bez inspiracije

samo da naglasim, posto sam pogresno shvacena, u pocetnom postu sam mislila na teme na ovom forumu, nisam govorila o realnim situacijama. jer vidim da se stalno vrte stare teme. nista novo, nista interesantno," provocirajuce".
a georgejune, sigurna sam da inace ne na stupas na nacin na koji si se meni obratio ovdje, jer to ne prolazi ni za kres kombinaciju. i za to covjek treba biti malo suptilniji. i tu ti je vazno da se zensko pored tebe dobro osjeca. sigurno je ne tretiras kao stvar.
Pravo da ti kazem ja uopste ne prilazim ribama..ni ovde ni u rl..ne pravim neki slatkorecivi profil nego pisem ono sto mislim..to im se valjda otvoreno dopada i nema lazi nema prevare..znaju na cemu su i prve krecu..sve me manje zanimaju price cime se bavis i sta radis u zivotu..koje su ti zanimacije..to je tako sve relativno i nebitno..promenljivo u sekundi danas..ne gubim vreme na prazne isfolirane price

lovi ribu ahmete shabo... hahah
e, gdje se ubaci pecanje, zene postanu suvisne.

Sto? Meni moja drzala meredov i pomagala kad sam upecao ribu. Za to postoje cak i dokazi u vidu fotografije. :mrgreen:
Postoje i zene koje vole pecanje, ozbiljan sam. Bas kod tebe u RS ima jedna poznata koja je bila na mnogim takmicenjima i bas je cesto na vodi (ja sam je video zadnji put kad sam sa matorim od zene bio na onom jezeru kod Trna blizu Banja Luke).

sta cu kad nemam takvih fotki sto ti trazis. moracu negdje namjenski da se slikam. je l treba da bude profesionalna fotografija ili i amaterski snimak dolazi u obzir
Šta se femkaš, od kada je sveta i interneta ogledalo u kupatilu je sve što je potrebno za fotografiju. Pritom uvek možeš da namestiš aparat ispred lica, ne bi li ostala anonimna. Net dečacima je bitno samo da vide da nemaš trista kila i da nisi kamiondžija iz Boljevca.

Tebi baš nije jasno da započeti razgovor u stilu "dosadno mi je, hoću da me razonodite" nije samo po sebi dovoljno da navedeš nekoga da se iscima kako bi želela?! Moraš to da potkrepiš jaćim argumentima; dakle, il sise, guza i one grozne napućene usne il se potrudi da nas animiraš nekom iole smislenijom (i ne preozbiljnom ) temom.

iskreno, nije mi namera bila da mene neko razonodi, samo sam htjela malo da vas pokrenem, bili ste ucmali, bez novih tema, stalno ste vrtili iste. a ne mogu da vjerujem da ovdje nema interesantnih ljudi, bez inspiracije.

Back