- Poruka
- 389.362
Navedite koje su to sitnice koje vama znace u svakodnevnom životu i ne bi volelii da ih se odreknete
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je filozofija ali sigurno da postoje mnogo toga bez cega ne možeš nešto što ti pricinjava zadovoljstvo ( ustvari bez mnogo toga se ne moze ako se mora)Ovo je prilično teško pitanje.
Mogao bih sad da nabrajam do sutra razne predmete koje svaki dan koristim, a onda pre nego što počnem da ih pišem, ja shvatim da mi ništa od toga zaista ne treba osim hrane, vode i toplog kreveta.
Život je varka
Možda je bolje sledeće pitanje - ako ti neko kaže da moraš da ideš na pusto ostrvo, kojih 10 stvari bi poneo.To je filozofija ali sigurno da postoje mnogo toga bez cega ne možeš nešto što ti pricinjava zadovoljstvo ( ustvari bez mnogo toga se ne moze ako se mora)
to moja lista..a nikada se ne zna.. mozda neki muškarac ne može bez cipela na štikluMožda je bolje sledeće pitanje - ako ti neko kaže da moraš da ideš na pusto ostrvo, kojih 10 stvari bi poneo.
Meni tu štikle recimo ne bi bile uopšte na listi.
Internet bi svima nedostajao i mobilni telefon..te dve stvari kao da su nam ukucane u moždane vijugeMogu bez svega toga. Možda bi mi jedino internet nedostajao.
Muzika, olovka, papir, knjiga...
...ali bez svega se može.
O pa sarkazam je neodvojiv od nas, nešto kao nokti.Labello, cigarete, jutarnja kafa, naočari, patike, muzika, knjige, putovanja, cveće i sarkazam,...omiljene sitnice nam čine život lepšim.![]()
Verovatno sam nešto propustila ali ovako na brzaka bile bi to :
1. Jutarnja kafa Nikada ne pijem kafu ujutru.
2. Mobilni telefon Skoro da ga ne koristim.
3. Internet Posle 2 meseca sam dosao na internet.
4. Parfem Samo ponekad
5. Naočare za sunce Samo kada vozim auto po suncu.
6. Nakit Nikada ne nosim
7. Cipele na štiklu Nikada
8. MP3 player Samo ponekad dok vozim auto
9. Automobil Bez toga ne mogu
10. Cetkice i boje Ne
Da, svako to nauči pre ili kasnije....ali bez svega se može.
... Sizifov posaoŽivot je varka
Izvini, svima sam podelila lajkove, pa sam razmišljala da ne pomisliš da se znamo, ne znamo se, samo: mačka nije sitnica, sem ako nije plišana igračka i to omanja, tipa privezak za ključeve.Moja mačka i brufen.