Besplatne akcije

To funkcionise par meseci. I onda ti samo odjednom skinu dug za Tv pretplatu a ostalo sto si uplatio skinu za el.energiju. Pa ti umesto duga za Tv ostane dug za el.energiju.
Nisu oni ludi !!!
ne razumem...
moji ne placaju od kad je uvedena...
ispostavljaju se odvojeni računi...
evo mi računa u rukama... ukupan dug za pretplatu 4.895,00 dinara...
jedino, što ne možeš struju da plaćaš unapred, jer ako uplatiš više od duga, to prebacuju na pretplatu...

To funkcionise par meseci. I onda ti samo odjednom skinu dug za Tv pretplatu a ostalo sto si uplatio skinu za el.energiju. Pa ti umesto duga za Tv ostane dug za el.energiju.
Nisu oni ludi !!!

Ma Jok! za sad ne i nikad do sad.On koriste Eps kao servis za naplatu ali Eps-u je prvenstveno interes da naplati svoje.Za taj slucaj da odbiju iznos za tv a za struju da ostane dug nisam cuo.

Sta ima nerazumljivo.Kad ulazis u posao sa covekom ako je ortacko drustvo u pitanju,ako se pokaze kao nepodoban ortak,ili upitan kad je poslovanje u pitanju,saradnja je neostvariva.Ako se strane usaglase,imaju cilj i slazu se sa nacinom i politikom rada,saradnja je moguca.

Sta ima nerazumljivo.Kad ulazis u posao sa covekom ako je ortacko drustvo u pitanju,ako se pokaze kao nepodoban ortak,ili upitan kad je poslovanje u pitanju,saradnja je neostvariva.Ako se strane usaglase,imaju cilj i slazu se sa nacinom i politikom rada,saradnja je moguca.

Ovde se ne radi o ortackom drustvu vec o ortaku kao fizickom licu.

Original postavio Jary
ja moj ulazem sa starim autom za punta i jos dva moja ortaka isto ,uzmemo Punta prodamo izdelimo kintu i svi smo dobro 2 soma. A?

pa al su ti ortaci il nisu ?

indexid4.gif

Sumnjam da cemo imati koristi od dinkicevih akcija ali svako ko je upisao akcije moze proveriti da li je i ostvario to pravo.
http://www.priv.yu/vesti/pdf/odbijene_prijeve_2008-12-23.pdf

Изгледа да су 1.000 Евра намењене бесплатним акцијама, преусмерена на кршеве и олупине ЗАСТАВА ( а и других) возила у замену за нова ФИАТ Пунто. Нетреба много очајавати, јер како ствари са ФИАТ-ом стоје, ускоро ће и то лудило престати.

Back