Bex kurirska sluzba

mozda je tako ako nisi u vecem gradu, ali u bg kuriri post expresa uvek donose na vrata i kurirska sluzba i jeste do vrata, a ne da se vijam po uylici., zato aj kad nesto slajem i kupim koristim smao post expres...e sad ja dugo nisam koristila kurirske sluzbe jos od prosle godine i ne znam kakvi su sada posle strajka, ali cene podigli jesu...sa dje najjeftiniji paket 250 dinara, za to ipak moraju da dodju do vrata.
Nisam u gradu.Zato se posiljaoci i cude kad im kazem da Post Expres ne stize na kucnu adresu,sem onih koji su u manjem mestu.

Gospodo prosao je jucerasnji ceo dan nije doneo pare niti je na sajtu napisao da je pokusao ili neku laz.Pisao sam reklamacijama tad da ako mi ne dostavi da mi uplate na racun,nadam se da moze tako
Moraju ti pare ili doneti ili uplatiti na racun.Zovi ih i dosadjuj im moraju ti to sto pre doneti.Cuvaj samo odpremnicu koju su ti dali kada si poslao paket.

Знам, зато што у противном нема пара да се кокса са лејдибојсима на далеком истоку.

Буни се код заштитника грађана. Не може неко ко је фактички аутопревозник да лажно рекламира себе као курирску или достављачку службу, а онда да те тера да се понижаваш и да га молиш да ти донесе пакет. Дај здружену акцију, наћи ће се сигурно 5 људи овде на форуму, па да га смарамо мало.
Svi oni zajedno pisu zakone,koji njima odgovara.Kome se zaliti,kad taj zastitnik nista nije bolji od njih.

Па хајде за почетак да их ми не називамо погрешним именом убудуће. Ако нису курирска, већ аутопревозничка компанија, немам ништа против.

kurirska.jpg

Наредни корак је да се оним компанија које се раде ово што пише, забрани лажно рекламирање, а затим и да се законски присиле да промене опис посла. Рецимо, ако не раде испоруку од врата до врата, онда не смеју да се називају курирском службом. Тај део треба попричати са правницима.

Nisam u gradu.Zato se posiljaoci i cude kad im kazem da Post Expres ne stize na kucnu adresu,sem onih koji su u manjem mestu.

ako si u selu, onda post expres donosi do prvog veceg mesta, a posle ide postar i nosi kao obicnu posiljku. to je problem sa pe, dok bex ide i po selima. ja npr., ne kupujem online ako nema opcije pe, i recimo imam problem da kupim iz prodavnica tipa djak sport, kad imaju online popuste, jer oni saradjuju sa daily ili city expresom, nisam sigurna, ali problem je sto ja nisam kod kuce i ne mogu da cekam posiljke, meni odgovara samo pe, jer me paket ceka u posti koja je 500 metara od moje zgrade.

Па хајде за почетак да их ми не називамо погрешним именом убудуће. Ако нису курирска, већ аутопревозничка компанија, немам ништа против.

Pogledajte prilog 745299

Наредни корак је да се оним компанија које се раде ово што пише, забрани лажно рекламирање, а затим и да се законски присиле да промене опис посла. Рецимо, ако не раде испоруку од врата до врата, онда не смеју да се називају курирском службом. Тај део треба попричати са правницима.

pa da kurirska sluzba i jeste od vrata do vrata...nego iz bexa nece, mrzi ih sta znam.

ako si u selu, onda post expres donosi do prvog veceg mesta, a posle ide postar i nosi kao obicnu posiljku. to je problem sa pe, dok bex ide i po selima. ja npr., ne kupujem online ako nema opcije pe, i recimo imam problem da kupim iz prodavnica tipa djak sport, kad imaju online popuste, jer oni saradjuju sa daily ili city expresom, nisam sigurna, ali problem je sto ja nisam kod kuce i ne mogu da cekam posiljke, meni odgovara samo pe, jer me paket ceka u posti koja je 500 metara od moje zgrade.

Ima u selu posta,ali postar drzi tri sela pa kad stigne do mene,prodje vreme,a onaj ko mi je poslao paket covek ocekuje pare odmah sutradan.Problem je sto posta radi samo pre podne do 2 sata,a Subotom i Nedeljom,ne.Imam dobar komsiluk,ali me je sramota da stalno saljem nekoga.Zena radi po smenama,pa se pogodi da je slobodna Subotom i Nedeljom,a Ponedeljak i utorak prva,tako da ne moze do srede.To je vec sug period.Zato uvek zamolim posiljalaca da ako moze da posalje narucenu robu bilo kojom brzom postom sem Post Expresom,ali da se on ne maltretira,ako ne moze,narucim na drugom mestu.

