slucajeva takvih zena, koje su vec imale nekoliko dece, sa kojima ne znaju sta ce, pa kad se porode bace novorodjence u reku ili ga udave.
A ako probate glasno ili javno da im uputite losu kritiku - ispadnete losi i ovakvi i onakvi.

Secam se jedne o kojoj je "Glas javnosti:" pisao u vishe navrata moleci za pomoc samohranoj majci...Ima sedmoro ili osmoro dece, a bila je u tri vanbracne zajednice. Slucajno sam otisla kod nje u kucu, to je bilo strasno. Stariju decu je bilo sramota, pa su se krila. Ona neuredna, nema ni jedan zub, zivi opet sa nekim ciganinom, ne radi nigde, ali ztao prodaje nesto u podhodniku na Zelenom vencu... Tragedija.
(Namerno ne pisem imena tih zena zbog te dece)

daaaa.........a svi gladni, goli i bosi...dok se ne pojavi neki "dobri čika" da udeli
malo svega.....slika se za TV i ode.....a oni ostaju opet jadni bedni i željni svega....:thumbdown:

Ne znam da li obracate paznju na price o cedomorkama. Tu i tamo pojavi se u medijima pokoja prica o takvim slucajevima. Bilo je nekoliko slucajeva takvih zena, koje su vec imale nekoliko dece, sa kojima ne znaju sta ce, pa kad se porode bace novorodjence u reku ili ga udave.
A ako probate glasno ili javno da im uputite losu kritiku - ispadnete losi i ovakvi i onakvi.

Ko da me je briga kakva ću da ispadnem kad kažem da je čedomorka najgori ološ
i da je treba doživotno zatvoti, držati na lečenju...jer to jednostavno, nisu normalne
osobe, a sve se vade kao imale postporođajni sindrom......uuuuuu...još kad bi im
poverovala.....ma ja jednostavno poludim na takve stvari....juče bilo u novinama neka
takva ludača stavila bebu u torbu i bacila u reku.....:dash:

a nije mi jasno zašto nije ostavila dete, da ga neko odgaji a ona se bacila u tu istu
reku....dete ima pravo na život i svoju šansu, a ona po meni nema više pravo na ništa...:think::sad2:

Ajd sad da povezemo doope i oko sto bi rekli moji seljaci :hahaha:
Mislim, kakve veze ima cedomorstvo sa zenom koja ima 15 dece.
To je po meni malo ....bolesno, ali cemu praviti ovakva poredjenja?
Ona nije ubila nijedno dete
Ja ne razumem iz kog izvora je provalio ovolki bes na ovoj temi?

Imam utisak da su to sve pokušaji popularizacije. "Borba protiv bele kuge".
Pa valjda je bolje imati jedno ili dvoje pa i troje dece, ali ih odgajati kako treba.....
Kod nas je teško lepo odgajiti i samo jedno dete.

Imam utisak da su to sve pokušaji popularizacije. "Borba protiv bele kuge".
Pa valjda je bolje imati jedno ili dvoje pa i troje dece, ali ih odgajati kako treba.....
Kod nas je teško lepo odgajiti i samo jedno dete.

Može biti da si u pravu, samo to je ako se slažeš potpuno pogrešan način:think:kada
bi odeća, obuća i hrana za bebe bila jeftinija, onda bi svako možda poželeo da ima
bar još jedno dete više.....i eto rešenja u borbi protiv bele kuge. A ovo....ovo je jedna
velika strahota za decu i sramota za narod.....:think:

"srecna s jednim detetom" takav naslov nikad nisam videla
da l sto nije zanimljivo
ne prodaje novine
nije senzacionalno
ili je previse senzacionalno
jbm li ga :think:

ko će znati...ali ja uvek navijam ako se ima mogućnosti da dece bude bar dvoje:ok:
a ovo o čemu smo pričali puni novinsek stranice, neko se napravi dobar, slika se
postane mu čak ta neka mala firmica odjednom poznata....ma ima tu toliko mahinacija
da mi je prosto muka.......al najžalije mi je dece i jedino dece.....:think:

Može biti da si u pravu, samo to je ako se slažeš potpuno pogrešan način:think:kada
bi odeća, obuća i hrana za bebe bila jeftinija, onda bi svako možda poželeo da ima
bar još jedno dete više.....i eto rešenja u borbi protiv bele kuge. A ovo....ovo je jedna
velika strahota za decu i sramota za narod.....:think:

To i ja mislim.
Ponekada mi se čini da takvim slučajevima prekorevaju žene što "neće da rađaju".
Meni je to sve odvratno. I opet kažem da mi je užasno žao te dece koja nikada neće osetiti detinjstvo . Biće željna svega, još kada čujem ono "šta im fali ".

Back