Bez čega se ne može...

macka vracarka

Veoma poznat
Poruka
13.093
Interesuje me bez čega ne možete da zamislite dan? Šta je to sto ako nemate vas totalno poremeti? Nemojte ono deca, muž, roditelji ne mislim na tu kategoriju...
Predmet, ritual, nešto sto je sastavni deo vas ili vas obeležava a ujedno ste bez toga ko sakati?
Daću primer.. ja ne mogu bez onih končića za zube ali u obliku cackalica.. pa imaš i jedno i drugo... opsesivno posle obroka čistim time izmeđju zuba. Ako nemam u tašni nervoza...
Druga stvar bez koje ne mogu su naocare za sunce u svakom godišnjem dobu, uvek su mi u tašni.
Treća stvar ovako ad hoc bez mnogo razmišljanja je wi fi ili 4g mreža... osećam se odsečena od sveta, zavisna sam od informacija... Dakle, nikako offline...
Ajmo...

Poslednja izmena:
Mislila sam da bez nekih stvari nikad ne bih mogla, a onda sam uvidela da mogu apsolutno bez svega
U prvom trenutku sam pomislila da mi je zbog nacina na koji sam to uvidela oduzeto ljudsko dostojanstvo, a onda sam shvatila da je to u stvari jedno veliko rasterecenje I oslobadjanje stega
Mogu apsolutno bez svega
Kad sam to shvatila, vise mi ni te stvari u zivotu ne predstavljaju neko zadovoljstvo

Ja ne mogu bez jutarnje kafe i cigarete
Ritual nad ritualima
I ako nije nes ja stvarno patim jer mi samo ona ujutru prija
Takođe nema šanse da nemam traku ili šnalu u torbi da vežem kosu ako sam je pustila pa se pokvari
Pristup banci sa mobilnog
Dezodorans uvek ali uvek i svuda nosim sa sobom, i kremu za ruke i češalj

Slabo sta mi toliko znaci
Pocela sam cak i u setnje sa decom da idem bez telefona, bez torbe, bez para... samo kljuc u dzep i cao... ako cemo sladoled, pare u dzep i eto...
rasterecena bez torbe, uzivancija :zaljubljena:

Ne mogu da izadjem iz kuce ako nisam oprala zube, umila se, ruke... eto to je to... ostalo sve moze bez...

Interesuje me bez čega ne možete da zamislite dan? Šta je to sto ako nemate vas totalno poremeti? Nemojte ono deca, muž, roditelji ne mislim na tu kategoriju...
Predmet, ritual, nešto sto je sastavni deo vas ili vas obeležava a ujedno ste bez toga ko sakati?
Daću primer.. ja ne mogu bez onih končića za zube ali u obliku cackalica.. pa imaš i jedno i drugo... opsesivno posle obroka čistim time izmeđju zuba. Ako nemam u tašni nervoza...
Druga stvar bez koje ne mogu su naocare za sunce u svakom godišnjem dobu, uvek su mi u tašni.
Treća stvar ovako ad hoc bez mnogo razmišljanja je wi fi ili 4g mreža... osećam se odsečena od sveta, zavisna sam od informacija... Dakle, nikako offline...
Ajmo...

Slatkisi....

Sluske za slusanje muzike
Crkle mi pre neki dan, ja sam popizdela, buka u gsp, placu derlad, pricaju glasno ljudi, ma uzas...smeta mi...ja pola zivota idem ulicom slusajuci muziku....
Sad mi dasa kupio nove na poklon :zaljubljena:

Naocare za sunce, leto zima, ja preko dana ako sam bez njih slepa sam, posebno od kad sam kod zmaja sa prekovremenim buljenjem u ekran po ceo dan, jako mi postale oci senzitivne na svetlo

Stapici za usi, znam ne valja, al imam onu malu putnu kutijicu za njih, i uvek mi je u nesesru, posebno kad je leti period alergija mi trebaju da mackam antihistaminik kremu svuda...

Dezodorans uvek i svuda sa mnom

Ajmo...
Ne mogu da zamislim radni dan bez kafe,šminke,cigarete i auta.
Vikendom to sve funkcioniše drugačije.Ali definitivno ne mogu bez jutarnje kafe. I mora da bude jaka, crna i po mom ukusu.Inače,ne mogu da se probudim.

Mislila sam da ne mogu bez cigarete, evo ne pusim 5 godina i kusur. Bilo je tu jos svaceg neceg mogla bih da nabrajam kao Ljubinka, ali sad i posle svega jedinoi je tesko ako nemam naocare za sunce, bez obzira ma god.doba...pocnu da mi suze oci od jake svetlosti.

Back