Ima u selu posta,ali postar drzi tri sela pa kad stigne do mene,prodje vreme,a onaj ko mi je poslao paket covek ocekuje pare odmah sutradan.Problem je sto posta radi samo pre podne do 2 sata,a Subotom i Nedeljom,ne.Imam dobar komsiluk,ali me je sramota da stalno saljem nekoga.Zena radi po smenama,pa se pogodi da je slobodna Subotom i Nedeljom,a Ponedeljak i utorak prva,tako da ne moze do srede.To je vec sug period.Zato uvek zamolim posiljalaca da ako moze da posalje narucenu robu bilo kojom brzom postom sem Post Expresom,ali da se on ne maltretira,ako ne moze,narucim na drugom mestu.

ljudima koji rad jeste problem da salju drugim kurirskim sluzbama (mislim na manje pakete), jer moraju da cekaju kurira. ovako odneses u postu i predas.

ja sma slala post expresom placanje pouzecem tjah post netom, ali sam znala da nece biti danas za sutra, jer oni napisu na onom papiru da nije garantovan rok isporuke i napisu kog dana ce stici paket. tako da se ja nisma uzbudjivala. cak sam i na kosovo slala preko pe i uredno su mi stigle pare.

jednom sam slala nesto u neko selo i poklopi se da ja poslajem u sredu i zeni stiglo tek iduce srede, jer tako funkcionisu. to sto neko ocekuje novac odmah sutra treba da se raspita kako funkcionisu kurirske sluzbe. a preko pe ce novac uvek stici, osim ako neko ne preuzme predmet, pa se vrati. ljudi koji cesto salju znaju da nije uvek danas za sutra, za mala mesta i sela.

Post Expres u mnogim mestima ne dolazi na kucnu adresu,vec mora da se ode u postu za paket.Sto i nije bas najbolje.Inace pisao sam i ranije da nisam imao nikada bilo kakav problem sa bilo kojom kurirskom sluzbom i dan danas kupujem dosta Online.

Uvek sranja sa svima,bex me danima zavlaci za povracaj novca,aks onda da pare pogresnom kuriru koji ne ide ulicu dalje,sad posta ne prima pakete preko 60cm a odjednom im se to zove paket koji se placa unapred postarina i mora da se licno podigne,tacno oce da sjebe vucic i privatizuje

Sta mislite, da li ce primalac da me zezne? Neku bezveznu stvarcicu koja mi nije trebala vise sam oglasio za 400 din, naglasio da saljem kurirskim sluzbama samo ne post expresom.Lik se momentalno posle oglasavanja javlja i narucuje.Posaljem mu, naglasim da mu salljem sutra bexom i on kaze ok.Prodje sutrasnji dan, pogledam pracenje, tek tamo oko 4-5 su napisali Primalac ce paket preuzeti u magacinu. Prodje i taj prekosutra dan, nista, prodje nakosutra opet nista i ja ovome mamlazu napisem poruku, da li je primio paket i da li je sve uredu.Lik vidim video poruku i ne odgovara.Na pracenju i dalje stoji da ce primalac preuzeti paket u skladistu i da je ta izjava od dan nakon slanja.Koliko je umobolnika da mu pricinjavanje ovakve stete cini neko zadovoljstvo.Nije lik sa fejsa pa da pogledam u onim grupama gde se razotkriva ovakva vrsta prevaranata.

Sta mislite, da li ce primalac da me zezne? Neku bezveznu stvarcicu koja mi nije trebala vise sam oglasio za 400 din, naglasio da saljem kurirskim sluzbama samo ne post expresom.Lik se momentalno posle oglasavanja javlja i narucuje.Posaljem mu, naglasim da mu salljem sutra bexom i on kaze ok.Prodje sutrasnji dan, pogledam pracenje, tek tamo oko 4-5 su napisali Primalac ce paket preuzeti u magacinu. Prodje i taj prekosutra dan, nista, prodje nakosutra opet nista i ja ovome mamlazu napisem poruku, da li je primio paket i da li je sve uredu.Lik vidim video poruku i ne odgovara.Na pracenju i dalje stoji da ce primalac preuzeti paket u skladistu i da je ta izjava od dan nakon slanja.Koliko je umobolnika da mu pricinjavanje ovakve stete cini neko zadovoljstvo.Nije lik sa fejsa pa da pogledam u onim grupama gde se razotkriva ovakva vrsta prevaranata.
Ima raznih budala,ali tu kurirska sluzba nije kriva,nego ta dileja sto je narucila,a ne zna sta.

Back