gost 281026
Aktivan član
- Poruka
- 1.991
Za prvi piše da se uzima 1x1 dnevno, a za drugi 2-3 puta po 1-2, a slicnog su sastava i doze pojedinačnih vitamina su čak malo veće kod B-complexa.
Kako je to moguce?
Kako je to moguce?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za prvi piše da se uzima 1x1 dnevno, a za drugi 2-3 puta po 1-2, a slicnog su sastava i doze pojedinačnih vitamina su čak malo veće kod B-complexa.
Kako je to moguce?
Mislim da ni Beviplex NIJE sa produzenim oslobadjanjem (kao ni ovaj drugi kod koga se preporucuje uzimanje vise puta dnevno) tako da bih to sto ti deluje nelogicno (i u pravu si) pre pripisao sveopstem osljarenju i neozbiljnosti u toj bransi. A posto su kod oba navedena preparata doze relativno male moze da se pije *koliko hoces* posto se B vitamini uglavnom izbacuju iz organizma ako uneses suvise. Ako na trzistu postoje i preparati B kompleksa koji u 1 tableti sadrze i po 30-50 X vece doze nego ova 2 o kojima si pitao onda je jasno sta hocu da kazem (a bas neki od takvih sa *mega* dozama imaju ovo postepeno oslobadjanje o kojima snoshaj efendija pise a ne ovi sa skromnijim dozama sto bi bilo smisleno). Sve u svemu, cirkus
Upravo tako - ti si dao LOGICNU pretpostavku upravo zato sto si to sto jesi i pokusao si da na racionalan, smislen nacin pokazes da ima neke logike u konkretnoj situaciji koja je postavljacu teme izgledala nelogicno . Medjutim, situacija u oblasti vitaminskih dodataka ishrani ipak nije *logicna* vec je onakva kakvom sam je ja nazvao - osljarski neozbiljna i cirkuska sto je zalosno ali je tako. Moja poruka nije bila kritika tebe (i tvog *modela* objasnjenja koje bi moglo da bude tacno *u teoriji* mada je u konkretnom slucaju netacno) vec konstatovanje tog lakrdijaskoog stanjaja sam samo dao pretpostavku.magistar sam farmacije sa 25 godina iskustva.
Upravo tako - ti si dao LOGICNU pretpostavku upravo zato sto si to sto jesi i pokusao si da na racionalan, smislen nacin pokazes da ima neke logike u konkretnoj situaciji koja je postavljacu teme izgledala nelogicno . Medjutim, situacija u oblasti vitaminskih dodataka ishrani ipak nije *logicna* vec je onakva kakvom sam je ja nazvao - osljarski neozbiljna i cirkuska sto je zalosno ali je tako. Moja poruka nije bila kritika tebe (i tvog *modela* objasnjenja koje bi moglo da bude tacno *u teoriji* mada je u konkretnom slucaju netacno) vec konstatovanje tog lakrdijaskoog stanja