Best quotes!

• Začetnik teme Začetnik teme PRCKO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
GSW, that's what the hospitals call it: gunshot wound. Doctor has to report it to the police. That makes it hard for guys in my line to get what I call, quality health care. Not many men know what their life's worth. I do. Seventy grand, that's what they took from me, and that's what I was gonna get back.

Payback

Poslednja izmena:
quote-let-me-tell-you-something-nobody-goes-to-jail-unless-they-want-to-unless-they-make-themselves-nicholas-pileggi-100-48-79.jpg

I'll suck your cock for a thousand dollars.

( The Big Lebowski )

Izvukoh ovu sliku iz privatne arhive. Piše mi u exif-u 1.maj 2007.

Dakle Praznik rada pre 13 dina, Košutnjak. Dušo ako i dalje orbitiraš u ovim krajevima, ja sam wide open...

Prilozi

• DSC_0032.JPG
    DSC_0032.JPG
    401,6 KB · Pregleda: 22
2e9e3bd93426b1d883dc0885a65f29e3.jpg

Pronađi sličnost :lol:

hehe čuvene zvoncare :D

Inače ćale , koji je maltene postao senilan, ko Poli Gaultijeri... mi redovno na svake dve nedelje priča kako mu je pok. deda dok je radio u Nemačkoj obavezno donosio nešto što je ispalo iz mode, pa tako kada su se nosile zvoncare & šimike, on je nosio normalan kroj, a tek pošto su šimike izašle iz mode, on ih je dobio...

Inače kad smo već kod mode, kako kupujem farmerke na 2 godine, odoh ja u Nesal... kad tamo više ne možeš da nađeš normalni kroj, svetloplavi džins koji ja volim... kao nekada standardni petstokec... već samo ovo što nose klinci sad, ove uske farmerke kao ženske helanke i to još u fronclama...

Ja rekao ovoj prodavačici, da mi držiš pištolj na potiljku ne bih to nosio... i odem i kupim pantalone za posao kao neki deda :deda::D

Inače kad smo već kod mode, kako kupujem farmerke na 2 godine, odoh ja u Nesal... kad tamo više ne možeš da nađeš normalni kroj, svetloplavi džins koji ja volim... kao nekada standardni petstokec... već samo ovo što nose klinci sad, ove uske farmerke kao ženske helanke i to još u fronclama...

Ja rekao ovoj prodavačici, da mi držiš pištolj na potiljku ne bih to nosio... i odem i kupim pantalone za posao kao neki deda :deda::D
na ovo se ja žalim još od kad :dash:
kupovina straight leg opening farmerki koje su mi taman svaki put postaje Odiseja

na ovo se ja žalim još od kad :dash:
kupovina straight leg opening farmerki koje su mi taman svaki put postaje Odiseja

jbg ja to zovem 501. Ranije su sve 4 hale Sajma bile u buticima, i tu sam nalazio sve, od originala do replika...
Od kad su to ukinuli, jedva se snalazim.

Inače sam na kraju našao te normalne farmerke u shooteru kod mene u Zemunu, ali ne svetao džins, to je već misaona imenica.
A za odeću sam frik kao onaj Stiven Džobs sa crnim rolkama. Trenerke i čarape moraju da budu svetlo sive, kaput mora biti crni i strukiran :mrgreen:... itd.

jbg ja to zovem 501. Ranije su sve 4 hale Sajma bile u buticima, i tu sam nalazio sve, od originala do replika...
Od kad su to ukinuli, jedva se snalazim.

Inače sam na kraju našao te normalne farmerke u shooteru kod mene u Zemunu, ali ne svetao džins, to je već misaona imenica.
A za odeću sam frik kao onaj Stiven Džobs sa crnim rolkama. Trenerke i čarape moraju da budu svetlo sive, kaput mora biti crni i strukiran :mrgreen:... itd.
kaputi dakle, ne jasha?

Amélie has no boyfriend. She tried once or twice, but the results were a letdown. lnstead, she cultivates a taste for small pleasures. Dipping her hand into sacks of grain. Cracking créme brűlée with a teaspoon. And skimming stones on St Martin's Canal.

Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain

- A tiny piece of grit finds it's way into an oyster, which then becomes a pearl of great price, hanging 'round the neck, of a pretty girl like you.
- I never thought of it that way.
- Well, you should. The oyster nearly dies!

Death on the Nile

- I thought you moved to Salt Lake.
- I did. Then I moved here.
- Had enough of L.A., huh.
- Yeah, when bearded hipsters started riding scooters to work I got the **** out of there. I hate that place.

Yellowstone

"I was not born to live a man's life, but to be the stuff of future memory. The Fellowship was a brief beginning; a fair time that cannot be forgotten... and because it will not be forgotten - that fair time may come again. Now once more I must ride with my knights, to defend what was and a dream of what could be."

Excalibur

- What is the secret of the Grail? Who does it serve?
- You, my Lord.
- Who am I?
- You are my Lord and King... you are Arthur.
- Have you found the secret that I have lost?
- Yes. You and the land are one.

Excalibur

Back