bez inspiracije

u visinama

Zainteresovan član
Poruka
248
sta se ovo desava, nema inspiracije!?
ma ajde, pokazite bar da ste jaki na rijecima!
stavite malo provokacije, djecackog sharma, mangupskog osmijeha, neobaveznog flerta, dobro promuckajte i sipajte...

sta se ovo desava, nema inspiracije!?
ma ajde, pokazite bar da ste jaki na rijecima!
stavite malo provokacije, djecackog sharma, mangupskog osmijeha, neobaveznog flerta, dobro promuckajte i sipajte...

Zeno, sta ti bi? :mrgreen:

Za provokaciju volim ovaj :roll:
Za decacki sarm (iako odavno nisam decak) ovaj :cool:
Za mangupski osmeh :D
Neobavezni flertovi...slabo ti ja to umem... ali stavio bih ovog ;)
A za muckanje i sipanje :pivce:

Eto, mozda sam te bar malo oraspolozio.

volim kad se neko potrudi da mi bude dobro u njegovom drustvu i da sam nasmijana. a pri tom ne trazi nista zauzvrat osim mog osmijeha.
steta only beer sto nemam priliku da te podsjetim sta znaci neobavezan flert

Ma brate ne fermam te sto se femkaju i flertuju..ebale bi se da im ne udje..ovako odma baci fotku i skidaj gace da zna na cemu je

Imas takvih koliko hoces tamo na "Ljubav i Seks". Bar se predstavljaju kao zesce nimfomanke. E sad, koliko od toga je stvarno, a koliko prica, ja ti ne znam reci. Mene licno takve osobe ne privlace narocito. To nema nikakvu draz. Ali u danasnje vreme, sve mora brzo da ide, pa se i upoznavanje svodi na "Cao, kod tebe ili kod mene?" :eek::roll:
Ja sam vise old school, romantika i to. :mrgreen:

hahahah
naravno ima vas i jednih i drugih. to nam je jasno i bez ovog foruma. svako bira drustvo koje mu vise odgovara. i vise manje zna se s kim kako mozes. ne volim foliranja ni ja. zasto bi trebalo biti foliranje i pretvaranje ako ne pristajes na prvu loptu. a ako si georgejune ti takav da zene pred tobom odmah padaju, svaka ti cast!

hahahah
naravno ima vas i jednih i drugih. to nam je jasno i bez ovog foruma. svako bira drustvo koje mu vise odgovara. i vise manje zna se s kim kako mozes. ne volim foliranja ni ja. zasto bi trebalo biti foliranje i pretvaranje ako ne pristajes na prvu loptu. a ako si georgejune ti takav da zene pred tobom odmah padaju, svaka ti cast!

Jesam romantican al mora to prikrivam..danasnje klinke fole te folirante..toplo/ladno..povuci/potegni..jeste malo smor al mora se radi kresa ybg:aha:

dobro je dok znas sta hoces! ako je kres kombinacija tvoj izbor, pozdravljam. ali me bas interesuje, da li te svaki put bas privuce ta osoba ili se svodi i na ono- daj, sta das

Nikad nisam uzo daj sta das..mora ima dobro telo i kolko tolko normalnu facu..nema ono debele i zapustene matorke kod mene..i krene ta prica o kresu al ispadne veza ponekad

samo da naglasim, posto sam pogresno shvacena, u pocetnom postu sam mislila na teme na ovom forumu, nisam govorila o realnim situacijama. jer vidim da se stalno vrte stare teme. nista novo, nista interesantno," provocirajuce".
a georgejune, sigurna sam da inace ne na stupas na nacin na koji si se meni obratio ovdje, jer to ne prolazi ni za kres kombinaciju. i za to covjek treba biti malo suptilniji. i tu ti je vazno da se zensko pored tebe dobro osjeca. sigurno je ne tretiras kao stvar.

samo da naglasim, posto sam pogresno shvacena, u pocetnom postu sam mislila na teme na ovom forumu, nisam govorila o realnim situacijama. jer vidim da se stalno vrte stare teme. nista novo, nista interesantno," provocirajuce".
a georgejune, sigurna sam da inace ne na stupas na nacin na koji si se meni obratio ovdje, jer to ne prolazi ni za kres kombinaciju. i za to covjek treba biti malo suptilniji. i tu ti je vazno da se zensko pored tebe dobro osjeca. sigurno je ne tretiras kao stvar.

Nek´ si mu rekla da nema pojma o muvanju. :mrgreen:

Evo ja cu otvoriti jednu temu, samo minut. ;)

Back