Beyonce/Rihanna

ne slusam ni jednu ni drugu..al beyonce zato sto mi je ova druga oodvratna!!!e,e,e,e,e,eele..eeee.e.e.e.e.ee..e. uzdise mi tu cijelu pjesmu!a i mislim da je debela i ruuzna!!mnogooo!!!
beyonce mi je totalno ok..lijepa...ima ok glas...i ima licnost, za razliku od onog derista..;)

Ni jednu ni drugu, biram Nelly Furtado! Ok, neću da spemujem (što bi rekli). Rihannu ne mogu da smislim, a što se Beyonce tiče, devojka je izgubila ono "nešto" što je nekada imala. Od pesama Beyonce biram Cater To U sa Destiny's Child i Until The End Of Time koju je uradila sa Justinom Timberlake - om.

Ima dosta onih kojima se nije svideo njen novi album B'day,ali ja je zbog toga jos vise volim:heart: jer je konacno neko napravio pravi R'nB&Soul album!!!Mrzim sva ova komercijalna sranja danas koja su nazivaju R'nBFujj...........Ostalo je tako malo pjevaca koji nisu pali pod ruke kojekavih producenata i hitmakera.Naravno to su: Alicia Keys,Kelly Clarkson(iako nije rnb i dalje je extra)Leona Lewis...........sve ostalo Fujj.Muzika je postala samo jos jedan nacin da se dodj do velikih para:x:mad::-xBeyonce4ever

BEYONCE JE 200 HILJADA PUTA BOLJA OD RIHANNEE!!!!!!Ona je muzicka legenda!Rihanna je samo kopira!I odvratna je!Postavila sam jedan video o Rihanni na ono najomrazenija pevacica,pavac,grupa,...
Beyonce ima talenta sa razliku od Rihanne ili bolje reci RYONCE!
evo dokaz.

Slike sve govore...

beyonce-picture-1.jpg

Beyonce%20Knowles%20(2).jpg

RS943~Beyonce-Knowles-Rolling-Stone-no-943-March-2004-Posters.jpg

knowles-beyonce-photo.jpg

Back