u visinama
Zainteresovan član
- Poruka
- 248
eto, ima nas jos koji smo prije za dobro druzenje nego za kres. mada ni dobar kres nije za bacit...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravo da ti kazem ja uopste ne prilazim ribama..ni ovde ni u rl..ne pravim neki slatkorecivi profil nego pisem ono sto mislim..to im se valjda otvoreno dopada i nema lazi nema prevare..znaju na cemu su i prve krecu..sve me manje zanimaju price cime se bavis i sta radis u zivotu..koje su ti zanimacije..to je tako sve relativno i nebitno..promenljivo u sekundi danas..ne gubim vreme na prazne isfolirane pricesamo da naglasim, posto sam pogresno shvacena, u pocetnom postu sam mislila na teme na ovom forumu, nisam govorila o realnim situacijama. jer vidim da se stalno vrte stare teme. nista novo, nista interesantno," provocirajuce".
a georgejune, sigurna sam da inace ne na stupas na nacin na koji si se meni obratio ovdje, jer to ne prolazi ni za kres kombinaciju. i za to covjek treba biti malo suptilniji. i tu ti je vazno da se zensko pored tebe dobro osjeca. sigurno je ne tretiras kao stvar.
eto, ima nas jos koji smo prije za dobro druzenje nego za kres. mada ni dobar kres nije za bacit...
Nek´ si mu rekla da nema pojma o muvanju.
Evo ja cu otvoriti jednu temu, samo minut.![]()
Pecanje brate pecanje..za to treba imati strpljenja a ne srljati u nepovrat![]()
lovi ribu ahmete shabo... hahah
e, gdje se ubaci pecanje, zene postanu suvisne.
sta se ovo desava, nema inspiracije!?
ma ajde, pokazite bar da ste jaki na rijecima!
stavite malo provokacije, djecackog sharma, mangupskog osmijeha, neobaveznog flerta, dobro promuckajte i sipajte...
Nishta ti ne verujem,ali nema veze.I zzene vole slatqo mada nije dobro za zdravlje.eto, ima nas jos koji smo prije za dobro druzenje nego za kres.
a ja blesava, pa dosla na forum da "utolim glad". pomislila ja da ovdje ima frajera, a ono-shipakne dolazi se zagorela na forum...a da...onda ne bi bila forumashica![]()
Nishta ti ne verujem,ali nema veze.I zzene vole slatqo mada nije dobro za zdravlje.
Šta se femkaš, od kada je sveta i interneta ogledalo u kupatilu je sve što je potrebno za fotografiju. Pritom uvek možeš da namestiš aparat ispred lica, ne bi li ostala anonimna. Net dečacima je bitno samo da vide da nemaš trista kila i da nisi kamiondžija iz Boljevca.sta cu kad nemam takvih fotki sto ti trazis. moracu negdje namjenski da se slikam. je l treba da bude profesionalna fotografija ili i amaterski snimak dolazi u obzir
Pa vi bi uveq da se ...... a da vam ne udje.Nema tu niqaqve sramote samo pogreshno vaspitanje.a sto volis da izvuces rijeci iz konteksta. naravno da ne treba da mi vjerujes. ja sam folirantkinja, kao uostalom i sve zene, zar ne