Bez cilja

goofy9

Početnik
Poruka
24
Pozdrav
Volio bih da čujem mišljenje drugih ljudi na ovu situaciju. Naime, imam skoro 22 godine, upisujem 4. godinu fakulteta, ali sam shvatio da taj posao i fakultet uopšte ne volim. Znam da nisam jedini i da se mnogim ljudima mojih godina slične stvari dešavaju, ali volio bih nekako da imam neko usmjerenje u životu. U osnovnoj školi sam bio vukovac u srednjoj solidan kao i na fakultetu dobar, ali mislim da sam u potpunosti promašio profesiju. Jedino što mi i dalje drži motivaciju je odbojka koju čitav život treniram ali mislim da sam i tu dostigao maksimum domaće lige iako su mi govorili da bih mogao biti dosta dobar i ići vani igrati. Jednostavno mi se skupi sve i imam osjećaj kao da mi dani prolaze bezveze, bar kad bih našao djevojku da imam nekoga pored sebe. Opet ne krivim nikoga već samog sebe za to, ali nekako mi je više muka od svega, kao da ja nisam ja.

Pozdrav
Volio bih da čujem mišljenje drugih ljudi na ovu situaciju. Naime, imam skoro 22 godine, upisujem 4. godinu fakulteta, ali sam shvatio da taj posao i fakultet uopšte ne volim. Znam da nisam jedini i da se mnogim ljudima mojih godina slične stvari dešavaju, ali volio bih nekako da imam neko usmjerenje u životu. U osnovnoj školi sam bio vukovac u srednjoj solidan kao i na fakultetu dobar, ali mislim da sam u potpunosti promašio profesiju. Jedino što mi i dalje drži motivaciju je odbojka koju čitav život treniram ali mislim da sam i tu dostigao maksimum domaće lige iako su mi govorili da bih mogao biti dosta dobar i ići vani igrati. Jednostavno mi se skupi sve i imam osjećaj kao da mi dani prolaze bezveze, bar kad bih našao djevojku da imam nekoga pored sebe. Opet ne krivim nikoga već samog sebe za to, ali nekako mi je više muka od svega, kao da ja nisam ja.
Имаш одбојку. Домаћа , страна лига, небитно је, све док то радиш и испуњава те и ако још зарађујњш од тога, то ти је ++++

И ја исти проблем имам. Нисам ниједам факс уписао. Посветио сам се музици и поезији, и пишем збирку

Pozdrav
malo ti je to godina da bi to nazvao tako

uostalom kakve veze ima posao kojim se bavis
bitno ti je da zaradis pare za zivot kojim volis da zivis

Završi faks kad si već do četvrte dogurao. Posle nađi neki posao.. jbg ni ja ne volim da po ceo dan sedim u kanc al tako je kako je.. retko se sve u životu poklopi..
Druga mogućnost ti je da ideš u inostranstvo
Ako imaš neke snimke sa tvojih mečeva i ako si stvarno dobar nek ti neki profesionalac napravi kompilaciju tvojih najboljih poteza.. onda na netu nađi sve koledže u Americi i pošalji im to i mail kako bi voleo da igraš odbojku za njih i da studiraš tamo.. možda te neko pozove i da stipendiju..
Što se devojke tiče, realno koj će ti krac.. naćiće se nešto samo budi strpljiv..

Pozdrav
Не можеш наћи себе, без молитве Богу за то... снага човеку долази од Бога, тек тад можеш боље да се самоорганизујеш и храбро једно по једно прибављаш за себе

За то ти треба да си ван токсичног друштва или садржаја у животу... то пак не можеш без ускраћивања себе за неке лоше навике ...

Дакле укратко, стеци неку добру навику после молитве Богу за то, и ето ти смера... Ал јако мораш да порадиш на мотиву који ће да те покрене као самоорганизацији, тачније на доброј вољи да радиш више, а на самооплакивању и апатији све мање и мање

Ne misle ni oni

Kako mogu za sebe da misle da su Bog kad ne veruju da on postoji :mrgreen:

A zašto uostalom tumačiti ovu temu isključivo iz ugla vere i religije, kad to može ali ne mora biti jedno s drugim u vezi
Они који имају вере у Бога, све кроз њу гледају... како то још ниси научила да је код верника?

Nije pitanje kako je to kod vernika nego na koliko još načina može ova tema da se posmatra.
Отвори другу тему о начинима сагледавања унутрашњих узрока душевне безциљности и о оквирима сагледавања узрока...

Иначе, циља нема све док није јединствен, једноставан и суштински неопходан да би се безциљност и апатија усмерила ка делању и труду око себе

Отвори другу тему о начинима сагледавања унутрашњих узрока душевне безциљности и о оквирима сагледавања узрока...

Иначе, циља нема све док није јединствен, једноставан и суштински неопходан да би се безциљност и апатија усмерила ка делању и труду око себе

Zašto bih ja ili bilo ko otvarao drugu temu?

Poenta je da se rešavanju ovog problema može prići iz ugla vere u Boga, ali definitivno ne mora.

Back